.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Каква е тази мания?!?!

Абе хора защо всички момчета искат да приличат на културисти Това вече стана някаква мания.Всички ходят да дигат,тъпчат се с хапчета(дори не се замислят дали това им вреди) Знам че много от момичетата си падат по корави момчета,но на мен ми е тъпо да гледам във фитнеса момченца на 14 15 години дето се праят на мъже.Слагат за охрана в дискотеките момчета на по 17 години Тва според мен не е нормално Пък и на мен лично ми харесват слабички момчета. Че въпроса ми е :
    Как Вие приемате това?И какви момчета точно ви харесват(слаби или корави)?
    Бъди различен,бъди готин.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Мен лично ми се обръщат червата, когато видя културист! Хубаво е едно момче да има мускули, ама наистина се прекалява- а и тези анаболи (без коментар) Кльощави момчета - пак не! На мен ми харесва нещо по средата на двете крайности, просто да изглежда мъжествено, иначе телосложението не е от нещата, които ми правят първо впечатление!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    185/80
    т. 2, 9

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    kakuf e problema 4ovek da razviva tqloto si? muskulite ne se pravqt samo zaradi momi4etata, a za zdrave i samo4uvstvie. i kakvo kato sa na 14-15 godini? tova e idealnata vuzrast da se zapo4ne, za6toto togava organizma zapo4va da otdelq testosteron v golemi koli4sestva.

hranitelni dobavki - moje za prekaleno klio6tavite. anaboli - pove4e vreda otkolkoto polza. nai dobre sa si naturalnite muskuli.

Guest
    Анабол, анабол ти ме правиш като вол!

Ако искаш здраво мускули да имаш,
    Трябва яко химия да взимаш!

Голям фен
    Момичето говореше за комплексарите , които на всяка цена трябва за 6 месеца примерно от 60 килограма да станат 80 като 20-те доълнителни да са само мускули. Спортът е хубаво нещо, а фитнесът е най-добрия начин за поддържане на хубава фигура, спор няма. Момиче съм но пак мога да отговоря какъв им е проблема на тези, които са превърнали това в житейска цел - самочувствие, желание да бъдат готини и забелязани на всяка цена, желание да могат да се мерят с готиния батко , които ходи със "звездата на класа" и достатъчно малко мозък за да не разбират, че тези неща трябва да се правят постепенно, не за 6 месеца, а за 2 години например, както и достатъчно малко мозък за да схванат, че могат да развиват и други качества, които са също толкова важни

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Момичето говореше за комплексарите , които на всяка цена трябва за 6 месеца примерно от 60 килограма да станат 80 като 20-те доълнителни да са само мускули. Спортът е хубаво нещо, а фитнесът е най-добрия начин за поддържане на хубава фигура, спор няма. Момиче съм но пак мога да отговоря какъв им е проблема на тези, които са превърнали това в житейска цел - самочувствие, желание да бъдат готини и забелязани на всяка цена, желание да могат да се мерят с готиния батко , които ходи със "звездата на класа" и достатъчно малко мозък за да не разбират, че тези неща трябва да се правят постепенно, не за 6 месеца, а за 2 години например, както и достатъчно малко мозък за да схванат, че могат да развиват и други качества, които са също толкова важни
    Мислиш ли че фитнесът прави най трайната фигура? Ходи на фитнес 6 месеца 3 пъти в седмицата по един час и другите 6 месеца не прави абсолютно нищо за фигурата си! Някой със горе-долу твоите килограми и фигура да плува 6 месеца 3 пъти в седмицата по 1 час и в следващите 6 месеца да не прави нищо свързано със спорт.Сравни фигурите и драсни ЛС.

А по темата : Не ходя на фитнес и не ми правят впечатление напомпаните и мисля че повечето момичета биха избрали по 'слаботелесните' ако онези са 'силнотелесни'

P.P Сорри за тъпия пост!
    P.P2 Тъпичък съм!

MUSIK
    Guest
    VSEKI IMA PRAVO NA IZBOR-NA NQKOI IM LIPSVA MOZAK I ZA TOVA GO IZBIVAT V TAQ POSOKA
    VSI4KO TRQBVA DA E V UMERENI KOLI4ESTVA-V PROTIVEN SLU4AI POVE4E VREDI OTKOLKOTO DA IZGRAJDA SAMO4UVTVIE I ZDRAVO TQLO

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Мен лично ми се обръщат червата, когато видя културист! Хубаво е едно момче да има мускули, ама наистина се прекалява- а и тези анаболи (без коментар) Кльощави момчета - пак не! На мен ми харесва нещо по средата на двете крайности, просто да изглежда мъжествено, иначе телосложението не е от нещата, които ми правят първо впечатление!
    точно!
    и аз съм на тва мнение
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    sofia
    vse o6te ne vsi4ki mom4eta sa zaribeni po taq maniq

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    heh .. mene ne mi haresvat nekvi KULTURISTI! daje sa mi mn grozni.. ama vse pak e dobre mom4eto da ne e nekvo hilavo.. da ima hubavo dupence, korem4e, race, grab .. ama da ne prekalqva de.. (:
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    interesna tema bih kazala
    az li4no haresvam po-qki4kite , v smisal naprimer moq priqtel- toi ima mnogo musluli i postoqnno trenira pak i tova mu e rabotata 6toto vse pak e fitnes instruktor i da vi kaja 4esno si e super. Az mislq 4e mnogo ot momi4etata si padat po takiva maje 6toto sam zabelqzala 4e dori kogato sme zaedno ne spirat da go zaglejdat drugi momi4eta, no vajnoto e 4e az si go haresvam takav ,vse pak.
    A otnosno onezi pikluvci na po 16-17 god deto hodqt blaskat i se mislqt za mnogo vajni- mnenieto mi e ujasno mnogo sa mi sme6ni4ki milite ama nali i te iskat da prili4at na golemite batkovci tai 4e neka im prostim
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Хъмм ми като гледам всички сме на 1 мнение И мен не ме кефят с мноогоо мускули,и все пак трябва да има,щото иначе .... Ама пък клющави момчета...честно казано хич не ми харесват де да знам,като че ли моят тип са по-нисички и набити :P А да и супер много се кефя на силни ръце...МмМмМ
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Дай да допълним темата да разбираме кое се предпочита : (Говоря за телосложение , а не ВИЗИЯ)

МАРИЯН от ББ2 или МИРО от ББ2

Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Дай да допълним темата да разбираме кое се предпочита : (Говоря за телосложение , а не ВИЗИЯ)

Ха ха ха нито един от двамата Ха ха ха Това ако са мъже
    И все пак ако ставаше въпрос за тяло Миро много ясно...Ама 1-во е пълен женчо,лигльо и тн,2-ро в лице хич не ме кефи

Цитирай Първоначално написано от Axel_f

И все пак ако ставаше въпрос за тяло Миро много ясно...Ама 1-во е пълен женчо,лигльо и тн,2-ро в лице хич не ме кефи
    Бтв говорим за телосложение , не четеш ли?

Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f

Бтв говорим за телосложение , не четеш ли?
    Опа вярно... Чета ама нещо И все пак Миро

ЛОЛИТАА
    Guest
    Казвате за мускулести,казвате и за средно положение,а какво казвате за тези които са слаби и стават за манекени,които разбира се не са кокал до кокал..слаби са да но имат хубаво устроена структура.Аз мисля че те са най-секси..Приятелят ми е 176 висок и е 59 кг,слаб е но има перфектното тяло според мене!
    Какво МИслите за този тип момчета ?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    въобще не харесвам напомпанииииии все едно не е мъж, а биче. пълна отврат
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    въобще не харесвам напомпанииииии все едно не е мъж, а биче. пълна отврат

Пооспокоих се честно да ви кажа мислех си, че повечето момичета харесват здравеняците,а се убедих че не е така. 10x на всички
    Бъди различен,бъди готин.

Аз пък обичам мускулести мъже и не виждам нищо лошо в това някой да ходи на фитнес и да поддържа еднo страхотно тяло! Не обичам нито кльощавичките, нито разплутите с шкембеца мъже!
    Обичам спортисти.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Обичам спортисти.
    и по точно културисти!

e ko i az harevsam muskolesti4kite.sas steganto tqlo i qko korem4e det se vijdat plo4ici.NO OPREDELENO MRAZQ KULTURISTI!telata im sa gadni basi super sme6no izglejda,a da ne govorim za tiq momI4eta...primerno tez det digat tejseti
    ujas!

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Тъпчете се с химий и чакайте да ви стане х**

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си