- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moмичета вегетарианки ли сте?
Здравейте искам да ми кажете вегетарианки ли сте и ако да,защо?Според вас полезно или вредно е?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Бъди различен,бъди готин.
Az ne qm meso, no ne 6ot mi e protiv principite ili ne6to takova, a prosto za6toto ne mi haresva...
Mn rqdko mi se slu4va da qm malko pile6ko i riba pohapvam.
Mn e sporen vuprosut dali e polezno ili vredno.
Ob6to vzeto ne em interesuva osobeno...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ям месо! Не мога да живея без месце!
Да си вегетарианец - за мен това е равно на чисто самоубийство...няма нещо по-вкусно от месото. Да не говорим за това да си КРАЕН вегетарианец и да не хапваш дори млечни продукти и яйца.![]()
Пък дали е вредно или полезно...мен не ме засяга. :P Само ще ви кажа, това което знам и то е че единствено животинските белтъци са пълноценни за човека, защото само те съдържат в подходящо съотношение и 20-те аминокиселини, необходими на човешкия организъм.
oo az bez meso ne moga!!! super obi4am si hapvam.a na si4koto otogre e polezno (vsi4ko v opredelni koli4estva e polezno)
i mnoo mi e gadnu kat vidq da obivat nqkoe jivotno,pr na selo za georgiov den zakoliha edno agance,a pak az sedmicata det bqh tam se krai nego sedqh i posle mi be6e gadnu da go qm i mi be6e super ma4no
za tova qm samo jivotni koito "ne poznavam" ako moga tei da se izrazq
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Не съм вегетарианка, но не съм и луда фенка на месото! Вредно или полезно..... май е по скоро полезно!
4ak vegetarianka-neoba4e ne mi e vkusno prosto....e, 2-3 pyti v meseca se slu4va da hapna mesce-pile6ko ili v nqkvi sandvi4i
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
не.. месоядни сме и в пряк и в преносен смисъл![]()
ооо аз без месо не мога дори 1 ден![]()
![]()
ям месо ... обичам животните във всякакъв вид![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
бях вегетарианка .. някога..
но сега хапвам месце отвреме-навреме. мога както с него така и без него...
алелуя.
аз съм почти вегетарианка, случва ми се да ям пилешко веднъж в месеца затова явно не съм напълно отрекла се от месотопросто не ми е вкусно още от както се помня на сила ме карат да го ям ама няма особен успех
![]()
"Целувка за лека нощ"
Чак вегетаринка не съм, но не ям месо, защото не ми харесва вкуса му, а и имам чувството, че нямам нужда от него. Ям най-много пилешко и то 1-2 пъти в месеца.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Рядко ям месо,но не съм вегетарианка.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Аз не съм вегетарианка!![]()
Ям си месо,дори и да стана вегетарианка аз и да не ям месо, те животните така или иначе ще се убиват не можем да го променимЗатова яжте си месце,а и е много полезно особено пилешкото и рибата
![]()
Не съм вегетарианка, но не ям и кой знае колко месни продукти.
obojavam meso!
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Spored men e vedno,za6toto ne e mnoo iako da bude6 ubit,za da bude6 iziaden,no za sega 4ovek niama da moje da napravi ni6to sam-triabva vsi4ki klektivno da sprat ubivaneto na jivotni!
az sam polu-vegetariankaПървоначално написано от {b0nb0n4et0}
ne hapvam samo meso inache si qm mle4ni produkti i da mislq 4e e polezno zashtoto predpazva ot dosta bolesti i natrupvane na veshtestva koito pri4inqvat bolesti po-natam . inache ne naro4no sam sprqla s mestoto ot malka taka me kara
![]()
тва е супер тъпа логика,че дори вие да не ядете месо няма да се спрат убийствата на животни.по тая логика закво да си хвърляме боклука в коша,щото един човек кат го прави другите ще продължават.аз съм вегетарианка(май единствената тук) поради етически причини.не казвам че месото е вредно,но не е и съвсем полезно.и все пак вегетарианците живеат по-дълго![]()
emi az sym vegetarqnka ama ne pylna qm si mle4ni produkti ama nikakvo meso...ot malka sym taka opitvala sym 1-2 pyti kato mnogoooo malka nqkvi salami gluposti ni6o drugo ama ne mi e haresalo i taka...a za vredno ili ne ima si i + i - ama ako qdesh vsi4ko drugo i piesh razni vitamini tam zamestva6i vitamnite ot mesoto nqma problem....
Dokazala li si go , che jiveqt po-dylgo? Nqkoi prawil li e prouchwane i sledene na celiq ti jivot kakwo si ql? Momiche , ae molq ti se , osyznai se!Първоначално написано от Roxy
ne sum vegetarianka
estestveno 4e e polezno mesoto i o6te kak!
и аз съм вегетарианка
да де, само месо не ям,
но без млечните вкусотийки,
просто не издържам![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Ям само пилешко.![]()