.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Гостт
    Guest

Moderated: От какво може да е била тази кръв?

Pravila sum sex gore-dolu okolo 3 pyti s moq priqtel i 3 pyti s prezervativ..i na 3te pyti me bole6e,no ponosimo i nqma6e kryv,no na 3tiq sled tva ima6e kryv v prezertvativa...i ve4erta pak imah,no ne be6e malko v smisyl sredno koli4estvo i na drugite 2 dni po4ti nqmah mn malko 1-2 kapki maksimum....a cikyla mi po princip trqbva da doide sled okolo 2 sedmici ii se chudq ot kvo moje da e bila taq kryv.. i ima li risk da zabremeneq...molq vi,pomognete..

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Няма опасност според мен!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    emi vij sq kvo opasnost ot zabremenqvane ima samo ako spermata e popadnala v teb.. pyk shtom si go pravila s prezervativ kvo se pritisnqvash.. kolkotoo shtom 3puti si go pravila s nego i te e bolqlo i e imalo kruv tva ako sa ti trite purvi puti nai veroqtno neshto ne se e razkusal himena az pone taka predplagam a ako i predi mn puti si go pravila i ne te e bolqlo i e nqmalo kruv moje i bolest da e niakakva no neznam neznam ako ne sprat tezi bolki i kurvishta po dobre se obarni kym lekar.
    т. 2, 9

Guest
    po princip e prieto za normalno momi4eto da k1rvi do 4-tiq p1t i da go boli do 10-tiq, no vs16nost tova minava po rano. i az ne mislq 4e ima nqkak1v problem i 100 ne si bremenna 6tom gumata ne e bila sk1sana i ste izpolzvali takava vseki p1t.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не се притеснявай не си бременна!
    Щом това са ти първите пъти нормално е да има малко кръв и болка. По-добре малко си починете и ще видиш, че всичко ще се оправи.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Гостт
    Guest
    Mersi mnogo naistina .... mn se bqh pritesnila..

Голям фен
    absurd...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    нормално е да има кръв като са ти първите пъти,а и щом трябва да ти дойде след 2 седмици,значи сега ако не се лъжа си в овулация а през овулацията е нормално да имаш леко кръвотечение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си