- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- задължително ли е?
задължително ли е да пъшкам по време на секс и особенно,когато го правя за пръв път трябва ли да пъшкам или не?![]()
ako ti e priqtno py6ka6, ako ne - ne py6ka6
basi vyprosa
to ot vytre tr da doide
haaa mi ako te kefi pashkai ako ne te nedei nqma smisal da se prestruvash... ne go misli tolkova ako ti se pashka 6te si pashkash\
/
Love you Kris !!!
Ebati vaprosa maiko mila
Pushkash ako ti e kef ako ne ti e kef sedish i se klatish samo![]()
ne i sa smeite weaz kato go praih za parvi pat me be6e sram da pushkam..
ama to si idva ot vatre de prai sa horcata
ДА , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е! Аз те задължавам! Бе момиче чуваш ли се? Прай квото ти е кеф!
To se "pu6ka", kogato neizdurja6 ot udovolstviq![]()
Prosto, kogato ti e adski hubavo,po4va6 da di6a6tejko o samosebe si![]()
![]()
Почвай от първия път да пъшкаш, че да се учиш да ставаш актриса![]()
Сега по темата-то отвътре ще ти дойде спокс![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Само ще си дойде.![]()
i men taka...no i pochti ne mi idvashe otvytre ...po natatuk veche napravo pochnah da vikam..Първоначално написано от thirteen
![]()
ahah mi taka e be.. kato praish neshto novo te e sram da ne se izlojish.. az malchah kat pukal.. ama poeno vreme ne isdarjah![]()
аахахахха Усмивка ти ме разби обаче с тва за актрисатаПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
![]()
а по темата ..ми както всички по горе казаха -то това си идва от самосебе си,ако не ти се пъшка ,недей![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
mn qsno prai kakvoto ti e kef ako ti se pu6ka-davai ako ne-mal4i si edna fr si usilva nightwish do dupka i si pee opera axaxaxax (ne se bazikam)![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!