.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

красотата на един миг

Толкова малко...толкова незначително сравнение с вечноста е този миг...когато знам,че за последно съм в прегръдките ти,че за псоледно те целувам...но нмяа вече "Обичам те...ти си едиствена за мен"...ти имаш вече друга,друга ти обичаш.Искам да извикам силно,че те обичам,че искам да съм отново с теб,макард а мина година от както се раделихме заради твоята работа и моята ревност.Седя и те наблюдавам,отново умислен...за коя ли си мислиш сега.Нямам сили да се бора за теб и само седя в преградките и със страхда ми кажеш,че е време да си ходиш...Не остани още малко,още миг...моля те.Но уви ставаш и си тръгваш,дори и да питам,дори и да ти кажя колко те обичам няма да съм с теб...защото така си решил.Не може ли един единствен шанс...Не...Боли,но мълча и се усмихвам...Дори и не чувам какво ми говориш,а си мисля,че никога няма пакд а бъда с теб...Защо ме целуваш...Това сбогом ли е...Май да...Вече далече,за теб съм минало...Нали живота продаължава,а моя защо спря,защо живея в споемните с теб?!Защо заспивам с мисълта,че си до мен,защо се будя със сълзи на очи,изправяйки се пред жестоката реалност,че никога няма да бъда пак с теб?Боли,правя се,че съм щастлива,но всъщност изгарям от вътре...Днеска пак те видях,умислен,искаше ми се да се затича и да те спра,да се разплача и да ти кажя колко мн те обичам,но и тва няма да разчуства изтудялото ти към мен сърце...Минаваш и ме подминаваш,времето ме промени,болката към теб ме направи мн силна външно,но вътреш изгарям по теб...Обичам те любов моя несподелена,прости ми,че се влюбих в теб.Няма пак да чуеш за мен...Всичко е красиво минало

mnogo e hubavo i istinsko,maiat i dosta poznato

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Mnogo e krasivo i...istinsko.
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    Случи ми се преди няколко дни..

Град
    Велико Търново
    тва беше от мен...радвам се,че ви харесва...написах го защото това ми се случи преди седмица

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    това,което си написала е тъжно,но и много красиво
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на thirteen
    mn krasivo e..

мммм страхотно е!Брао роси
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    ямбол
    много истинско и съкровено
    пожелавам ти мила да срещнещ един ден много скоро чевек който да те цени! а не да те лъже и тем подобни ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЗАЩОТО ВИЖДАМ ЧЕ СИ МНОГО ДОБРО И ЧУСТВИТЕЛНО МОМИЧЕ!ЗАСЛУЖАВАШ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ ПРОСТАК!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Малко работи от тея дето пишат тука ми харесват, ама тва наистина си го бива

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Brao Rosi samo deto ako ne beshe kazala 4e si momi4e trudno se razbira !!! malko si oburkala na mesta mujki i jenski rod no ina4e naistina si go biva!!!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    страштно многи ми харесва.
    браво! =D>

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Koito ne go e izpital ne moje da napi6e ne6to tolkova istinsko

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Много е красиво и истинско Май на много от нас им се е случвало за съжаление
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си