- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос свързан със правенето на свир*а
А бе ше питаш! Да не си на изпит по биология!
В началото - "Нали ще ми кажеш като свършваш..."
"Да бе..."
и докато не излезе през носа си траеш![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
A tva pyk e super gnusno.Napravo se 4udq kak na nqkoq 6te i haresa da i se motka nekva guma v ustataПървоначално написано от LoRinSeR
Povry6ta mi se kat si go predstavq
![]()
Ташак да ставаПървоначално написано от pOny
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ami ako se udawi?![]()
Първоначално написано от cock-a cola
Vikash sledvashtata![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
e ako ne iska v ustata...na liceto,6toto osven 4e e polezna spermata...predotvratqva poqvata na bry4ki!i se izpolzva v skapite krem4eta za lice......no tiho!pazete taina,vse edno neznaete
hahahahah
eee verno li be...?Ta tva e nai qkoto na svirkata-gultaneto!!!! \/ I tai kato az mn se kefa (v smisul ne na seki gultam de ) naprao ne moga da gi razbera teq momi4eta det vikat 4e tva bilo super gnusno!
Spored mene ne e zadaljitelno no kakto kazaha po gore e prepora4itelno i demek kef si e bate,kato ima6 v predvid,4e taka dostavq6 super golqmo udovolstvie na mom4eto!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprao nqma kvo da q pita6 prosto i namekni leki4ko 4e iska6 da i svar6i6 v ustencata....a tq ako ne6te i se naprai na Lili Ivanova nedei da nastoqva6!![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество...
i kvo nie trq pravim vsi4ko samo i samo da vi e kef ?
za da polu4i6 trq i da dade6 ne6to. taka 4e bez 4ak takiva pretencii 6tom ne iska
Ами ако си с някой, който не познаваш и може да е болен от нещо, естествено, че ще го правиш с презарватив.Първоначално написано от Jessika_MG
2т. забрана за ползване на профил
napulno vqrno!Първоначално написано от ^KaSiDi^
black cat or white cat,that is the question!!!
razbira se 4e ne se nalaga
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
moqta priatelka kato mi pravi svirka za purvi put se izpraznih v ustata i bez da podozira 4e 6te svar6a tam.Oba4e ne kaza i duma.Posle q pitah haresa li i i tq mi kaza da.Vinagi kogato mi duha svur6vam tam,dori ponqkoga sled kato se 4ukame predi da svur6a go lapa i izpiva vsi4ko.Taka 4e ne se plashi