.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 179
    Guest
    Всички казвате че не обичате чичковци. А обичате ли дядковци???

liroos
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от liroos
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    В тая тема се получи некво възроптяване на девствените дришльовци - сиреч може ли готините пички вместо с нас да ходят при некви батковци. А, охоо ми то тея батковци имат повече пари от мене, лелееее и кола имат, ужас. Ми пичките значи са курви, заключение.
    И между другото, да добавя... 70 % от пичките дето ходят с големите батковци, даже не бих ги погледнал. Не щото външно не струват... в главата ги няма. Естествено има и изключения, които наистина са умнички, но техните батковци не са от онея с кухите ланци и голф тройка, а някви по-земни хора.
    Тия 70 % с кой уред ги измери? Нали са на 16 години, естествено че в главата ги няма. Ама айде да видиме ако си по умен от мойта пичка тебе ще те еба. Е ?
    Като имаш зор нещо, отвори си тема за педераси по-умни от приятелката ти. Мене не ме занимавай не съм от твойта черга! Не се убиждай майтап си прая...

SINDEL
    Guest
    Ми бая 4етох по темата и в общи линии явно моми4етата предпо4итат разлика не пове4е от 4-5-6 години, пък за мом4етата тези които биха ходили с по-големи (10-15 години) от тях са курви. Не ви разбирам бе хора. Възрастовата разлика не би трябвало да има абсолютно никакво зна4ение ако се 4увстваш добре с 4овека до тебе и се оби4ате. Това какво биха казали другите не трябва да ви интересува.
    Аз ли4но съм на 19, а сегашния ми приятел - на 17. Наистина пове4ето моми4ета се развиваме по-бързо от мом4етата , но тва не е правило. Приятелят ми е много по-зрял за възрастта си, а и на външен вид му дават поне 20, така 4е не вси4ки на по 16-17 са лапета.
    А за батковците - ами и с такъв съм ходила - беше на 30. Но нито БМВ имаше нито ми купуваше подаръци постоянно. Трябва да се замислите 4е всъщност толкова богатите мъже в БГ изобщо не са много. И ако моми4е ходи с бая по-голям от него това не я прави курва, по простата при4ина 4е не е задължително той като е голям да е и богат и тя затова да е с него. С бившия ми изкарахме 2 години заедно и се разделихме защото аз все още не бях готова за семейство и деца, а той искаше. Оби4ахме се много. И не виждам кое от цялата работа би ме направило тъпа, или неморална или курва или с нещо по лоша от моми4етата които ходят с връстниците си.
    В общи линии както се вижда съм била със всякакви така да се каже
    И ако се оби4ате разликата във годините не би била никакъв фактор.

момчето винаги трябва да е по-голямо от момичето,за да са и двамата на един акъл.Хм това е наистина така,но аз лично говоря за макс 5 години разлика.Повече е извратено.какво може да намира едни мъж в едно момиченце и едва ли е за секса.Та тя и един свестен секс неможе да направи./говоря за 15-17 годишни момичета и мъже над 25/
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    По-големите правят страшно по-хубав секс!
    По-големите знаят къде да пипат, какво да приказват и как да се държат с едно момиче!
    Така че момичета ако не искате да бъдете опитни зайчета в леглото се чукайте с по-големи от вас с 5-6 години, а си ходете с 1-2 години по-големи!

естествено че предпочитам някой батко.моя приятел е с 9 години по голям от мен.а най-възрастния с когото съм била беше с точно 20 години по-голям от мен.но мога да кажа че е адския мъж и едва ли някой може да му даде 37 години.никога не бих си хванала някое детенце или пък и момче на моята възраст или пък с 1-2 години по голям от мен.

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    priqtelqt mi e na 22....poprincip za men godinite nqmat osobeno golqmo zna4enie,no spored men mom4etata na moqta vuzrast mislqt samo za tova kak da te xvanat za guza za6toto te sa na takava vulna...tova gi vle4e za momenta.mislq 4e s malko po-golemite mom4eta moje6 da si gopovori6 za ne6to...bi te razbral po dobre...a i 4ystvoto e mnogo po qko...
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

mi na moita vazrast mom4etata sa ligliovci za tva mi haresva s po olemi i sa po umni iznaqt kakvo iskat
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    ami za6to trqq zaduljitelno da imam nqkakuv kriterii za tova s kakvo mom4e da trugna-mo mn qsno 4e nqmam ako vida nqkoi i mi napravi vpe4atlenie estestveno 4e bih haresala tova mom4e a ne zaduljitelno da e s pari ili s kola ili puk da e s 10 godini po-golqm zavisi ot 4oveka!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    предпочитам някой по-голям, но с 2-3, максиум 4 годинки да речем
    просто за мен това е най-добрата разлика, хем няма да е прекалено голям, хем няма да е и прекалено малък
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

...

В повечето случаи по-възрастните мъже имат по-отговорно отношение към по-малките жени. Някак си, по-зрели са по-големите мъже и имат наистина доста по-различно отношение към по-малките или по младите жени.
    SY

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Въпрос на възгледи, на вкус, на предочитания
    Хора много различни
    Всеки с претенцийте си
    Бил съм гадже с момиче 3-години по голямо от мен
    Имал съм и взаимоотношения с момиче 7 год по голямо от мен
    Така, че от зависи

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sum na 16 a priqtelqt mi na 21 i si ni e super zaedno!az mom4etata na moqta vazrast dori ne gi zabelqzvam!nekvi ligavi lapeta sa i obujavat da se hvalqt koi s koi spal!ujas a i sa nqkvai takiva slabi4ki a az haresvam po qki4ki ne kazvam 4e moqt e nqkav kulturist no tqloto mu e varhut!da ima i strahotna kola no tova ne me pravi k***a az kakvo da napravq 4e toi se poddarja i e re6il 4e iska takava kola?az go haresvam zaradi samiq nego!6te kajete 'kurvensko mnenie'no vse pak se zamislete kolko jeni mogat da imat takav maj???malko nali eto za tova po grozni4kite se zadovolqvat sus smotliovcite na tqhnata vuzrast
    P.P ne iskam da zasegna nikogo
    Толкова простотии в един пост отдавна не бях виждал.... Не знам какви момчета познаваш ти, сигурно някакви пропаднали пичове, обаче положението въобще не е такова с всички. Това, че ти познаваш такива пичове, не означава че всички са така. Последното ти твърдение, че грозничките се задоволявали със смотльовците на тяхната възраст е просто ебаси абсурда, ти чуваш ли се какво твърдиш Като ти гледам поста мисля, че ти нямаш особено ум в главата(извинявай, но не искам да засегна никого, само се налага). Пфу, какво ли се хабя да ти обяснявам и аз....Просто не си права...Я се замисли твоят приятел защо ходи с теб, след като може да ходи с някоя на неговите години?Просто тези, които излизат с повече от 3-4 години по-млади момичета не са дорасли за момичета на своята възраст.

Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sum na 16 a priqtelqt mi na 21 i si ni e super zaedno!az mom4etata na moqta vazrast dori ne gi zabelqzvam!nekvi ligavi lapeta sa i obujavat da se hvalqt koi s koi spal!ujas a i sa nqkvai takiva slabi4ki a az haresvam po qki4ki ne kazvam 4e moqt e nqkav kulturist no tqloto mu e varhut!da ima i strahotna kola no tova ne me pravi k***a az kakvo da napravq 4e toi se poddarja i e re6il 4e iska takava kola?az go haresvam zaradi samiq nego!6te kajete 'kurvensko mnenie'no vse pak se zamislete kolko jeni mogat da imat takav maj???malko nali eto za tova po grozni4kite se zadovolqvat sus smotliovcite na tqhnata vuzrast
    P.P ne iskam da zasegna nikogo
    Толкова простотии в един пост отдавна не бях виждал.... Не знам какви момчета познаваш ти, сигурно някакви пропаднали пичове, обаче положението въобще не е такова с всички. Това, че ти познаваш такива пичове, не означава че всички са така. Последното ти твърдение, че грозничките се задоволявали със смотльовците на тяхната възраст е просто ебаси абсурда, ти чуваш ли се какво твърдиш Като ти гледам поста мисля, че ти нямаш особено ум в главата(извинявай, но не искам да засегна никого, само се налага). Пфу, какво ли се хабя да ти обяснявам и аз....Просто не си права...Я се замисли твоят приятел защо ходи с теб, след като може да ходи с някоя на неговите години?Просто тези, които излизат с повече от 3-4 години по-млади момичета не са дорасли за момичета на своята възраст.
    scion_of_Storm Абсолютно си навътре в нещата и те подкрепям \/
    Аз им се чудя що си мислят че големите им авери са с тях
    Е scion_of_Storm ви обясни
    Вие какво чуствате се по големи ли
    Ммм Не
    Аверчетата ви не са дорасли за нещо сериозно и за това се обръщат към вас

Предпочитам да е най-много 2-3години по-голям от мен
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Фен
    Град
    София
    Предпочитам да съм с някой г/д на мойта възраст!Най-много 3-4 години по-голям,не за друго,ами защото акъла ни е г/д еднакъв и не е нужно да се правя на кой знае колко зряла
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mi nai mnogo 4-5 god po goliam ama sega si mi e dobre s moeto gadje kato si e kolkoto men i ne se oplakvam

Голям фен Аватара на Ice
    Ми аз предпочитам мой връстници.Гаджето ми е с една година по-голям от мен чесно да си кажа не се виждам с някой батко на по 20 години и отгоре...
    Everything happens for a reason..

Супер фен
    а пачки от новите стотачки не обичате ли? а 15 годишни не са виждали 15.99 на цяло

Град
    Сред Ангели
    Вече само euro
    100-ите са тоалетна хартия

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Вече само euro
    100-ите са тоалетна хартия
    да верно, ще се итегрираме и ние след 80-тина дена

1-2 godini po-golqm,s takiva kolktoo men ne izlziam,ne mi trqbva kola,imam si,osven az li da gi vozq kvo li

Guest

a we momi4eta

a we momi4eta za6to puk nie se trqbvame da sme po golqmi az ne 4e sum mn golqm de no se pak nikoi ne mi dava tolko na kolko sum ima gi vsqkvi mom4eta e davam vi 1 primer az hodih s 1 momi4e koeto be6e s 2 godini po golqmo ot mene ei sa koda napravq lybovta nema granici moje da sum na 100 a tq da e na 15 ei nali se ybi4ame nema zn vuzrasta imah fr koi to e na 16 a hode6e s nekva kaka na 18 ko da se pravi!!!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Връстник.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Доказано е че момчето се развива по-бавно, нашите връстници искат секс когато ние искаме нещо сериозно и за по - големите батковци - вече са се находили по женски. Това е мойто мнение - ЗА !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си