.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Adski tajnata
    Guest

Наще не искат да ми вземат НЕМСКА ОВЧАРКА :(

Pisna mi ve4e ot tqh samo povtarqt nqma da ti vzemem za6toto nqma koi da go izkarva navan a az vse im povtarqm 4e 6te go izkarvam.Horaa molia vi ako nqkoi znae lesen i efikasen na4in za ubejdavane MOLIA VI SE OT VSE SARCE da mi go kajete za6toto ve4e 6te poludeq.Blagodarq vi predvaritelno Molia vi pomognete

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    xaxa abe q po spokoino ,za kvo ti e ku4e i az mnogo iskah ku4e i mnogo mu se radvam da,oba4e taka me murzi da go izvejdam a to trqbva da ti4a,i kato vali i e nekuv ku4i stud e tolko priqtno da go izvejda6 ,nema da ti kazvam kolko....!Za tva maikati e prata da ne ti dava 6e vidi6 kolko 6e ti e po lesen jivota bez ku4e,ili pone si zemi nekvo po normalno ku4e,a ne nemska ov4arka .Qvno va6te znaqt kolko 6e se griji6 za nego i ne iskat posle da si imat rabota s jivotni

Голям фен
    Оф, аз имам същия пробрем Само че аз искам такова кученце шар пей (ония набръчканите) и наште не ми разрешават , нямало кой да се грижи.. аз съм щяла да го заеба на 2рата седмица и некви такива.Кво ли не им говорих и как ли не им се молих и не искат! Обещах им даже,че ако не се грижа за него да го продадат..ама пак не стаа , вече нямам нерви

Супер фен
    aide legai i ritai ! maminite mi de4ica .... znae6 li ako za seko ne6to trebe6e da civrq kato tebe 6te6e celiq svqt da e olqn sus moite mrunkaniq i sulzi !glezeni deca

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Бъди 'доброто момиче' поне в тяхните очи.
    (Слушай ги и т.н.)

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    emi ot edna strana puk va6te sa pravi..6te moje6 li da go iskarva6 seki den,ti ne hodi6 li na u4ili6te...? a puk i edno ku4e iziskva mnogo griji a ti nadali 6te moje6 da mu gi dade6 trqbva postoqnno da ima nqkoi s nego i t.n. kvo da ti obesnqvam nali i az sum imala ku4e vaob6te ne e tolko lesno kolkoto si misli6..
    ot druga strana sum suglasna s korn__ da ti imam problema...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    aide legai i ritai ! maminite mi de4ica .... znae6 li ako za seko ne6to trebe6e da civrq kato tebe 6te6e celiq svqt da e olqn sus moite mrunkaniq i sulzi !glezeni deca
    =D> \/ \/
    The pain is temporary!

Ti si po-dobre...na6te ne iskat da mi vzimat nikakvo jivotno

Супер фен Аватара на sometimes_
    Emi predi nqkolko godini i na men ne iskaha da mi vzemat po syshtata prichina - che nqma da go gledam. Da, obache az sym si inat i si vzeh sama, bez da gi pitam, vzeh si pudelche, pribrah se v nas s nego i te se smiliha, nqmashe kak da go vyrna... I mi go ostaviha, ama da ti kaja pravi sa si vashite, shte ti pisne ot nego v edin moment. Az na moeto mu se ravah 1-2 meseca i sled tova...go ostavih v rycete na nashite. Sega, ako se setq, go razhojdam ot vreme na vreme... .
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    аз досега не съм имала никаква животинка в нас.никаква!вече ми мина мерака.като малка само им мрънках на наще за куче или коте,ама не...постепенно ми омръзна да им мрънкам,разбрах че не е много хубаво да си имаш домашен любимец и се отказах... пък и за какво ми е дом.любимец,като си имам брат ми!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    Долината На Идиотщината
    да ти имам проблемите

Голям фен Аватара на Yancheto
    Едно куче изисква страшно много грижи и средства.Особено ако е някакво като немската овчарка.А имаш ли достатъчно място , където да живее това куче?Ако живееш в панелка от 60 кв.,просто забрави.Ако си сигурна,че можеш да задоволиш потребностите на едно голямо куче,вече можеш да пристъпиш към убеждаване на родителите.Вземи си някаква малка животинка-рибки,хамстер,морско свинче...Покажи,че си отговорна и се грижиш добре за животното.Също така,можеш да вземеш да се грижиш за кучето на някой приятел,който заминава някъде.Успех!

Град
    София
    Честно казано никак не е лесно да го гледаш т'ва чудовище. Пък и вашите като не искат..трябва да се примириш.

Голям фен Аватара на asasfdf
    ем те ти го казаха..едно куче като немска овчарка изисква място, доста храна и следователно чести и дълги разходки..отделно големите кучета ще ти създават повече гадна миризма и мръсотия..

Стани овчар в Германия и ще ти купят...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    По-стара тема не можахте ли да изровите?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си