.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Гостч
    Guest

Продължителноста на половия акт ???

момче съм и имам следния проблем . Когато го правя секс свършвам за около 10-15 мин.

Гледал съм по еротичен ботик за спреи за задържяне, дали има ефект от този спреи ??? Или ако знаете други рационални и нерационални метода за решяване на този проблем, моля казваите

ЛоЛ!
    Guest
    Пий 2-3 питбула или изпуши 1 масе и 1-1.5 часа ги имаш

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от ЛоЛ!
    Пий 2-3 питбула или изпуши 1 масе и 1-1.5 часа ги имаш
    тва треа го пробвам ХАхахаах

Guest
    ne ti treat nikakvi psreiove prosto kato trugne6 da svur6va6 go izvadi iz4akai vazbudata da otmine i produlji

Голям фен
    i moeto gadje ima6e sa6tiq problem...no nkarq se okaza 4e e bilo ot ot mnogo sladko...ot prevazbuda sa6to moje da se polu4i taka...kogato dalgo si bil na suho.....vsa6tnost gadjeto mi govori s negov priqtel i taka se opravi...pogovori s nqkoi...blizak priqtel...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече тренирофки и повече ПРАКТИКА

Повече от фен
    Град
    (:
    emi ako praktikuvash ot skoro e normalno
    a ina4e nz..
    The pain is temporary!

Град
    Варна
    ами човек... ще правиш по 2 тека бе
    първия 10 мин 2-рия 1 час..
    аз като свърша един път после свършвам много бавно...чак ми става безинтересно
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
    Повече тренирофки и повече ПРАКТИКА
    Mdaaa syglasna sym... 6toto i moq priqtel se be6e pritesnil ot tfa... ama 4akai malko kolkoto e po-malko mom4eto tolkova po-lesno stiga dokrai... taka 4e ako si o6te dreb4o :P ne se bezpokoi... sled poe4e praktika 6e izdyrja6 poe4e
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

hhahahahah
    Guest
    mnogo ste izprosteli be mi ebe6 swyr6wa6 i 2ri tek

Фен
    Град
    Където Там
    аммм прави повече секс стискаи се повече и скоро ще успееш да се сдържаш по-дълго
    УСПЕХ

Фен
    Град
    В най - якия град

Re: Продължителноста на половия акт ???

Цитирай Първоначално написано от Гостч
    момче съм и имам следния проблем . Когато го правя секс свършвам за около 10-15 мин.

Гледал съм по еротичен ботик за спреи за задържяне, дали има ефект от този спреи ??? Или ако знаете други рационални и нерационални метода за решяване на този проблем, моля казваите
    Ами неможеш ли да си задържаш ерекцията ... Аз мога , в смисъл , че когато искам да издържа повече, правя така : когато дойде момента и когато съм адски възбуден и предусещам , че ще свърша спирам , примерно вадя пениса от *утката и там бавя се някаде навън , примерно целувки , пипвания и като отмине потока от възбуда и юнака е готов за бой , без изхвърлне сперма , GO AHEAD

Повече от фен
    kusash si malkia pojarnikar predi akt i posle q kusash i neq no ne vinagi pomaga
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fat_phil
    kusash si malkia pojarnikar predi akt i posle q kusash i neq no ne vinagi pomaga

Винаги действа
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    В най - якия град
    Нещо неможах да разбера предното мнения , а ми го опиши по - добре, че с тия термини не разбрах за иде реч

kateto^
    Guest

re:

demek da si bie ednA 4ekiq predi da naebe mackata,i posle 6te moje pove4e vreme da izd1rji kato q takova neqrazbra lia p1k i to ne e 4ak tolkoz stra6no ako sv1r6i6 b1rzo,vajnoto e da pregrupira6 b1rzo sili i pak da q po4ne6-2-ri rund priqtelio))

Супер фен
    6to tebe 15 min ne te li ustroivat ?

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

emi mene 15 min sa mi malko, ama mi se e sluchvalo i 2 min i da svarshi iznenadvashto

Цитирай Първоначално написано от Aragorus
    ами човек... ще правиш по 2 тека бе
    първия 10 мин 2-рия 1 час..
    аз като свърша един път после свършвам много бавно...чак ми става безинтересно
    Що ли ми е познато ;]

Ама първият път - някаде 20 минути, втория - 1 час яко клатене ;]

Голям фен
    Град
    София
    тука май някви яки секс машини ше дойдете като гледам а?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

i as tova im se chuda, shto li nikoe momiche ne kaza che priatela i darji po 1 chas, sichki vikat nekvi 5-10-15 min maksimum,... a momchetata do edno tvardat che go praat po chas-dva... hihihi

Повече от фен
    pove4e praktika... ili 2 teka... sa6to stava

Голям фен
    Град
    София
    предпочитам да 'олаба жилата, да 'фръла хайвера... 10-15 мин... ако се налага - и втори път ще е така... (като ме държи на сухо деба ше търпи и тя!)

после като ми е "спокойно" може да се започне с "Ооо, ооо обичам тА.. нИ спирай..."

("еби ме ебачо, люби ме любовнико")

Цитирай Първоначално написано от Ilianka_14
    i as tova im se chuda, shto li nikoe momiche ne kaza che priatela i darji po 1 chas, sichki vikat nekvi 5-10-15 min maksimum,... a momchetata do edno tvardat che go praat po chas-dva... hihihi
    хАХЕАХХ !
    Как каеш, мацко !
    Да викам ли Ивайла във форума.
    Вчера имаше " утре няма да мога да ходя ", а моите колена.. бяха яко червени .. ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от Ilianka_14
    хАХЕАХХ !
    Как каеш, мацко !
    Да викам ли Ивайла във форума.
    Вчера имаше " утре няма да мога да ходя ", а моите колена.. бяха яко червени .. ;]
    xaxaxa 4orbar... viq se se falite ama nakraq..... ot 3-te nai dalgoto fa6tate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си