- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Продължителноста на половия акт ???
момче съм и имам следния проблем. Когато го правя секс свършвам за около 10-15 мин.
![]()
Гледал съм по еротичен ботик за спреи за задържяне, дали има ефект от този спреи ??? Или ако знаете други рационални и нерационални метода за решяване на този проблем, моля казваите
Пий 2-3 питбула или изпуши 1 масе и 1-1.5 часа ги имаш
тва треа го пробвамПървоначално написано от ЛоЛ!
ХАхахаах
ne ti treat nikakvi psreiove prosto kato trugne6 da svur6va6 go izvadi iz4akai vazbudata da otmine i produlji
i moeto gadje ima6e sa6tiq problem...no nkarq se okaza 4e e bilo ot ot mnogo sladko...ot prevazbuda sa6to moje da se polu4i taka...kogato dalgo si bil na suho.....vsa6tnost gadjeto mi govori s negov priqtel i taka se opravi...pogovori s nqkoi...blizak priqtel...
emi ako praktikuvash ot skoro e normalno
a ina4e nz..
The pain is temporary!
ами човек... ще правиш по 2 тека бе
първия 10 мин 2-рия 1 час..
аз като свърша един път после свършвам много бавно...чак ми става безинтересно
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
Mdaaa syglasna sym... 6toto i moq priqtel se be6e pritesnil ot tfa... ama 4akai malko kolkoto e po-malko mom4eto tolkova po-lesno stiga dokrai... taka 4e ako si o6te dreb4o :P ne se bezpokoi... sled poe4e praktika 6e izdyrja6 poe4eПървоначално написано от -=DaRkNeSs=-
![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
mnogo ste izprosteli be mi ebe6 swyr6wa6 i 2ri tek
аммм прави повече секс стискаи се повече и скоро ще успееш да се сдържаш по-дълго
УСПЕХ
Ами неможеш ли да си задържаш ерекцията ... Аз мога , в смисъл , че когато искам да издържа повече, правя така : когато дойде момента и когато съм адски възбуден и предусещам , че ще свърша спирам , примерно вадя пениса от *утката и там бавя се някаде навън , примерно целувки , пипвания и като отмине потока от възбуда и юнака е готов за бой , без изхвърлне сперма , GO AHEADПървоначално написано от Гостч
![]()
kusash si malkia pojarnikar predi akt i posle q kusash i neqno ne vinagi pomaga
![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Първоначално написано от Fat_phil
Винаги действа![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
demek da si bie ednA 4ekiq predi da naebe mackata,i posle 6te moje pove4e vreme da izd1rji kato q takova neqrazbra li
a p1k i to ne e 4ak tolkoz stra6no ako sv1r6i6 b1rzo,vajnoto e da pregrupira6 b1rzo sili i pak da q po4ne6-2-ri rund priqtelio
))
6to tebe 15 min ne te li ustroivat ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
emi mene 15 min sa mi malko, ama mi se e sluchvalo i 2 min i da svarshi iznenadvashto
Що ли ми е познато ;]Първоначално написано от Aragorus
Ама първият път - някаде 20 минути, втория - 1 час яко клатене ;]
тука май някви яки секс машини ше дойдете като гледам а?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
i as tova im se chuda, shto li nikoe momiche ne kaza che priatela i darji po 1 chas, sichki vikat nekvi 5-10-15 min maksimum,... a momchetata do edno tvardat che go praat po chas-dva... hihihi
pove4e praktika... ili 2 teka...sa6to stava
предпочитам да 'олаба жилата, да 'фръла хайвера... 10-15 мин... ако се налага - и втори път ще е така... (като ме държи на сухо деба ше търпи и тя!)
после като ми е "спокойно" може да се започне с "Ооо, ооо обичам тА.. нИ спирай..."
("еби ме ебачо, люби ме любовнико")![]()
![]()
![]()
хАХЕАХХ !Първоначално написано от Ilianka_14
Как каеш, мацко !
Да викам ли Ивайла във форума.
Вчера имаше " утре няма да мога да ходя ", а моите колена.. бяха яко червени .. ;]
xaxaxa 4orbar... viq se se falite ama nakraq..... ot 3-te nai dalgoto fa6tateПървоначално написано от Цеци Пенев