- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to pove4eto mom4eta iskat da sa grybi v sexa
popadala sam na takiva mom4eta moqlvi kajete koe im xaresva na mom4etata v tova da sa grybi v sexa???
hm... emi moje bi tfa gi vyzbujda poe4e... kfo razbira6 to4no pod grubi???
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Ми, може би им харесва да показват силата си, сигурно имат голямо желание да изразяват надмощието си. Но на мен това ми изглежда странно - да се държиш зле с такова прекрасно създание като жената...![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
hahahaПървоначално написано от HiTMe
da e.. to4no puk nadmoshtieto iskame da pokajem![]()
prosto e nqkak si super vuzbujdashto i perverzno da se durjish s neq kato s ku4ka
e, razbira se ne govorq da i biesh shamari i da q ritash, no primerno - durpane za kosata, po-tvurd sex...
emi vazbyjdame se pove4e i obi4ame nie da vodim a ne mom4eto po vazbyjda6to e![]()
Ми на мен обаче ми харесва тя да е главната, да я гледам как се радва на секса и както каза ludata_f - тя да водиПървоначално написано от Анонимко майче
![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
Не мисля, че на един човек може да му харесва САМО грубия секс или само по-нежния...Според мен си е до настроението, а и до партньорката...Това кара ли те да се замисляш по въпроса?
emi dam... nali vse pak momi4etata davame po-golqmo udovolstvie na mom4etata ot kolkoto edna 4*kiq... taka 4e... kogato nie momi4etata se pravim sami na ku4ki bez mom4eto da ni kara- i na dvamata ni e super got \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Първоначално написано от sladkata_f
mi grubiq sex se dulji na slabata psihika na nqkoi mom4eta koito prosto si padat po sado mazo no dosta sa malko tezi i s takiva po dobre da si nqma6 rabota istinskoto udovolstvie v sexa e nejnosta znam go ot li4en opit
i kvokat nema parno i kvokato e zima ^-IanISexA-^ SuperMen sam razberi ma! ! !
Emi zavisi ot nastroenieto. Na vsichki ponqkoga ni se iska po-grub sex...
I`m trying to make your dreams come true...
nadali iskat prosto vav momenta vav koito se vazbudqt neznaqt kade s enamirat i iskat o6te li o6te i stavat po grubi4ki bez da s euse6tat.ti kato se vazbudi6 prekaleno mnogo ne iska6 li da te brosirat po grubi4ko.
Май до сега не си правил секс с момиче в което си влюбен...!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз пък имам обратните наблудения - повече момичета предпочитат да са груби с тях, отколкот момчета да са груби.
Иначе си е въпрос на вкус и късмет на какви попадаш.
mda i az sum na tova mnenie a tq da se durji kato milo i neznaeshto za kakvo ide re4 angel4e a vsushtnost da e mrusnica imal sum takva leleee ako mojeshe pak da .......ama ve4e se ojeni puuuuuu izpusnah qПървоначално написано от Анонимко
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Кво да кажа...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mi az si mislq 4e mnogo zavisi ot nestroenieto i na dvamata.a puk ako tolkova ne haresva6 agresivniq sex za6to prosto ne pogovori6 s intimniq si partnior.nali pri sexa vsi4ko e pozvoleno aba4e to trqbva da e priqtno i ot dvete strani tui 4e si pomisli dobre predi da pravi6 sex koito ne ti haresva.![]()
lubovta e kato da vqra6 v duhove.hikoi ne gi e vijdal,no vseki vqrva v tqh.
mai si na 14Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
vajnototo e da ima pucanie!!!
![]()
Това е заложено в природата ни.
i az sam ostanala s tova vpe4atlenie 4e mm4etata se vazbyjdat pove4e ot grybiq sex i az ne sam probvala do sega no mi se iska da opitam![]()
![]()
gotovo kazvash koga kude i shte probvame :PПървоначално написано от sladkata_f
![]()
![]()