- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Velik na4in da nakara6 momi4e da ti se moli da zapo4ne6;]
mhm...dosta verno \Първоначално написано от Sean Combs
/
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
А преди това?
De be baceDif si Da ta eba
) She mi razkajesh ti utre koia e taia priqtelka :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
ne e li mu4itelno i za dvamata ?
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
abe brato.. samo da te pitam.. koe mu e ujasqva6toto na tva da vidi6 kak jena svyr6va? i vyob6te kvo li tolkova si vidql, 4e ne mi e qsno.. ima jeni koito nqma kak da razbere6 na vyn6en vid 4e sa svyr6ili.. ti vyob6te naqsno li si kakvo se slu4va kato svyr6i pi4kata ili samo si gi drynka6 takiva nekvi nerealni... da ne ti se e izsrala na pi6kata ot zloba??? i da si se ujasil???Първоначално написано от ^-IanISexA-^
predstavqm si kak te e izritala ot legloto zaedno s ujaseniq ti vid... pfff
![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
mmmm tova sa mi go pravili qko e...ama ne be6e 4ak tolkova brutalno 4e 4ak da me my4i pyk i pi4a ne mu be6e ideqta da me my4ii byrzo si polu4ih kakvoto iskah xixix
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Bravu na tebe ro6li4ka..a ti ^-IanISexA-^ Gledai Da ne go vidi Deni tfa 4e...
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Моля някой да опита това,но на девственица,без да я отвори
Да ви видим можете ли да издържите момчета![]()
tochnoПървоначално написано от S C A N D A L O U S
OOO, da i sega tova go pravi adksi redovno i ponqkoga tolkova se vajbujdam , 4e po4vam da se iznervqm i prosto "Vzimam ne6tata v svoi race..." Strahotno e i e nai lesniq i adbosutno efikasen da se iblajni momi4eto, ako ne e dosta4no vlajna.
A za gorniq post- priqtelq mi prave6e taka dokaot bqh devstvena- DA IZDARJA - 2 MESECA. No vij az pove4e ne izdarjah....![]()
ГотиноПървоначално написано от mravkata
![]()
Ти на колко си между другото?
АХаххах браво бе и съвети се дават ,но найстина е забавно когато ти се молят да им го вкараш.
Момчетата могат да издържат на възбуда и любовната игра доста дълго докато момичетата здават багажа доста бързо и искат да пристъпят към основното.
И май открихте топлата вода пак браво.![]()
Браво за темата! =D>=D>
Kam "batko" na 16 sam. Za6to?
'
^-IanISexA-^ мога да ти кажа още 1 такъв номер дет ще ги караш пак да ти са моляти сами да си го нанизват
![]()
брей, брей, нашите открили америка. Евала просто! "Пичките" вече сами им се нанизват... И вече се хваляяяттт... Това което казахте не е лошо наистина, ама ми е чудно вие дали ще издържите половин час само това да правите.. пък на мацката може да й писне и да се оправи сама с някой вибратор.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
emi tva mi zvu4i gotino nz ama taka 6te se vuzbudq napravo do ludost ako gajeto mi go napravi.
ХА яко е правил съм го и тя ме молеше, а аз продалжавах да го търкам и да я гледам в очите после самият оргазъм беше по-мощен.... [-o<![]()
![]()
![]()
Велико е
що да не ти се случиПървоначално написано от Taina{}
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
Код:
- [img][/img]
![]()
[-o<
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
black cat or white cat,that is the question!!!
hfvhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjg' mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrseim[vdpPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPziMS VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ve
black cat or white cat,that is the question!!!
ami sho da ti kaaa Sean Combs bratttttttttttt tfoqta istoriq e nai-besna sho da ti kaaa bih probvallll ama trqqq da se naduham predstavi si 4e ne e tolku perverzna i mi zabie shamarite togava...... she sum az bokuka v slu4aq;] hahaa
izglejda mn qko no i dosta mu4itelno i vuzbujda6to...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
a ba6....Първоначално написано от BeLPhI
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg