.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34579&start

Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    tuka si prav... no 6te se osmelq da dobavq ne6to kym opisanieto na situaciqta, koeto si ni predstavil taka obektivno... leki4ko po6lqpvane sys sy6tiq ured na sy6toto mqsto 6te q nakara da kvi4i i TE4E ot vyzbuda... a do moleneto... sled 5tiq pyt svikva6 i ve4e ne ti e tolkova kef... no ako go prilaga6 na razli4ni pi4ki vsqka edna 6te skrysti ryce s molitva da i go na4uka6 po-navytre... vypros na mrysno podsyznanie i malko fantaziq... ne moga da si obqsnq za6to go obi4at tolkova brutalno.. kara gi da se 4uvstvat "nakazani" i prevyrtat o6te pove4e... sy6tiq efekt ima vryzvaneto na absolutno vsqkakyv vid krainici, tyrkane, po6lqpvane, v ustata... kolkoto po navytre v ustata-tolkova po silno jelanie da go hvane i da go stro6i s ryce, usta, kraka i t.n... no e vyrzana... vkarva6 edin pyt... v ustata... edin pyt... vkarva6 go pak... dava6 i da go oblije... i pak... i posle kato zapo4ne6 da q praska6 kato nevidql i na6eto momi4e vijda zvezdi prez denq... kakto kazah... improvizaciq mu e maikata... stiga da si dostaty4no blysnat v glavata za takiva na4inaniq
    mhm...dosta verno \/
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    А преди това?

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    eee mno si dobar v taaa 4ast brat4e neko pyt moje da go proame

0biChkam SlyNcEt0 :}

De be bace Dif si Da ta eba ) She mi razkajesh ti utre koia e taia priqtelka :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Супер фен
    ne e li mu4itelno i za dvamata ?

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    Цитирай Първоначално написано от ^-IanISexA-^
    ei hora ozni den mi se slu4i nali da go probvam toq nomer na edna moq mno dobra priqtelka i tq po4na da reve i da vika are de molqte sa kvo pravi6 opitva se i sama da si go vkara ma az nekvo oporstvam 4e e o6te rano i po4na da reve i da mi se moli ma mai po prekalih s zabavqnetop i taka i tq o prevazbuda svur6i ebasi ujesaaaa taka4e ne prekalqvaite s iz4akvaneto za da ne vidite edna ujasna gledka:PPP
    abe brato.. samo da te pitam.. koe mu e ujasqva6toto na tva da vidi6 kak jena svyr6va? i vyob6te kvo li tolkova si vidql, 4e ne mi e qsno.. ima jeni koito nqma kak da razbere6 na vyn6en vid 4e sa svyr6ili.. ti vyob6te naqsno li si kakvo se slu4va kato svyr6i pi4kata ili samo si gi drynka6 takiva nekvi nerealni... da ne ti se e izsrala na pi6kata ot zloba??? i da si se ujasil??? predstavqm si kak te e izritala ot legloto zaedno s ujaseniq ti vid... pfff
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

mmmm tova sa mi go pravili qko e...ama ne be6e 4ak tolkova brutalno 4e 4ak da me my4i pyk i pi4a ne mu be6e ideqta da me my4i i byrzo si polu4ih kakvoto iskah xixix
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Bravu na tebe ro6li4ka.. a ti ^-IanISexA-^ Gledai Da ne go vidi Deni tfa 4e...

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

batko_22
    Guest
    Моля някой да опита това,но на девственица,без да я отвори
    Да ви видим можете ли да издържите момчета

Guest
    Цитирай Първоначално написано от S C A N D A L O U S
    XUXUXUXXU ABE SLADUR,TI SI OTKRIL TOPLATA VODA VE4E
    NO HURT FEELINGS,PROSTO MI STANA ZABAVN
    tochno

mravkata
    Guest
    OOO, da i sega tova go pravi adksi redovno i ponqkoga tolkova se vajbujdam , 4e po4vam da se iznervqm i prosto "Vzimam ne6tata v svoi race..." Strahotno e i e nai lesniq i adbosutno efikasen da se iblajni momi4eto, ako ne e dosta4no vlajna.
    A za gorniq post- priqtelq mi prave6e taka dokaot bqh devstvena- DA IZDARJA - 2 MESECA. No vij az pove4e ne izdarjah....

Цитирай Първоначално написано от mravkata
    A za gorniq post- priqtelq mi prave6e taka dokaot bqh devstvena- DA IZDARJA - 2 MESECA. No vij az pove4e ne izdarjah....
    Готино
    Ти на колко си между другото?

Guest
    АХаххах браво бе и съвети се дават ,но найстина е забавно когато ти се молят да им го вкараш.

Момчетата могат да издържат на възбуда и любовната игра доста дълго докато момичетата здават багажа доста бързо и искат да пристъпят към основното.

И май открихте топлата вода пак браво.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Браво за темата! =D> =D>

mravkata
    Guest
    Kam "batko" na 16 sam. Za6to?
    '

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    ^-IanISexA-^ мога да ти кажа още 1 такъв номер дет ще ги караш пак да ти са молят и сами да си го нанизват

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    брей, брей, нашите открили америка. Евала просто! "Пичките" вече сами им се нанизват... И вече се хваляяяттт... Това което казахте не е лошо наистина, ама ми е чудно вие дали ще издържите половин час само това да правите.. пък на мацката може да й писне и да се оправи сама с някой вибратор.
    HardC0re and BDSM forever

emi tva mi zvu4i gotino nz ama taka 6te se vuzbudq napravo do ludost ako gajeto mi go napravi.

Невинно момче
    Guest
    ХА яко е правил съм го и тя ме молеше, а аз продалжавах да го търкам и да я гледам в очите после самият оргазъм беше по-мощен.... [-o<

Велико е

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    mm izglejda vazbujda6to.. . jalko 4e niama da mi se slu4i da vida kvo e !
    що да не ти се случи
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

=D>
    Код:
      • [img][/img]

[-o< =D>
    black cat or white cat,that is the question!!!

hfvhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjg' mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrseim[vdpPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPziMS VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ve
    black cat or white cat,that is the question!!!

BeLPhI
    Guest
    ami sho da ti kaaa Sean Combs bratttttttttttt tfoqta istoriq e nai-besna sho da ti kaaa bih probvallll ama trqqq da se naduham predstavi si 4e ne e tolku perverzna i mi zabie shamarite togava...... she sum az bokuka v slu4aq;] hahaa

izglejda mn qko no i dosta mu4itelno i vuzbujda6to...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BeLPhI
    ami sho da ti kaaa Sean Combs bratttttttttttt tfoqta istoriq e nai-besna sho da ti kaaa bih probvallll ama trqqq da se naduham predstavi si 4e ne e tolku perverzna i mi zabie shamarite togava...... she sum az bokuka v slu4aq;] hahaa
    a ba6....
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си