.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Нека-съм-анонимен
    Guest

Малък или голям проблем?

Та значи на 17 съм не съм имал полов контакт,преди години имах гъбички по главата на пенисът а сега ми залепя кожата на пишката по главата на пенисът.Като се възбудя и като ми спадни на главата на пениса кожата ми се набръчква и отгоре става все едно има тънак слои наилон(това е сравнение).Какво може да е или е нормално?

Очаквам компетентни отговори,а не тъпи келешки отговори които са израс на плиткоумнство!

Супер фен
    Град
    Sofia
    A dali si izlekuval gubi4kite? Ot kade si gi hvanal kato ne si imal polov kontakt? Trudno mi e da si predstavia podobna glavi4ka, no sas sigurnost tova e svurzano s normalnata sreda pod koji4kata, koiato v tvoia sluchai veroiatno ne e mnogo normalna
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Нека-съм-анонимен
    Guest
    Ами от някакви антибиотици уж,комшията ми и той преди време имаше нещо такова.Преди ми дадоха да се мажа с някакво лекарство и се оправих,но сега ко ми стана в блиските 2 месеца се получи това.Някакъв савет да ми дадете да се опирам да се оправя без лекарска намеса?Скормо мисля да отида да си направя пълни изследвания.Но за момента искам някаква идея от вас.Че и от време на време получавам прерязващи болки в корема все едно ми забиват нож ( това е сравнение ).И съм отслабнал с 4-5 килограма.Това с отслабването е възможно от грипа да е защото преди седмица бях болен.Но си личи че съм отслабнал доста защото съм 1,92 и тежах 80-81 сега съм 75.

Нека-съм-анонимен
    Guest
    Аиде моляви се помогнете де! ;(

Супер фен
    Град
    Sofia
    pishi mi L.S.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Нека-съм-анонимен
    Guest
    Хаиде де хора помогнете кажете нещо! Моля ви!

Пич, мен ми звучи съвсем нормално. Щом не изпитваш болка или сърбеж всичко е ок. А и е естествено след като ти е спаднал да изглежда по-сбръчкан, дори като найлон. Така би трябвало да е!

Пък и в случая гъбичките нямат нищо общо, а пък за корема да не говорим... Теб от паника и зъб ще те заболи

Нека-съм-анонимен
    Guest
    Не ти пожелавам нищо защото е гадно повярваи ми! Само притеснението може да те обие

Нека_съм_анинимен
    Guest
    Хайде кажете нещоооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си