.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]maiko mila ti si mn zle! koi te e nakaral da q pie6 .... mnogo prosti hora ima na toq svqt tva e ne6to koeto go piqt neprofesionalni bilduri za poka4vane na masa (yto4nqvam 4e dori ne se ka4va 4isto)
    a po temata nqma da ti se vurnat kilata otsamosebesi
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ми да ви кажа аз пия бирена мая и действието и е страхотно, по принцип всеки ден след училище ме боли глава... след 2рия ден това го нямаше ( пия я от 10 дена) иначе относно апетита... ми поне при мен няма промяна, даже започнах да карам на 2 яденета на ден и не усещам глад кой знае какъв, иначе и пъпките намаляха , абе с 2 думи ... много е ефикасна
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Cat
    az pia nqkakva proizvedena v Germania i e 125 tabletki, no nali uj pi6e 4e 6te ti zazdraveqt noktite i kosata,6te se namali akneto a to ni6to ,maika mi mi kazva 4e o6te e rano za rezultati no az malko se samnqvam i zatova vas pitam :-k
    :-kajete mi kakwo da piq za masa

Супер фен
    Ми..съжалявам за това че е имало такъф ефект(надебеляването),но мила трябваше да помислиш преди да почнеш с тая бирена мая..В смисъл,че при всеки е различно-при някои действа,при някои не..това си е до организма..нз аз не съм пробвала и нямам намерение,но те съветвам да я спреш..и свали натрупаните кг някак,за да се чувстваш по-удобно в тялото си..ае успехченце
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Awe tapaci tapi ! Birenata maq e za napalnqvane ! Horata koito hodqt na fitnes q vzimat ! Tapaci.

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си