.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Фен
    Град
    Горна Оряховица
    мене ми е интересно що сте такива спекани и някви отговаряте "не и неща да ги виждам" нима ще ги гледате докато се колят или какво ?

случва се да ги заварите и да се правите че не виждате и след това да си помислите че е нормално

ама не и да отговаряте толкова тъпо че не искате никога да ги виждате след като според мен всеки го гризе любопитството или си е задавал въпроса как изглеждат родителите във тая област :P

просто бъдете толерантни и не говорете толкова скиптично

темата не е искате ли да видите баба и дядо на по 80 години как праят секс

Guest
    Кат бях на 12-13 беше доста трявмиращо да ги гледам направо плашешто ма после се свиква мухахахаххаха и не ти праи впечатление па на тях изобщо ,че минаваш от там

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм.

Guest
    pfff tva mi e super protivno!6toto nali sme normalni hora nali ama tfa da 4uq na6te me otvra6tava...xaxa a vedn1j daje gi zavarih i bqha maika mi,ba6ta mi i lubovnicata na ba6ta mi v edno t.e 3-ka si praiha horata..hahah basi ludite

Guest
    Семейството веднъж бяхме на хотел, ма аз на 12-13 години и нали зимаме си обща стая (щот много скъпо). И лягам си аз ама нещо не мога да заспа, не знам защо. И по едно време наш'те почват. Не ги видях, само ги чух. От тогава само като си спомня ми става много гадно такова. Аз по-принцип съм си извратен човек, ама нещо това не ми е по вкуса. Даже май е единственото нещо което като си представя и ми става мноо гадно.

Guest
    Що ви е гадно бе? Ако ваште не се бяха ебали и вас сега да ви няма. И освен това старите са доста по извратени да знаете. Щото им е писнало от всичко и гледат да си разнообразяват живота с перверзии разни. Наште например редовно включват и една съседка в спалнята, ама кво да се прави. Споко пичове и ние ще остареем и пак ще ни се клати.

Guest
    абе не искам да ги виждам защото знам как ще се чустват слез това и как ще се чуствам аз, се ми е тая че може да ги видя но горките хорица

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    sluchvalo mi se e da poduchuq neshto..... suxxxxxxxxxxx
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

17_f_sf
    Guest
    mi dnes gi 4uh .. i predi sam gi 4uvala .. v banqta bqha ama e ujasmo we ... da kaje6 4e ne sam pravila sex i neznam kvo e .. ama sam pravila.. oba4e tva da gi slu6am e ujasno. daje si zapu6ih u6ite i zaminah na daskalo barzo barzo .. neznam ama vaob6te ne e priqtno .. a na tqh kvo 6e im stane ako iz4akat decata im da izlqzat ot vka6ti a ?... a mene me znaeha 4e bqh u nas .. a moje da sa si misleli 4e ne se 4uva ama ne vqrvam ... abe ujasno e .. na nikoi ne go pojelavanm neznam kak e pri mom4etata .. moje bi e po razli4no ama mislq 4e na momi4etata im e gadno tva ne6to..

Дано никога не имам тази възможност!!! Гаранция после ще направя опит за самоубийство
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Ми веднъж ги чух като го правеха в банята. После баща ми го боля гърба 6тото се фраснал в мивката (то и удара се чу де и едно звучно"ау" ) После 1 седмица си умирах от смях когато ми се оплачеше за болките си в гърба

шалалала
    Guest
    Аз веднъж им налетях докато го праеха... Никога няма да влезна в тоя сайт отново!!!

4uh gi stanah videh gi i ..... legnah si i zaspah

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    a ne se e slu4valo,ne iskam i da se slu4va \/

ami neznam men dosta 4esto mi se slu4va 6tot te qvno se kefqt rano sutrin ,a az mn rano stavam za daskalo i prosto po putq za toaletnata gi 4uvam...dobre 4e pone si zatvarqt vratata :P ina4e ako ne mi se pikqe mnogo mnogo gi 4akam da prikliu4at i sled tva za da ne gi pritesnqvam :P
    PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.

Guest
    Chuvala sym gi, vijdala sym gi, ama si mi e mnou normalno v smisyl nqkak si ... kvo da gi praa kogat na men mi se prai sex te nishto nekazvat, ili ako sym s gadjeto v legloto ili ako otivam da s[pa u nego ili abe za vs tva te si traqt, zatva i az si traq - uvajavame si sexualnite potrebnosti edin vid axaxxaaxxaxa... no priznavam neka da zvuchi izvrateno no ponqkoga noshtem mnou se vyzbujdam dokat gi slusham .... bashta mi qvno e mnou dobyr ebach deba trqq si namera takyv

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    не и по-добре

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Guest
    Хеехехе че аз редовно взимам от капутите на наще ))

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хеехехе че аз редовно взимам от капутите на наще ))
    мноо вода събират нали?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 17_f_sf
    mi dnes gi 4uh .. i predi sam gi 4uvala .. v banqta bqha ama e ujasmo we ... da kaje6 4e ne sam pravila sex i neznam kvo e .. ama sam pravila.. oba4e tva da gi slu6am e ujasno. daje si zapu6ih u6ite i zaminah na daskalo barzo barzo .. neznam ama vaob6te ne e priqtno .. a na tqh kvo 6e im stane ako iz4akat decata im da izlqzat ot vka6ti a ?... a mene me znaeha 4e bqh u nas .. a moje da sa si misleli 4e ne se 4uva ama ne vqrvam ... abe ujasno e .. na nikoi ne go pojelavanm neznam kak e pri mom4etata .. moje bi e po razli4no ama mislq 4e na momi4etata im e gadno tva ne6to..
    и мен тва ме отвръщава...само 1 път сам ги чувал...и дано не се повтаря...нека си го прават и те са хора...ама да се стараят да става незабелязано и нечуто
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Не съм чула до сега да правят секс наще....ама то и да правят явно го могат много скришно
    Ма то си е човешко нека си правят.....

Повече от фен
    xaxaxaxa i kfo lo6o ima ako sam gi fanal be xaxaxa ta te ne sa li hora nqmat li prao go pravqt???
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Да ужас старци да праат секс е не са старци ма се пак пфффффффф ужас

Dva p1ti mi se e sluchvalo da gi vidq. No tova stana s1vsem neochakvano. Vlqzoh v staqta bez da pochykam i .... IZNENADA... Sled tova ne mojax da gi pogledna v ochite. Znam, che sex-a e neshto nap1lno normalno, no vse pak..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

да чувал съм ги а и даже почти съм ги виждал....... не е много приатно усещане

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си