- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4uvali li se va6te da pravqh sex?
мене ми е интересно що сте такива спекани и някви отговаряте "не и неща да ги виждам" нима ще ги гледате докато се колят или какво ?
случва се да ги заварите и да се правите че не виждате и след това да си помислите че е нормално![]()
ама не и да отговаряте толкова тъпо че не искате никога да ги виждате след като според мен всеки го гризе любопитството или си е задавал въпроса как изглеждат родителите във тая област :P
просто бъдете толерантни и не говорете толкова скиптично
темата не е искате ли да видите баба и дядо на по 80 години как праят секс![]()
Кат бях на 12-13 беше доста трявмиращо да ги гледам направо плашешто ма после се свиква мухахахаххаха и не ти праи впечатление па на тях изобщо ,че минаваш от там![]()
Не съм.![]()
![]()
pfff tva mi e super protivno!6toto nali sme normalni hora nali ama tfa da 4uq na6te me otvra6tava...xaxa a vedn1j daje gi zavarih i bqha maika mi,ba6ta mi i lubovnicata na ba6ta mi v edno t.e 3-ka si praiha horata..hahah basi ludite![]()
Семейството веднъж бяхме на хотел, ма аз на 12-13 години и нали зимаме си обща стая (щот много скъпо). И лягам си аз ама нещо не мога да заспа, не знам защо. И по едно време наш'те почват. Не ги видях, само ги чух. От тогава само като си спомня ми става много гадно такова. Аз по-принцип съм си извратен човек, ама нещо това не ми е по вкуса. Даже май е единственото нещо което като си представя и ми става мноо гадно.
Що ви е гадно бе? Ако ваште не се бяха ебали и вас сега да ви няма. И освен това старите са доста по извратени да знаете. Щото им е писнало от всичко и гледат да си разнообразяват живота с перверзии разни. Наште например редовно включват и една съседка в спалнята, ама кво да се прави. Споко пичове и ние ще остареем и пак ще ни се клати.
абе не искам да ги виждам защото знам как ще се чустват слез това и как ще се чуствам аз, се ми е тая че може да ги видя но горките хорица
sluchvalo mi se e da poduchuq neshto..... suxxxxxxxxxxx
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
mi dnes gi 4uh .. i predi sam gi 4uvala .. v banqta bqha ama e ujasmo we ... da kaje6 4e ne sam pravila sex i neznam kvo e .. ama sam pravila.. oba4e tva da gi slu6am e ujasno. daje si zapu6ih u6ite i zaminah na daskalo barzo barzo .. neznam ama vaob6te ne e priqtno .. a na tqh kvo 6e im stane ako iz4akat decata im da izlqzat ot vka6ti a ?... a mene me znaeha 4e bqh u nas .. a moje da sa si misleli 4e ne se 4uva ama ne vqrvam ... abe ujasno e .. na nikoi ne go pojelavanm neznam kak e pri mom4etata .. moje bi e po razli4no ama mislq 4e na momi4etata im e gadno tva ne6to..
Дано никога не имам тази възможност!!! Гаранция после ще направя опит за самоубийство![]()
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Аз веднъж им налетях докато го праеха... Никога няма да влезна в тоя сайт отново!!!
4uh gi stanah videh gi i ..... legnah si i zaspah
a ne se e slu4valo,ne iskam i da se slu4va \/
ami neznam men dosta 4esto mi se slu4va 6tot te qvno se kefqt rano sutrin ,a az mn rano stavam za daskalo i prosto po putq za toaletnata gi 4uvam...dobre 4e pone si zatvarqt vratata :P ina4e ako ne mi se pikqe mnogo mnogo gi 4akam da prikliu4at i sled tva za da ne gi pritesnqvam :P
PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.
Chuvala sym gi, vijdala sym gi, ama si mi e mnou normalno v smisyl nqkak si ... kvo da gi praa kogat na men mi se prai sex te nishto nekazvat, ili ako sym s gadjeto v legloto ili ako otivam da s[pa u nego ili abe za vs tva te si traqt, zatva i az si traq - uvajavame si sexualnite potrebnosti edin vid axaxxaaxxaxa... no priznavam neka da zvuchi izvrateno no ponqkoga noshtem mnou se vyzbujdam dokat gi slusham .... bashta mi qvno e mnou dobyr ebach deba trqq si namera takyv![]()
не и по-добре![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Хеехехе че аз редовно взимам от капутите на наще))
мноо вода събират нали?Първоначално написано от Анонимко
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
и мен тва ме отвръщава...само 1 път сам ги чувал...и дано не се повтаря...нека си го прават и те са хора...ама да се стараят да става незабелязано и нечутоПървоначално написано от 17_f_sf
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
xaxaxaxa i kfo lo6o ima ako sam gi fanal be xaxaxa ta te ne sa li hora nqmat li prao go pravqt???
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Да ужас старци да праат секс е не са старци ма се пак пфффффффф ужас
Dva p1ti mi se e sluchvalo da gi vidq. No tova stana s1vsem neochakvano. Vlqzoh v staqta bez da pochykam i .... IZNENADA... Sled tova ne mojax da gi pogledna v ochite. Znam, che sex-a e neshto nap1lno normalno, no vse pak..![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
да чувал съм ги а и даже почти съм ги виждал....... не е много приатно усещане
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!