- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4uvali li se va6te da pravqh sex?
Прочетох всички мнения по темата и си направих следните изводи:Или смятате,че ваште са излезли от манастир или че са импотентнитова е мн кофти... няма никаква солидарност.
Относно темата чувал съм наште да и то доста пъти и не смятам че има нещо ненормално в това.
па и на мен не е ми се случвало ама не ми пука и да се случи...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
ooo to v nas prehvar4at prezervativa i nalqvo i na dqsno abe kadeto pogledne6 e takova i mnogo puti se e slu4valo da se opitam da vlqza v spalnqta i da e zakliu4eno....abe pravqt si sex horata nqma kfo da se lujem nali i nie taka sme se poqvili![]()
mne i ne mi se iska da gi vijdam , shte mi e shit..
4uval sam gi 4esto i hi4 ne mi puka...![]()
да съм ги чувала чак не, ама си ги усещам кат го правят. още в 9 угасят навсякъде, като ида към банята се чува шум, а след час-два отново всичко се светва и не лягат скоро \/
Бе аз ,много им се радвам и се кефа че още го правят тва значи че много се обичат и тва е хубаво, въобще не ме притеснява да ги чуя или дори вида да го правят даже
mi az 2 pyti sym gi hva6tala, a edin pyt predi nqkolko godini bqhme na po4ivka i bqhme v apartament kato mejdu staite ni nqma6e vrata.az si bqh legnala po-rano da si eta spisanie i te kato si lqgaha se prestorih na zaspala da ne me zanimavat s gluposti. Golqma gre6ka... napraviha go i se eno bqha to4no do men! be6e OTVRATITELNO!!! ne go pojelavam na nikoi. se pak sa mi roditeli podqvolite![]()
A SMILE MAKES LIFE BETTER
ми не съм много са потайни![]()
Не съм виждал наще. те са разведени, ама един път видях леля ми и вуйчо ми да се калтят на задна...хаха...те са на по 25...баси...някви като зайци...хахах..забавно ми беше...гледах ги известно време...![]()
НЕМама е девствена
![]()
![]()
Шегувам се; А по въпроса - не не съм ги чувала. Докато беше жив баща ми. Ама сега видя ли майка ми с друг нз сигурно ще го убия![]()
Е, за щастие жената е на 55 години и не се интересува от такива работи. \/
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ne ne mi se e slu4valo.no sam namirala prezervativi.a sled malko te iz4ezvat ot mqstoto kade sa bili![]()
И аз съм ги чувала....еидн пътПосле казах на майка ми и я ебавах цял ден....абе,то си е нормално това,но за нас(децата) е малко трудно да свикнем с мисълта,че наще го правят...
![]()
много пъти....а най-странното е че и те са ни чували с приятеля ми![]()
Колко странно...стените не са много дебели.Първоначално написано от Roxy
Ole...da 4ukam na durvo da ne se slu4i![]()
![]()
Nikoga ne sa me 4uvali i dano ne me 4uqt![]()
![]()
Ooooo, ama temata bila dali az gi 4uvam....ne, ne sum![]()
ami da slu4i mi se na nqkolko puti....vednuj si spomnqm vlqzox v staqta im da gi pitam za ne6to i bez da 4ukna..malee vednaga izlqzox i se napravix 4e ni6to ne sm vidql ..haha..male nemaje6 da gi pogledna sled tova :P![]()
Случвало се е и да ги чуя![]()
дори съм ги виждал, но бях много малък чак в последствие след години осъзнах какво съм видял![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
nesam gi vijdal ama sam namiral kondom
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
чувала съм ги! правехме ремонт и се наложи да спя в тяхната стая и 15 след като заспах телефона ми звънна и като се разсъних ги чух да казват"хайде да сваршваме че тя ни чу"представяте ли си? прекаснала сам хората
![]()
ne mersi![]()
da