- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4uvali li se va6te da pravqh sex?
да,няколко пъти :P Е случва се...
Обичамявеееееееееее!!!!!!!
abe hora ne e bolka za umirane i na men mi se e slu4valo ama ni6to lo6o i te sa hora i te imat nujdi kvo lo6o ako ne iskate da vi se slu4va 4ukaite(na vratata)i togava vlizaite.pomislete si ako vie ste v tazi situaciq i va6te nah1ltat za ne6to ne bi bilo mn prqtno p1k i kvo stava v spalnqta si znaqt samo te.
хахах ем чувал съм ги ама това не ми прави мн впечатление кофти беше когато една вечер им влизам с стаята с мисълта да си взема нещ което бях забравил там и да им пожелая елка нощ влизам а те го правеха аз веднага се върнах и затворих вратата и дорбе че бяха под завивката ахахха
kato bqh 10-11 god jiveehme v malak ap i edin pat gi vidqh-pomislih si ,4e sanuvam.na sutrinta se razrovih v ko6a i vidqh opakovka ot prezervativ.a predi vse se 4udih za6to mama ne kara da piq 4ai ot mato4ina(hahaha)dosta travmira6to.pobarkah se za pone sedmica.dobre ,4e sega ne jiveem tam-i da gi 4uq ne mi puka(samo da ne gi vijdam)
ooo redovno gi 4uvam,za6toto moqta staq e do tqxnata...ma sa svikva i ve4e ne mi pravi vpe4atlenie.Ne e bolka za umirane!!!
хахах баща ти е опасенПървоначално написано от malka zvezdi4ka
![]()
![]()
КЕФИ МЕ
нем, не искам и да виждам![]()
4uvala sum gi i posle bqh edna sedmica travnirana![]()
no exit
haha.. ni6to novo pod sl1nceto :}}} .. 4uvam gi i to dosta redovno ili pone dokato ba6ta mi ne e na reis 6oto toi e kapitan i p1tuva ina4e kato si e tuka seka ve4er 6ou .. mn00 sa perverzni .. ponqkoga 4uvam daje i kakvo si govorqt maa mu .. a az si mislih 4e tez raoti s policaikite i medicinskite sestri sa samo po filmite :P
Аз не съм но съм виждал в боклука опаковки от презарвативи
тва от малкия ти брат беПървоначално написано от Анонимко
не е от тях
nemz
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Не изгарям от никакво желание да ги виждам а и нема кога те могат да си се чукат докато съм навън просто са хитри като мен и не сме се засичали :P
е много ясно докато не почна да си напикавам чехлите до тогава секи ден с жена миПървоначално написано от NeSTa_86
!
mi ne ne sum a i ne iskam osobenno mng da gi 4uvam![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
Na men ne mi se e slu4valo da gi vijdam,no znam koga pravqt,za6toto se zakliu4vat v hola i posle namiram prezervativi![]()
Az sum gi vijdal oshte kato bqx na 12. Posle dni nared mi beshe kofti i neudobno i gledax kato si legna da zaspa vednaga, za da ne gi slusham. Nai-tupoto beshe 4e edna ve4er reshix da si gledam ma4a koito po4vashe ot 24:00h i mi se skaraxa i poneje se qdosax im otgovorix 4e taq ve4er nqma da im izleze kusmeta. I ot tam natatuk bashta mi nai-naglo pri vseki udoben moment me otprashtashe kum legloto, bez kapka pretisnenie s dumite: " Aide lqgai 4e vse pak nie sme i nie sme xora i az kato muj imam nujdi. She doide vreme deto i ti she iskash da ni gonish ot nas za da 4ukash nqkoe mace"![]()
gospodi a bqx oshte na 12-13 godini.
blqh az sym gi vijdalakato bqh 2klas i oshte spah pri roditelite mi..i edna vecher se sybudih i kvo da vidq..nashte pravqt sex super kofti mi beshe,bila sym samo na 9 godini
sled tva mi beshe nqkvo neudobno ama i te sa hora imat si nujdi
dam i na mne mi se e slu4valo,znam 4e imat pravo na li4en jivot ama ebati pone da se postaraqt da ne gi 4uvam!
Аз също съм чувала майка ми,само че не с баща ми де(разведени са от 11 години)И вече 10 години е с приятеля си,който на практика си живее у нас и гледам по-скоро на него като на баща...
Както и да е...много задълбах
Та чувала съм ги,ама не им се сърдя,нещо нормално е.Само ми стана смешно![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
И аз съм ги чувал ама бях мн малък 3-4-5 клас да съм бил .. ама и баща ми сигурно ме е чувал с бившата.. лошо няма
![]()
Jedem das Seine!
оо да само съм ги чувала .. не ми е мн. приятно да ги чувам...
... но и те са хора все пак ... немога да ги спра..нека се кефат
![]()
![]()