- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4uvali li se va6te da pravqh sex?
I az sam gi 4uvala mnogo pati i mi e bilo super gadno vijdala sam gi 2 pati imnogo pati sam namirala prezervativi
chestno kazano ne sym gi vijdala,no sym gi chuvala i az kato bqh mn mqlka...ponqkoga kato se karat sym se molila da go pravqt i da mi e typo,che sym gi vidqla otkolkoto da se drachat...
onzi den se bqha nalazili samo se mlqskaha obache im kazah,che ne mi se lgeda i bashta mi nai-bezsyrdechno otgovori-che moita staq e svobodna...ujas...
и аз не съм ги виждала но определено съм чувала... в последно среме доста често се случва вратата им да е заключена \/
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
Даже съм участвал в него![]()
обичам дениту ми{}
даабе и те са хора и си имат нужди
![]()
Come on and dance
![]()
за кви нужди говорите бе хора???тея хора не са ли са наебали за толкова години??? наште като го правят и съм ги заварвала след тва изпитвам ужасна ненавист и към двамата... незнам на какво се дължи това
за кой ли път аз признавам пред теб, че не мога да бъда сам. Безброй години, години наред аз немога да спра своя бяг. Защо повярвах на думи, в които не вяра и малко дете? Защо избягах? Защо повярвах?