- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvi sa otno6eniqta vi s va6te?
Kakvi sa ono6eniqta vi s va6e?Razbirate li se,spodelqte li si li4ni raboti-za gadjeta,za sex,za alkohol,cigari,takiva ne6ta?
Ами на майка ми казвам всичко, а на баща ми-![]()
![]()
![]()
Не споделям всичко
несподелям>нема какво да им кажа![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
po4ti ne im spodelqm li4niq si jivot no ne zna4i 4e ne liubopitstvat. mnogo se interesuvat ot uspeha mi v u-6te i po nqkoi pat me nakazvat zaradi nqkoi ocen4ici
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Az ne spodelqm takiva raboti s tqh,no ina4e te se interesuvat kak vurvqt ne6tata v daskaloto i redovno se karame za slabi ozenki i ot ei tova mi pisna,6toto ne sa te nai vajnoto ne6to no ne me razbirat kato im govorq i zatova na tazi tema sme kato ku4e i kotka![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
emi az ne se razbiram i s maika mi i s ba6ta mi po prosti4kata pri4ina 4e az ne sum ot horata koito se pod4inqvat i slu6at tehnite za seka prostutiq emi tukaa sum si na koito ne mu haresva da si hoi u selo
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Не особено хубави...винаги ще се намери за какво да се скарамедаже някой път не ми се иска да се прибирам у нас като знам какво ме чака...
ami s maika mi govorim za vsi4koznae 4e pu6a, znae 4e kato hodq nqkade po kuponi se napivam, za gajetata mi... znae 4e pravq sex... vaoreki 4e ne go obsajdame tfa mn... govorim za kola maska na intimnite 4asti :P za vsi4ko
tfa ne zna4i 4e ne se karame
karame se i to nai ve4e zaradi men 6oto sym mnogo ustata
![]()
ми много добри бих казала![]()
Еми с майка ми уж се разбирам,ама с баща ми хич ме няма постоянно сме скарани.
I s dvamata se razbiram dosta dobre. S maika mi spodelqm pochti vsichko, znae, che pravq sex i t.n. S bashta mi syshto sme v mnogo dobri otnosheniq, no mi e neudobno i nqkak si ne vyrvi da spodelqm takiva neshta s nego. Inache rqdko se karame, te iskat ot men samo da ucha i da imam otlichen uspeh i go imam, taka che ne me zanimavat s drugi neshta i nqma za kakvo da se karame.
I`m trying to make your dreams come true...
За нищо не говоря с тях....ако имам някви проблеми винаги се обръщам към брат ми,били то за секс-а или за нещо друго![]()
Левски-Това е България!!!
Не споделям , само майка ми говори а аз я слушам или се караме![]()
I az tukaПървоначално написано от McFaraOnA
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
В какви отношения съм...не са от най-добрите.
Нищо не споделям с тях.![]()
Epa poprincip ne spodelqm mnogo,mnogo [-o< Molq se da ne razberat kvo pravq...Ama ina4e v 6to gode dobri otno6eniq sme![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
А бе добре се разбираме.Вече все по-рядко водим семейни войни.Но чесно казано не споделям.Просто и те не настояват да им споделям.
I pri men e takaПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
Moje da se kaje 4e s maika mi si spodelqm dosta pove4e...no ne i absolutno vsi4ko!
![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}