- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvi sa otno6eniqta vi s va6te?
мммм горе-долу успявам да удържа фронта,но само защто те не ме познават![]()
![]()
oh,az imam 4uvstvoto 4e ne me razbirat i poradi tazi pri4ina ne spodelqm nishtu,daje taq ve4er se skarah s maika mi shtoto tq me pita kfo mi e i az kazvam nishtu,prosto sam umorena sled u4ilishte(vtora smqna sam) i tq kazva 4e se darja ujasno s neq i blq blq blq.ebasi,tolkova li e trudno da razberesh 4e sam umorena.......nishtu mi nqma,iskah samo spokoistvie da si otduhna...mnogo li e....ebasiiiii
вкиснати е точната дума...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
С майка ми и баща ми нищо не споделям ! Даже може да се каже че сме само на здрасти и чао.
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
S maika mi se razbiram mn dobre i spodelqm vs s neqBa6ta mi oba4e e drugo ne6to s nego po princip mn hubavo si prekarvam ama na poseduk e stanal mnogo nerven i gledam da ne se navurtam pokrai nego
![]()
Az ne spodelqm ni6to s na6ite mislq si 4e te prosto nqma da me razberat i predpo4itam sama da se spravqm s trudnostite na jivoto..nikoga ne sam im iskala savet i nqma da go napravq,pak i te nqma da sa mnogo o4arovani ako razberat kakvo se slu4va krai men...![]()
nikoga ne spodelqm s tqh-edva li 6te me razberat
Vinagi moje da e i po zle ...![]()
Ne vsushnost se razbirame doly gore ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
spodelqm pove4eto ne6to, no samo s mama, tui kato tatko jivee otdelno i s nego ne si govorim takiva ne6ta i nikoga ne sme![]()
moq nevinnost i greh.....
ami...poprincip az spodelqm pove4e s ba6ta mi,no tui kato toi v momenta e na edno otvratitelno mqsto,sum prinudena da spodelqm s maika mi,no tova ne se slu4va mnogo 4esto!...
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
Ami az si spodelqm vsichko s maika mi , no s bashta mi - ne![]()
mmmmmm dammmmm goforime si za sex nai ve4e![]()
![]()
![]()
![]()
moite roditeli saaa mnogoo gotini nqma kakfo da kaja prosto super sa si durjat se s men kato s golqm 4ovek
![]()
koetoo e qko pri tfa m mnogoo aaaa za gajetata mi razbirat 4ak kogato nqkoi se obadi f ku6ti ili sama go dofeda tfa si e moq jivot i te ne se mesqt f nego
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Просто не бе разбират и толкова. Баща ми дет са го били за да го възпитават и дай и мене така. Обаче аз не се давам лесно - като му вдигна кръвното и ми стига за да го раздразня и да му го върна. Толкова много му се моля да ми позволи да си взема някакво животинче - куче , коте или нещо подобно , но той отказва - щяло да мирише , бълхи , кой щял да се грижи за него и така нататък. Пък като седни на компютъра и направо ми идва да го наритам за да стане - тръгва да търси някакви камиончета или коли (като че ли ще си купи някога). Пък с майка ми не говоря много и не излизъм с нея почти никъде щото то б*ти загриженоста- гладен ли си , обличи се , да ти купяли незнам си какво - и колкото пъти и кажа да ме остави на мира и че не съм малък и няма да пукна от глад ако не ям 2-3 часа и тя все добре.След няколко дена пак същата история. нали си седя по цял ден пред компютъра и двамата родители постоянно не стой пред компютъра , увреждаш си незнам си какво и ще съжаляваш заради това стоени - като че ли животът е техният (ако те бяха на моето място щеше да правят същото). И въобще колкото по-малко са покрай мен толкова по-добре. Нищо не споделям - аз да не съм луд. А съм споделил нещо и ще почнат да ме базикат и разни такива работи.
off u nas e sushtoto imalo e momenti kogato maika mi sqda na kompa i nestava s dni posle az sedna za 1-2 4asa i tq me vdiga shtoto bilo vredno za o4iteПървоначално написано от zubi
![]()
i nespodelqm nishto s nashte shtoto ako kaja neshto za gadje naprimer ne spukvat ot buzici
![]()
neznam 6to no ne spodelqm takiva ne6ta s na6ite 4esto se karame i dori v momenta ne im govorqno gi uvajavam imame i hubavi momenti zaedno
Майка ми все се оплаква,4е не споделям...Когато ме разпитва за някой приятел (не харесвам думата "гадже") и казвам само неща дето стават за казване...ина4е,ако не ме пита си мъл4а С алкохола и цигарите нямаме проблеми...4есто си пийваме двете и си припалвам заедно с нея и така...
С бащата отношенията ни се свеждат само да пари - той дава аз вземам... \
/
Като ми се пуши-пуша,като ми се пие-пия,по мъже си ходя...не мога да се опла4а...
![]()
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
ми с баща ми мн`лични неща не си говорим с майка си говорим открито\
/
С майка ми си говорим за гажета, секс, алкохол. С баща ми за същите работи, но с много вкаран базик. Проблеми имам рядко, пере ги вече съчмата и критическата ама не им обръщам много внимание, като припаткат.. Общо взето са много пекани говедца и много ги уважавам.
Ами аз с мамчето не се карам често и всяка вечер си разказваме на бързо на коя какво и се е случило и такам![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT