.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    мммм горе-долу успявам да удържа фронта,но само защто те не ме познават

oh,az imam 4uvstvoto 4e ne me razbirat i poradi tazi pri4ina ne spodelqm nishtu,daje taq ve4er se skarah s maika mi shtoto tq me pita kfo mi e i az kazvam nishtu,prosto sam umorena sled u4ilishte(vtora smqna sam) i tq kazva 4e se darja ujasno s neq i blq blq blq.ebasi,tolkova li e trudno da razberesh 4e sam umorena.......nishtu mi nqma,iskah samo spokoistvie da si otduhna...mnogo li e....ebasiiiii

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

ем...отношенията ни не са приказка,само понякога де

вкиснати е точната дума...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

С майка ми и баща ми нищо не споделям ! Даже може да се каже че сме само на здрасти и чао.
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    S maika mi se razbiram mn dobre i spodelqm vs s neq Ba6ta mi oba4e e drugo ne6to s nego po princip mn hubavo si prekarvam ama na poseduk e stanal mnogo nerven i gledam da ne se navurtam pokrai nego

Az ne spodelqm ni6to s na6ite mislq si 4e te prosto nqma da me razberat i predpo4itam sama da se spravqm s trudnostite na jivoto..nikoga ne sam im iskala savet i nqma da go napravq,pak i te nqma da sa mnogo o4arovani ako razberat kakvo se slu4va krai men...

Re: kakvi sa otno6eniqta vi s va6te?

Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    Kakvi sa ono6eniqta vi s va6e?Razbirate li se,spodelqte li si li4ni raboti-za gadjeta,za sex,za alkohol,cigari,takiva ne6ta?
    Все някой ден всички ще умреме. Нека не го правим преждевременно

Guest
    nikoga ne spodelqm s tqh-edva li 6te me razberat

Фен
    Град
    Dreamland
    Vinagi moje da e i po zle ...
    Ne vsushnost se razbirame doly gore ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    spodelqm pove4eto ne6to, no samo s mama, tui kato tatko jivee otdelno i s nego ne si govorim takiva ne6ta i nikoga ne sme
    moq nevinnost i greh.....

ami...poprincip az spodelqm pove4e s ba6ta mi,no tui kato toi v momenta e na edno otvratitelno mqsto,sum prinudena da spodelqm s maika mi,no tova ne se slu4va mnogo 4esto!...
    Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...

Ami az si spodelqm vsichko s maika mi , no s bashta mi - ne

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Sabrina27
    Ами на майка ми казвам всичко, а на баща ми-
    И аз така

:}

mmmmmm dammmmm goforime si za sex nai ve4e moite roditeli saaa mnogoo gotini nqma kakfo da kaja prosto super sa si durjat se s men kato s golqm 4ovek koetoo e qko pri tfa m mnogoo aaaa za gajetata mi razbirat 4ak kogato nqkoi se obadi f ku6ti ili sama go dofeda tfa si e moq jivot i te ne se mesqt f nego \/ \/ \/ \/ \/
    FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

а

Просто не бе разбират и толкова. Баща ми дет са го били за да го възпитават и дай и мене така. Обаче аз не се давам лесно - като му вдигна кръвното и ми стига за да го раздразня и да му го върна. Толкова много му се моля да ми позволи да си взема някакво животинче - куче , коте или нещо подобно , но той отказва - щяло да мирише , бълхи , кой щял да се грижи за него и така нататък. Пък като седни на компютъра и направо ми идва да го наритам за да стане - тръгва да търси някакви камиончета или коли (като че ли ще си купи някога). Пък с майка ми не говоря много и не излизъм с нея почти никъде щото то б*ти загриженоста- гладен ли си , обличи се , да ти купяли незнам си какво - и колкото пъти и кажа да ме остави на мира и че не съм малък и няма да пукна от глад ако не ям 2-3 часа и тя все добре.След няколко дена пак същата история. нали си седя по цял ден пред компютъра и двамата родители постоянно не стой пред компютъра , увреждаш си незнам си какво и ще съжаляваш заради това стоени - като че ли животът е техният (ако те бяха на моето място щеше да правят същото). И въобще колкото по-малко са покрай мен толкова по-добре. Нищо не споделям - аз да не съм луд. А съм споделил нещо и ще почнат да ме базикат и разни такива работи.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Re: а

Цитирай Първоначално написано от zubi
    Просто не бе разбират и толкова. Баща ми дет са го били за да го възпитават и дай и мене така. Обаче аз не се давам лесно - като му вдигна кръвното и ми стига за да го раздразня и да му го върна. Толкова много му се моля да ми позволи да си взема някакво животинче - куче , коте или нещо подобно , но той отказва - щяло да мирише , бълхи , кой щял да се грижи за него и така нататък. Пък като седни на компютъра и направо ми идва да го наритам за да стане - тръгва да търси някакви камиончета или коли (като че ли ще си купи някога). Пък с майка ми не говоря много и не излизъм с нея почти никъде щото то б*ти загриженоста- гладен ли си , обличи се , да ти купяли незнам си какво - и колкото пъти и кажа да ме остави на мира и че не съм малък и няма да пукна от глад ако не ям 2-3 часа и тя все добре.След няколко дена пак същата история. нали си седя по цял ден пред компютъра и двамата родители постоянно не стой пред компютъра , увреждаш си незнам си какво и ще съжаляваш заради това стоени - като че ли животът е техният (ако те бяха на моето място щеше да правят същото). И въобще колкото по-малко са покрай мен толкова по-добре. Нищо не споделям - аз да не съм луд. А съм споделил нещо и ще почнат да ме базикат и разни такива работи.
    off u nas e sushtoto imalo e momenti kogato maika mi sqda na kompa i nestava s dni posle az sedna za 1-2 4asa i tq me vdiga shtoto bilo vredno za o4ite
    i nespodelqm nishto s nashte shtoto ako kaja neshto za gadje naprimer ne spukvat ot buzici

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    neznam 6to no ne spodelqm takiva ne6ta s na6ite 4esto se karame i dori v momenta ne im govorq no gi uvajavam imame i hubavi momenti zaedno

Guest
    Майка ми все се оплаква,4е не споделям...Когато ме разпитва за някой приятел (не харесвам думата "гадже") и казвам само неща дето стават за казване ...ина4е,ако не ме пита си мъл4а С алкохола и цигарите нямаме проблеми...4есто си пийваме двете и си припалвам заедно с нея и така... С бащата отношенията ни се свеждат само да пари - той дава аз вземам... \/
    Като ми се пуши-пуша,като ми се пие-пия,по мъже си ходя ...не мога да се опла4а...

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Майка ми все се оплаква,4е не споделям...Когато ме разпитва за някой приятел (не харесвам думата "гадже") и казвам само неща дето стават за казване ...ина4е,ако не ме пита си мъл4а С алкохола и цигарите нямаме проблеми...4есто си пийваме двете и си припалвам заедно с нея и така... С бащата отношенията ни се свеждат само да пари - той дава аз вземам... \/
    Като ми се пуши-пуша,като ми се пие-пия,по мъже си ходя ...не мога да се опла4а...
    Това бях аз

ми с баща ми мн`лични неща не си говорим с майка си говорим открито \/

Супер фен
    Град
    VCHC
    С майка ми си говорим за гажета, секс, алкохол. С баща ми за същите работи, но с много вкаран базик. Проблеми имам рядко, пере ги вече съчмата и критическата ама не им обръщам много внимание, като припаткат.. Общо взето са много пекани говедца и много ги уважавам.

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Ами аз с мамчето не се карам често и всяка вечер си разказваме на бързо на коя какво и се е случило и такам
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си