- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-тъжният ден в живота ви...
Ne moga da go opredelq sigurno za6toto znam 4e mi predstoi da vidq o6te prekaleno mnogo.Ne znam nito koi mi e nai-tyjniqt nito pyk nai-6tastliviqt. Nqkaksi e trudno da se pravi sravnenie ..pone za men
"Веднъж така ми се досра, че имах чувството... че зъбите ше ми излезат през гъза!!!"
(Боби Турбото)
по темата:
Що трябва да ми е тъжно. А що трябва да си спомням НАЙ-ТЪЖНОТО... че аз за какво дори да ПОМНЯ подобни неща...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
offf....mnogo saAma primerno....kogato meograbiha i 6tqha da me iznasilqt
ama 6TQHA...slava bogu - bog da blagoslovi klu4ovete
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Em nz...ama na posleduk dosta 4esto sum tujna nz 6o ama.... fakt e,no za tva vinagi ima priqteli koito mi opravqt nastroenieto makar 4e i te opnqkoga....
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
когато разбрах, че Той ходи с друга... плаках около 4 часа.. ако искайте ми вярвайте без да спра и за секунда... имах чувството, че съм се счупила на 187428715246575 парченцабеше вечер когато научих и не спах цялата нощ..само плаках...всичко ме болеше.. болеше ме дори да дишам
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Погребението на тати .................................................. ..........................![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Днес , 05.4.2006 година ! Разбрах колко егоистична съм и как със силата на буря мога да проваля всичко , което съм чакала 100 години !
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Ами ...когато получих първата си двойка в училище. Това беше 5 клас. Тогава ми беше най-тъжния ден в живота ми.
ам сори,че те питам ама Неговата и Нейното лице..какво точно е станалоПървоначално написано от ThePainIsReaL
иначе тъжни моменти много ,но едни от най-гадните операциите ми![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
sujalqvam za zagubata, pi4. siguren sum, 4e bashta ti e bil dobur 4ovek, dobrite hora gospod gi vzima po-rano.......Първоначално написано от terry
a na drugite deto mi revat shtoto nqkoi gi e zarqzal i shot sa imali dvoika - ako si mislite, 4e tva e neshto TUJNO, jesotko se lujete! oshte ne ste vidqli i malka 4ast ot istinskiq jivot, sega jiveete vuv vashiq izmislen svqt...
nqma drug takuv boleznen den kato tozi v koito se razdelih s purvata mi lubov !!! 13-ti avgust 2005-ta![]()
Погребението на дядо ми...
mi tezi momenti trqa da se zabravqt.... inache imam dosta,no nikoga ne mislq za tqh![]()
edna pesen po4vashe taka : Когато ти си трагна в тъмнината,
след теб остава само тишина
Прегарна ме до болка самотата
като змия над моята душа.
Безумно се въртя и обикалям
да стане чудо моля се без глас.
Вратите с надежда се отварят,
но няма те и всичко тук е мраз.
ama sq si4ko e ok...pak sme si zaedno dano ne se povtori
С мен който иска, срещу мен който може
4esto me obzema ,,tagata,, no si kazvam ,,a we mainata mu-v kraina smetka ne vzimai jivota nikoga na seriozno,za6toto ot nego jiva i bogata nqama da izlezne6,, a ina4e imam dosta takiva momenti,no s misalta za ,,dobroto,, me kara da sdarjam emociite si i da ne pokazvam koga mi e tajno !!!
mi samoubii sa...Първоначално написано от korn___
glOpak![]()
Не мисля, че съм имала такъв...
Никой тъжен ден не се е отличавал с кой знае какво от другите, а пък и не съм имала кой знае колко тъжни дни (да чукам на дърво), че да определям фаворит сред тях. Никой от тях не го заслужава.
mmm...ne znam mnogo sa a i na posleduk vse se 4ustvam koftioba4e tia momenti po dobre da ne se pomnqt mi da se ostavqt v minaloto javascript:emoticon('
')
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
Noshtta, v koqto mi kazaha, che dqdo mi e pochinal...Az ne mojeh da prisystvam na pogrebenieto.![]()
![]()
![]()
Noshtta, v koqto mi kazaha, che dqdo mi e pochinal...A i az ne mojeh da prisystvam na pogrebenieto.![]()
![]()
![]()
Когато рабрах, че майка ми и баща ми, ще се развеждат.
2т. забрана за ползване на профил
i az misla 4e moq nai tujen den e kato razbrah 4e na6te 6e se razvejdat ....Първоначално написано от LoRinSeR
The pain is temporary!
Общо през живота ми съм имала доста тъжни дни...но 4 ще останат завинаги в паметта ми...Дори и сега като се сетя изтръпвам цялатаДа знаете няма нищо по-страшно от това да гледаш как някой, който обичаш се мъчи или страда...(Не говоря за гадже)
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!