- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ako ne se izkupesh sled sex
6to pa trqq da se kupe6 e ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от Анонимко
ами и аз мисля тъйне винаги има възможност след секса...
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
естествено, че няма да се къпеш ако се чукате на някоя пейка из центъра разбира се![]()
ама винаги когато го правите тет-а-тет някъде и нямаш възможност да се изкъпеш, поне вземи се избърши с интимни кърпички...
иначе просто е ГНУСНОООО![]()
абе не бъди немърлива !!!
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
е чак интимни,не стана ли малко пресилено..то може и обикновени кърпички,или там каквито имат под ръка
като към една наша хижа по пътечките какво да има -опаковки или използвани кондоми и кърпички) а познайте какво е ставало там \
/ \
/
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Принципно ако го правите без презерватив (ако си на О.К.) и той свършва в теб, не е особено приятно да не се измиеш след това. Но ако ползвате презерватив няма такъв риск от инфекции. Просто препоръчително е след секс да се избършеш с интимни кърпички (струват около 2-3 лв все пак....), или просто да се подмиеш. Всеки човек носи в тялото си определени бактерии и пренасянето на тези бактерии на партньора може да доведе до гъбична или бактериална инфекция, която след това се лекува мн трудно и неприятно. Независимо дали сте си единствени партньори съществува риск от инфекция. Особено ако партньорът има по-занижена лична хигиена.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз пък рядко се къпя - на седмицата 2-3 пъти! И знаете ли какво забелязвам - момичетата така се въртят повече около мен.
Да и едни чичковци ти дават бонбонки. Животът е супер.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Абе момиче, кое момче на 18 като мен кара личен CLK 200 KompressorПървоначално написано от Night_Knight
Зависи дали държиш на хигиената.Желателно е да се изкъпеш все пак,бахти ако не заради гаджето ти,то поне заради себе си.Не е трудно пък и не отнема много време.
Пък и цяла тема за това....![]()
ЕЕ, да не би да си се въргалял в прахта? Кондомите не са мръсни, все пак...
ми ако не се изкъпеш че одиш мръсен, не е трудно да се сетиш
Ще умреш!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ти стане много ясно
Ше смърдиш като пор - вдовец...
Пор-щото смърди гадно,а вдовец-щото жена му е умряла и няма кой да му пере чорапите...
да пази господ
В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!
i pri men nqkfo takova ...kak moje da zadavate takiva vaprosi we lelel ama qvno ste skarani s vodata...Първоначално написано от kupondjiikata
![]()
Love you Kris !!!
и срамни въжкиПървоначално написано от penywise
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m