- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Розови блузки и мъже в тях o_0
Розови блузки и мъже в тях
Не е ли това най голямото извращение?
хахахаПървоначално написано от exploitedteen
мислиш ли?!![]()
Нищо лошо няма...
На някои даже им седи много сладко!![]()
абе зависи си дали му отива розовкото![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
po geisko ot tfq nqma .....![]()
Rozovi bluzki i kakvo v tqx ?!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Хахаха ми и мене не ме кефи...гейско е...По принцип
Ама в мойто скул има едно момче дет е баси сладура и е некъф смъкнат та веднъж дойде с некфа небрежна розова блузка и доста си му отиваше...шото има супер яки сини очи и по принцип носи главно синьо
Че какво странно има.
Най-се дразня на свободната и неоправдата употреба на думата 'гей' и нейните спрежения.![]()
Розова - розова, ама ако е поставена на точното мъжко тяло, на половината дами тук ще им се подкосят краката като видят съдържанието на блузката, независимо тя какъв цвят е![]()
Да видим дали тогава няма да се опитат да го 'върнат в правилната ориентация', не съм ли прав?![]()
si4kite padali da gi ubiqt skinari s po 1 katinar v glavata!tehnata maika skapana !
na nqkoi moje i da im otiva, no na men izooob6to ne mi haresvaspored men ima dosta po-podhodq6ti cvetove za edno mom4e
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
mi mislq 4e trqbva da otida t do tqh i da se preoblekat za6toto rozovata bluzka im stoi geisko
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
хахах до къде ли ще им стигне модата може би да тръгнат с малки чантички и полички, не мен определено не ми харесва![]()
"Целувка за лека нощ"
Абе нямам думи,ботуши измислиха,сега розови блузки.....
зависи.по принцип нямам нищо против
разберете се с Армани. Последната му колекция до колкото помня беше в цвят розово за мъже...
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
по принцип зависи от модела на блузката, зависи и от момчето... знам ли?!![]()
Всъщност розова риза на мен ми харесва. Една такава, бледо розова.
И тъй като се усетих, че в комплект със розовата риза се замислих за един момък трябва да се съглася с мачока - май малко по-важно е какво има във ризата. Ако пича е пич ще си изглежда добре.
Иначе повечко са примерите за отвратително изглеждащи мъже с розови блузи. Но те по принцип си изглежда ужасно зле![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
e rozova riza na nqkvo svetlo sako e dobra kombinaciq ama nqkav si pedal izrusen izsrebren s rozova bluska i nqkvi pedalski dunki s nadpisi ......Първоначално написано от Boot
abe zavisi kakvo rozavo e
ima bledo rozavi rizi za muje te mnogo hubavo sedqt su4etani s hubav kostum naprimer
вижте тая снимка![]()
http://www.benetton.com/html/en/man/main/images/01.jpg
dobre de za6to me upla6iПървоначално написано от mil4eto_
![]()
:P
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
na men 6te mi e malko stranno da vidq gadjeto si v rozova bluzka![]()
Абе малко странно е момче(мъж)със розова блузка![]()
Ами то зависи от човека ама все пак де да знам едва ли ще се зарадвам да видя гаджето ми с розова блузка ще гледам по най-бързия начин да му я сваля :P Пък и по принцип не се кефя на розовото...