Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
Значи историята е следната. Аз и приятелката ми бяхме на пазар. И се бяхме шмугнали в една уличка. И там видяхме майка. Видимо не ми приличаше на циганка, но си личеше, че е доста бедна. До нея се мотаха три хлапета, явно нейни деца. До тук нищо обезпокоително. Ще си кажете "Тая какво ни занимава с глупости?". Ама каква ми е мъката:
Значи двете деца бяха момченца, а едното момиченце. Сигурно даже и по една година разлика нямаха. Ама момиченцето беше най-малко (някъде към 2-3), а момченцата - към 4-5. Е майката гледаше уж в един магазин, а децата бяха около нея. Не знам дали щте ми повярвате, но двете момченца почти изнасилиха момиченцето на улицата. Бъркаха му в полата, обарваха го така както мен гаджето ми не ме обарва докато правим секс ! Аз направо имах желанието да ида да ги изритам като мръсни котета, ама интересното беше, че момиченцето едва ли не се забавляваше! А майката се усмихваше!!!

Извинявайте, ама аз ли съм задръстена или тва не е нормално ? Може ли да очакваме от днешните деца да си играят на онея игри, на които играехме когато аз бях на 5? Аз съм си възмутена за вас не знам!
Честно казано много ми се иска да науча и вашето мнение. Драснете поне по един ред!
Мерси предварително!!!