- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izvratena me4ta
e das16tinata ne e na nivo,oba4e dokato i na trimata vi stane kef...ima kakvo da pravite,i 6te vi haresa ako go pravite taka 4e i trimata da se kefite na tva koeto prayte
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
С двама мъже - на единия да го лапам. Обаче когато искам.![]()
а когато неискаш пича какво ще прави, ще си реди пасианс ли !?Първоначално написано от `Death`Whore`
Затова е извратено. Хаххахаххахаххаххаххах!
Извратеното идва от нас хората...нещо взех да се разколебавам с тази 3-ка..по-добре 2-ка.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
emi az kazah be...koi li me slu6aema to troykite ne sa koncert po jelanie be macka! ti ne misli6 kakvo pravi6,prosto go pravi6 6toto za da si sa navila na 3-ka zna4i zadr1jkite trqbva da sa ti padnali ve4e...
eee i az iskamПървоначално написано от ^KaSiDi^
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
бройте ме и мен в такъв случайПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
![]()
ами да го направим на луната![]()
не бе бъзикам се
да го направим на морето посред бялл ден сред децатада ги учим като пораснат какво се прави
нали искахте извратено ...
всъщност май немам такви помисли поне засега![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
abe plaja...izt1rkano eaz predlagam da e nqkoy ogromen supermarket-primerno v Billa
zad nqkoy 6tand 4e orata kat minavat da se strqskat i da se smu6tavat qko
![]()
мда само дето още преди да си го усетила ще те искарат, най много после да се уредиш да го правиш в районното, докато чакаш вашите...Първоначално написано от kateto^^
Първоначално написано от kateto^^
те или вие ще сте смутените и обезпокоените.. я и направо някои чичко ченге включетече и посещение от него ще имате
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
В случая чичко СОТ и после чичко полицай.Първоначално написано от Iliqn4eto
![]()
male...emi az pak s1m duhala v1v magazinoba4e be6e po-razli4no 6tot saseda mi ba4ka6e tam i az sa navih da mu duham
![]()
Добрич...обичам го този град ейййййПървоначално написано от kateto^^
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D>
abe toy magazina be6e mal1k i zadu6en-nema6e daje klimatik...bexme na otverena vrata a toy be6e sednalqko be6e kat si spomnq to ne be6e otdavna-lqtoto be...
Гот е да сме двама, гот е да сме трима... гот е групово да сме \/
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
moje i poe4ko da sme...malko grubi4ko,...ama..![]()
Много лесна тема ве хора...Виж примерно ако я бяхте дали "Най-обикновената и невинна еротична мечта" или нещо то сорта бихте позатруднили хората, макар че и така не виждам кой знае кво разнообразие в отговорите
Та сега по въпроса бих описал нещо, обаче тъй като ще е много дълго описание, а всички искат същинската част на въпроса, ей 2 нз доколко извратени мечти:
1. Голичко маце на въжена люлка се залюлва съвсем леко, а аз стоя срещу нея и й го вкарвам...
2. На кино сме с мойто момиче и 2 нейни приятелки...Седим на последния ред киносалона, от двете ни страни са приятелките й. Тя ми духа, а другите две се правят, че гледат филма...
Troikata e tapa - az sum pravila s 1m i 1 f i be6e tapo...moje bi trqbva da probvam s 2m ama ne6to ne me kefi troikata....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Имам си една мечта...
Да си намеря извратена приятелка.![]()
с 2 m си е друго, яко ти дупе![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
az iskam da pravia seks na gurba na kon ili puk v slamata v koniushnata
ei ei ei hora.znaete li kvo,mai stanahme veche mn za troika,q daite da si napravim edin hubav grupov sex,opredeleno shte e dosta po-qko prejivqvane.ako pak iskate na Julymorning mojem da se syberem na plaja .....i da se obichameПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
\
/ \
/ \
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com