- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izvratena me4ta
Гадно е. Пробвал съм (в сено де) на село с едно девойче...Първоначално написано от Ilianka_14
![]()
Аз искам да избръсна някое момиче![]()
kakvo oznachava tva vtoroto??????Първоначално написано от BMW_addicted
![]()
![]()
pls q obqsni
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Mi fane6 kosa4kata i daiiii![]()
![]()
Nqma da ostane kosym i na 1 mestence
![]()
iskam da me iznasilqt axaxa![]()
abe izvrateni sme si4ki to e qsno samo deto nqkoi ne si priznavat.....
^KaSiDi^ > примерно момичето е с тънка лентичка и хващам самобръсначката и махам всичкоДруго примерно да ми направи свирка в киното
![]()
fti4ka > ти май искаш да вкараш някой в затвора, а? Нека аз, аз![]()
tuka mnoo hora ne6to zeha da pi6at...ko tolkova?! stra6na tema bra4e![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
404
Аз пък искам да шляпам някоя бабка в горичката до мойто село ако може да включим и някоя козичка в тройката ще е перфектно.![]()
![]()
Eventful past is everclear.
E na tova koe mu e izvratenoto??? ili tova 5-10 e vazrastovata granica za momichencata?Първоначално написано от DevilMayСry
tuka mnogo hora burkat razlichnia ot skuchnia obiknoven sex s izvratenia sex. edno neshto ako e razlichno, ne znachi che e izvrateno...
Моята мечта е да чукам сестрата на приятелката ми, а приятелката ми да ни снима с камера през това време.Първоначално написано от sladkata_f
Единственият проблем е, че приятелката ми няма сестра.![]()
Emi pone kuche niama li? pak moje da svurshi rabota...Първоначално написано от Кралския Магьосник
![]()
Това би било прекалено извратено дори и за мен. Виж, в ролята на сестра й може съвсем успешно да влезе и сладката й братовчедка.Първоначално написано от Ilianka_14
![]()
troika !!!! ili cql korab palen sas gotini momi4eta \/
![]()
priqtelka: ami az iskam da sko4im s partniora mi s para6ut i dokat letim kam zemqta predi da otvori para6utite da go napraim vav vazduha
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ако падаш от прекалено голяма височина трябва да си задъжиш въздуха... заради налягането.Първоначално написано от gamercheto_
Освен това на всеки 100 метра височина температурата пада с по 1 градус.
Може и с кислородни маски да бъдете и пишката му да е в термос...
Ма... от бая височко трябва да скочите, за да има йебанье
Мечти...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
male mnoo qki mneniq davate i men mi xaresva troika no samo s 2 m taka e po qko...\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
И аз искам тройка![]()
Няма нещо което аз искам и да не сме направили
a kak vi zvu4i tva : u4ili6te.qka 25 godi6na u4itelka.kazva mi da ostana sled 4asovete s o6te dve qki macki..i ot tam po4va da ni podtikva kam qk sex..v na4aloto mackite se durpat oba4e tq po4va da mi prai svirka i te leka poleka se priblijavat i po4vat da se vklu4vat v oralnata lubov..sled tva u4itelkata se durpa i ni ostavq da praime troika a tq ni gleda i masturbira.. :![]()
![]()
abre tuka me4tite naistina zeha da stavam mnoooogo izvrateni mama muosobenno taq za u4itelkata i 2-te macki
)))lele to verno 6a si ostane me4ta kazvam vi
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!