- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска или крем-депилатор
Колко струва една кола маска и колко крем-депилатоар-а?![]()
И според вас кое е по-добре да се използва ???
Za cenite zavisi.No za men kola maskata e po-dobra,no vse pak trqbva da uceli6 i kozmeti4kata.
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Kola maskata e 100 pyti po-dobra. Krem depilatoara e po4ti raven na brysneneto-maximum 2 dni 6te si s gladki kraka, a pri kola-maskata pone sedmica. Cenata na kremovete e razli4na-zavisi ot markata g/d ot 1.30 do 8-9lv. Kola maska ti prepory4vam da si napravi6 pri kozmetik. Za cenata ne moga da ti kaja oba4eMoje6 da si q napravi6 i v ky6ti, nooo mislq 4e 6te ima6 izvestni problemi
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Препоръчвам ти колата маска.Малко боли,но ефекта е много по-добър отколкото със крем-депилатора.Той е равносилен на бръсненето..Тъй че най-добре отиди на козметик..И по-добре не пробвай сама да си правиш кола маска,защото ще се прецакаш
Трудничко си е... Цените на крем-депилаторите са между 8-12 лева.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
az su6to predpo4itam kola maskata.boleznena e, no pone ne ti se nalaga da q pravi6 mn 4esto,a puk ot depilatoara imam 4uvstvoto 4e mine ne mine1 den i ve4e pak trqbva da go polzvam.spored men po dobre izpolzvai kola maska.to zavisi i kade 6te se obezkosmqva6,za6toto na nqkoi mesta mn boli i pone az ne moga da turpq ama vse pak ti q preporu4vam.efekta e po dobur![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
kola maska ot dvete izbroeni...ina4e epilator ili kozmeti....a za cenite mai kolata e kum 1-2leva...zavisi de ima i mn po-skupi,no krem4etata i pqnite za depilirane sa kum 10leva,...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
кала маска разбира се,но по-добре при козметик![]()
С кола маска е много по-добре.На крем депилатолара деиствието му е същото като на самобръсначката..с него се отстраняват космите само до повърхността на кожата и следователно пак порастват след 2-3 дни мах!![]()
Кола маска е по-добре малко боли но има по-добър ефект от крем депилатора![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
кола маска със сигурност.но защо пък да не си я правим в нас какво лошо има?
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Spored men nai dobre e s epilator ili kola maska!![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
est 4e po dobre e kola maskata po barzo i sed dosta vreme ti porastvat otnovo kosmite
zna4i gore dolu ot 6 do 12 e na vsqkade kraka race slabini
taka4e ti prepora4vam tova
ако трябва да избирам между кола маска и депилаторкола маска
![]()
но защо човек да си дава парите на козметичка или ,за да си купува сам кола маска и да се клепа, вместо да си вземе епилатор и всичко да е ОК?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ако ще да избираш м/у депилатора и кола маската естествено че трябва да предпочетеш кола маската, защото ефекта е по-добър и траен от на крема депилатор, а и с тоя крем ще издържиш 2 дена и кфо?!
"Целувка за лека нощ"
Аз лично бих ти препоръчала кола маска,по - голям ефект има.А най- добре използвай епилатор.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Ми аз като съм момче с колата маска няма да ми останат топките, какво ще ме посаветвате? депилатор или .........