- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз + Сестра ми + Гаджето й = Секс?!?!?
By Coki:
по желание на автора, темата ще бъде заключена.
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Siurno s nego e praila nekuv jivotnski sex![]()
С един бивш правихме секс, а на съседното легло беше една приятелка. Тя каза, че няма проблем. После даже каза, че е спала като в гроб и не е чула нищо. Защо не им каза? Патиш си заради срама си.
Угади ме ей!Първоначално написано от Sexy_Boy_16
![]()
![]()
Сорка, че не си ме разбрала...ама да....правихме секс ама с моя приятел![]()
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Е, не знам. Не бих казала, че си патя, ама ся ми е някакво такова...абе сконфузноПървоначално написано от `Death`Whore`
А иначе...за приятелката ти... е не ти е сестра нали? Аз малко по-така се почувствах.... :P![]()
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Винаги е леко гнусно да видиш свой роднина да прави секс. Приятел също до една степен.
basi molbatat1pa rauta...da im be6e kazala kat ti e pre4elo tooooolkova mnoo
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Ami da be6e se vkliu4ila a 6te 6e da stane mnoo qko ama kato ne moe6 da se useti6. sexa e za da se spodelq ko si se pokrila. Sledva6tiq put 6ti se karam ako ne napravite troika. are bay
Първоначално написано от bad_robot
Верно съм за разнообразието в секса, ама...хм...със сестра ми бе пич!
abe macka! ma mene mi sa e slu4valo,i to s1s sestra mi deto e na 24!az stanah izlqzah ot staqta i samo kiazah,,kat se v1rna da ste sa omeli ot staqta v koqto spq-v1rvete pone v hola!,, posle mi be6e nelovko s1s gadjeto na sestra mi,oba4e tq ne se razs1rdi,daje na sledva6tiq den se b1zikahme s1s tovakazvam ti tva koeto trqbva da naprai6...
![]()
Сестра ти кърти прати и много поздрави.Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
pozdravi?!? emi da nali si mom4e ko druo da kaje6 de![]()
Бе аз си мисля, че те е яд, че не са те събудили и теб за тържеството![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
kr1vosme6enie....abe 4e si i ti kako t1rjestvo...na maceto i se spqlo pa ti 6e q kara6 seks da pray![]()
ami nema da e zle da spre6 na mieko btw....
Ами милА кофти е да.. и на мен ми се е случвало, само че о6те по тъпо.. с брат ми и повярвай ми.. ситуацията както казваш ти беше мн "сконфузна".. няма от кво да се притесняваш, предполагам че ако си поговорите двете и уточните нещата , че на теб тва не ти е особено приятно , всичко ще бъде наред.. успехче!!!\
/ \
/
а btw ти на колко си![]()
![]()
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
МММ нз ама аз сънувах, че съм на лагер с пра баба ми и пра дядо ми и аз спим в некво дветажно легло, а аз съм отдолу. Мале, тез ора(на по 85) като почнаха един животински секс....горното легло се откърти и падна върху мен - мноо кофти![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
gotino prejivqvane![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
xaxaxa sigurno...Първоначално написано от Sexy_Boy_16
![]()
Първоначално написано от sk8_dont_h8
Е Т'ВА Е ПРОБЛЕМ!![]()
vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))
e kaji im
kvo tolkoz
хах ами ти си си виновната в случая трябвало е да станеш и да им кажеш да се преместят някъде другаде поне хахах да къде стига срама на човек![]()
"Целувка за лека нощ"