.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Аз + Сестра ми + Гаджето й = Секс?!?!?

By Coki:
    по желание на автора, темата ще бъде заключена.
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Siurno s nego e praila nekuv jivotnski sex

Мега фен
    С един бивш правихме секс, а на съседното легло беше една приятелка. Тя каза, че няма проблем. После даже каза, че е спала като в гроб и не е чула нищо. Защо не им каза? Патиш си заради срама си.

Град
    На оня свят
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Угади ме ей!

Сорка, че не си ме разбрала...ама да....правихме секс ама с моя приятел

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Град
    На оня свят
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    С един бивш правихме секс, а на съседното легло беше една приятелка. Тя каза, че няма проблем. После даже каза, че е спала като в гроб и не е чула нищо. Защо не им каза? Патиш си заради срама си.
    Е, не знам. Не бих казала, че си патя, ама ся ми е някакво такова...абе сконфузно
    А иначе...за приятелката ти... е не ти е сестра нали? Аз малко по-така се почувствах.... :P

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Мега фен
    Винаги е леко гнусно да видиш свой роднина да прави секс. Приятел също до една степен.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    сестра ми редовно се чука с нейния в мое присъствие и в присъствието на майка ми. свиква се. даже на един купон аз съм полу заспал и те цяла нощ са се клатили до мене ама кво да кажа

re:

basi molbata t1pa rauta...da im be6e kazala kat ti e pre4elo tooooolkova mnoo
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

gotino si si prekarala,a?!

[size=10][b]

Ami da be6e se vkliu4ila a 6te 6e da stane mnoo qko ama kato ne moe6 da se useti6. sexa e za da se spodelq ko si se pokrila. Sledva6tiq put 6ti se karam ako ne napravite troika. are bay

Град
    На оня свят
    Цитирай Първоначално написано от bad_robot
    Ami da be6e se vkliu4ila a 6te 6e da stane mnoo qko ama kato ne moe6 da se useti6. sexa e za da se spodelq ko si se pokrila. Sledva6tiq put 6ti se karam ako ne napravite troika. are bay

Верно съм за разнообразието в секса, ама...хм...със сестра ми бе пич!

re:

abe macka! ma mene mi sa e slu4valo,i to s1s sestra mi deto e na 24!az stanah izlqzah ot staqta i samo kiazah,,kat se v1rna da ste sa omeli ot staqta v koqto spq-v1rvete pone v hola!,, posle mi be6e nelovko s1s gadjeto na sestra mi,oba4e tq ne se razs1rdi,daje na sledva6tiq den se b1zikahme s1s tova kazvam ti tva koeto trqbva da naprai6...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    сестра ми редовно се чука с нейния в мое присъствие и в присъствието на майка ми. свиква се. даже на един купон аз съм полу заспал и те цяла нощ са се клатили до мене ама кво да кажа
    Сестра ти кърти прати и много поздрави.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

re:

pozdravi?!? emi da nali si mom4e ko druo da kaje6 de

Голям фен
    Град
    София
    Бе аз си мисля, че те е яд, че не са те събудили и теб за тържеството
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

re:

kr1vosme6enie....abe 4e si i ti kako t1rjestvo...na maceto i se spqlo pa ti 6e q kara6 seks da pray

Guest
    ami nema da e zle da spre6 na mieko btw....

Ми къф е проблема тука?

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    Ами милА кофти е да.. и на мен ми се е случвало, само че о6те по тъпо.. с брат ми и повярвай ми.. ситуацията както казваш ти беше мн "сконфузна".. няма от кво да се притесняваш, предполагам че ако си поговорите двете и уточните нещата , че на теб тва не ти е особено приятно , всичко ще бъде наред.. успехче!!! \/ \/
    а btw ти на колко си
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

МММ нз ама аз сънувах, че съм на лагер с пра баба ми и пра дядо ми и аз спим в некво дветажно легло, а аз съм отдолу. Мале, тез ора(на по 85) като почнаха един животински секс....горното легло се откърти и падна върху мен - мноо кофти
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Супер фен
    gotino prejivqvane

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    xaxaxa sigurno...

Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    МММ нз ама аз сънувах, че съм на лагер с пра баба ми и пра дядо ми и аз спим в некво дветажно легло, а аз съм отдолу. Мале, тез ора(на по 85) като почнаха един животински секс....горното легло се откърти и падна върху мен - мноо кофти

Е Т'ВА Е ПРОБЛЕМ!
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

e kaji im
    kvo tolkoz

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хах ами ти си си виновната в случая трябвало е да станеш и да им кажеш да се преместят някъде другаде поне хахах да къде стига срама на човек
    "Целувка за лека нощ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си