- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В момента имате ли си гадже?
Нямам и не желая да си хващам в скоро време. Вече ще чакам за нещо наистина специално и не мисля отново да се самозалъгвам.
"Hominem te esse memento"
Скъсахме \/ \
/ преди седмица
it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT
Imam i adski mnogo darja na nego.Nai-lo6oto e 4e znam, 4e edin den 6te se razdelim i kato se zamislq atova po4vam da pla4a!
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
2 години 1 месец и 11 дена![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
братлеее само аз съм преебана и си няам гадже
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
хаха огледй се-70%от писалите нямат,така че спокоПървоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
![]()
иначе и аз нямам
ама аз съм безнадежден случай не мога да се задържа дълго с едно момче ебати тъпото станала съъм един вид "обща"
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Все още нямам.![]()
аз пък имам![]()
i az imam- tremal
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Имах, ама вече нямам - малко почивка![]()
Нямам, но неа
има си време
ще го срещна тоя пич дето ще ми разтопи сърцето
![]()
nqmam![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да.![]()
![]()
Имам си![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Скоро ще стане година от както си нямам...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
NemmmI az si nqmam
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
az sum jenen.problem?
мда... намират се... последното вече повече от два месеца се намира...![]()
i az si nqmam i se nqdqvam skoro da sreshtna momicheto koeto .. ..
damm imam si![]()
Мда, имам, от почти 10 месеца.
I`m trying to make your dreams come true...