.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    аз да запитам .. какво им е на ДъВъСъ
    от любопитство, защото имам едни на 3 години и още нищо им няма ... уви, не ги нося.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз имах два чифта и се скъсаха доста кофти... както и сВирката...

предполага се, че като скейт кецове са издръжливи, но не би..
    аз не карам скейт купил съм си ги зада си хода с тях ... и са доста удобни

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    DC i DVS sa nai-golemite bokluci. Mnogo burzo se kusat i rqdko moje6 da nameri6 nqkoi dobur model... Ako iska6 ne6to zdravo gledai za Lakai , Vans , Globe. Karam skate edna godina s kecove Lakai i samo sa se proturkali leko otstrani. Ako ne karam s tqh sigurno do jivot 6e moga da si gi nosq

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    софия
    Добре може да сте прави ше видиме ... от тия модели в сичките магазини дето обикалях немаше никви яки нито на лакаи нито ванс дето ги има в илиянци аре ... па ДВС нека са боклуци...

Az li4no nikoga ne bix si vzela Globe, no vij DC da ima gi v golqmata incomnia(edna prese4ka na Grafa)
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Добре може да сте прави ше видиме ... от тия модели в сичките магазини дето обикалях немаше никви яки нито на лакаи нито ванс дето ги има в илиянци аре ... па ДВС нека са боклуци...

Ami ako tursi6 v Iliqnci kecove mnogo qsno 4e nqma da ima "qki" .....

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Ако искаш готини кецки, трябва да си вземеш Osiris, Vans или Lakai.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Q verno kajete kakvo ozna4ava za vas "qki kecki" ???? Moite razbiraniq sa nqkakvi zdravi kecove ( po vuzmojnost 6iti , a ne lepeni), da ne sa nqkakvi 6areni a po-iz4isteni i tova e.

za kvo batence kuco i sakoto ze da se zaribiava po kecki...a predi 4god. mi vikaha kak moje da hoda taka pff basi smeshnicite
    we like it DARK&HARD

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Q verno kajete kakvo ozna4ava za vas "qki kecki" ???? Moite razbiraniq sa nqkakvi zdravi kecove ( po vuzmojnost 6iti , a ne lepeni), da ne sa nqkakvi 6areni a po-iz4isteni i tova e.
    Моето разбиране съвпада с твоето.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Моето мнение е, че Globe-тата са много здрави!Ходих половин година с модела Vice и сега карам с него от още половин година не са мръднали.Само леко са е поизтъркала дясната, ма това е нормално
    маа фака

Guest
    haresvam osiris, izkarah godina i polovina s tqh

xari
    Guest

help

a kolko sabotage ima v sofia?i kade se namirat 6totot dneska si tursih v sabotaga na vito6ka ama nqma6e ni6to qko a edna fr kaza 4e imalo i drug.a osven sabotage kade se namirat drygite magazini za kecove

xari
    Guest

help

a kolko sabotage ima v sofia?i kade se namirat 6totot dneska si tursih v sabotaga na vito6ka ama nqma6e ni6to qko a edna fr kaza 4e imalo i drug.a osven sabotage kade se namirat drygite magazini za kecove

hary
    Guest

help-sabotage-kecove

hi a kolko sa magazinite sabotage v sofia niakoi da znae? i kude e drugia-ako ima takuv- ne toi deto e na Vito6ka? A kude ima kecove kato v sabotage ne s 30lv. po skupi! Molia vi bos sum-ne suvsem, no..natam vurviat ne6tata...

гледай да са ти удобни след това гледай външния вид...аз имам черни Osiris и несъм гледал дали сте писали за тях по напред ама ако някой каже че са скапани и се късат примерно ще е в грешка много...

Ti si ebasi diviq selqk vru6tai se na selo

Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    1. Гледай за по-летни модели щото запарват ако караш с тях, иначе отпуснат едва ли ще имаш проблеми

2. Не си ги купувай тея. Един приятел имаше такива и им се е** мамата на 3 месец. Супер шит са DC.

3. Все пак ако си им навит толко и се пребеш да ги купиш може да ги намериш в голямата Insomnia на графа. в посока Раковска тя е след пресечката на Мухоморката. Ако искаш и карта мога да ти дам.

4. Купи си Lakai ако ще са кецове - Lakai r die

PS
    Заплеснал си се по скапани марки като Globe и DC. И аз направих тая грешка.
    ami bravo na teb zna4i nikoga pove4e globe dc emerica etnies adio....i tem podobni ... nikoga samo lakai dobre e da go znam 4e ako mi se skusat nqkoi ot 4 4ifta na po pove4e ot godina dve da znam kvo da si kupq ..... vsi4ko zavisi ot parite koito 6te dava6 a kolkoto do karane na sk8 znae6 4e vsi4ko se kusa a toq pi4 mai nqma da kara za sk8te nomer edno sa globe chet thomas |V nai groznata i nai zdrava kecka izlizala na bql svqt

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    Ti si ebasi diviq selqk vru6tai se na selo

а това беше за ?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ее Адио са добра марка бе...аз имам Адио и съм мн доволна от тях...един авер имаше Адио...е 4 години тия кецки не мръднаха...е от едно небесно сиво станаха доста по-различен цвят ама си бяха здрави...

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Ммм,и аз съм с Адио,поочуках ги вече и станаха много красиви.

Преди бях с Емерика...и от тях съм доволен.

А за каране най-добрия про кец е Etnies,модела на Майк Валъли,гаранция.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    1. Гледай за по-летни модели щото запарват ако караш с тях, иначе отпуснат едва ли ще имаш проблеми

2. Не си ги купувай тея. Един приятел имаше такива и им се е** мамата на 3 месец. Супер шит са DC.

3. Все пак ако си им навит толко и се пребеш да ги купиш може да ги намериш в голямата Insomnia на графа. в посока Раковска тя е след пресечката на Мухоморката. Ако искаш и карта мога да ти дам.

4. Купи си Lakai ако ще са кецове - Lakai r die

PS
    Заплеснал си се по скапани марки като Globe и DC. И аз направих тая грешка.
    ami bravo na teb zna4i nikoga pove4e globe dc emerica etnies adio....i tem podobni ... nikoga samo lakai dobre e da go znam 4e ako mi se skusat nqkoi ot 4 4ifta na po pove4e ot godina dve da znam kvo da si kupq ..... vsi4ko zavisi ot parite koito 6te dava6 a kolkoto do karane na sk8 znae6 4e vsi4ko se kusa a toq pi4 mai nqma da kara za sk8te nomer edno sa globe chet thomas |V nai groznata i nai zdrava kecka izlizala na bql svqt
    Здрава друг път - аз имам такива и за ходене не стват дори.. разлепиха се и им с ееба майката за нема и половин година

Повече от фен
    pitai bertata :P i az imam takiva za karane ..... 100% luje6 6oto sa 6iti lepeni i s 1000 koji edna vurhu druga kakto kazah mnogo grozni

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Това е кеца!
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]pitai bertata :P i az imam takiva za karane ..... 100% luje6 6oto sa 6iti lepeni i s 1000 koji edna vurhu druga kakto kazah mnogo grozni
    утре ще пусна пик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си