- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sini, zeleni ili tumni o4i predpo4itate?
Moite sa 4erni s kafqvo po kraq i mnogo si gi haresvam!!!![]()
![]()
![]()
аз искам зелени очи като оная русалка от рекламата на орбит портокал![]()
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
Това все едно аз съм го писалаПървоначално написано от krisi_sl
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
I az taka...Първоначално написано от Dharma
![]()
абе боли ме кфи ще са очите
Имам морско сини очички , но едва ли са от значение очите когато има LOVE![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е притежавал едва когато го изгуби.Но понякога просто трябва да знаем какво имаме и какво ще става занапред!
И аз съм със сини очи,но ОБОЖАВАМ момчета с черни очи.Първоначално написано от krisi_sl
Но за момичее по-готино да са СИНИ!
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами и трите цвята ми харесват!Аз съм си със синьо-зелени очи.![]()
az sam s mn tamno kafevi o4i, krasivi sa, no samo da bqha sinio-zeleni ili tamno sini [-o< obojavam sini o4i, ama ne svetlo sini![]()
mi moite o4i sa mn stranni.ako xoda sus zeleni drexi o4ite mi stavat zeleni.sus sinioto e su6toto.mn e gotino 6toto o4ite vinagi si otivat s drexite mi.ina4e sa mi nekva smeska ot sini zeleni i sivi(preobladava6to).no za predpo4itaniq nz zavisi ot kosata.
Аз обужавам момчетата сас сини очи и руса коса направо като видя някое такова веднагахлйтвам до ушилОбужавам ги тези момчета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
не знам, може би, защото моите са тъмни и аз предпо4итам тъмни,...но приятелят ми има най-прекрасните ТЪМНО ЗЕЛЕНИ О4И![]()
Зелените ме кефят)
обожавам чернитемисля дори да си сложа лещи
THUG LIFE
Az nai-mnogo haresvam zeleni o4i!Adski mn mi haresvat horata sus zeleni o4i!Nai-malko mi haresvat kafevi o4i-tvurde obikveni sa!
BTW.az sum s zeleni o4i4ki i gi obojavam![]()
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Аз съм със зелени очи..
Няма значение какви са..и трите вида ми харесват!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
И аз направо умирам за черни очи... Как ми се иска да са ми още по-тъмно кафяви... Направо черниПървоначално написано от krisety
![]()
moite o4i sa svetlo kafevi...mmm...nai mn haresvam svetlite o4i-sini i zeleni
хах и аз съм с тъмни.. чесно казано предпочитам зеленички или синички .. мале ..
е на мен няма да ми отиват но.. .
![]()
![]()
zeleni o4i imam no vinagi sym me4tala za nebesno sinio ili da imam sivi o4i no za jalost nqmam zeleni RulZ
No matter where you go, there they are...
Аз предпочитам тъмни очи ,моите са тъмни.![]()