- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- i va6ite li se darjat taka???
майка ти е мн зле... чесноПървоначално написано от kotence_f
Стига сте вадили стари теми ве-авее има хора цел ден киснат тука да вадят от прей3/4 години теми![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ СЕ ЗАСЕГАЙТЕ АМА ТУКА НЯКОй НАД 21 ИМА Ли въобще в този форум 2141532 тема чета и се заливам от смях ... ебахти като минеш още няколко годинище се оправяр отношенията
Всяка мама се тревожи за гарванчето си, нормално е..
Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта ...
Абе ходи при тях и сядайте да говорите. Разясни им, че не пушиш, не пиеш, не се друсаш и т.н. Слава бого мойте неса такива, знаят че пия (е не много ама все пак), никога не са казвали, че съм пияница (е аз не съм). Знаят си, че не пуша и наркотици не употребявам. Ииии мойте родители били големи пичове е.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от favor_91
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аххх моите родители.... обширна тема и повярвайт еми незнам от къде да започна....
Ами аз съм момиче на 17 години (почти 1уча в елитна гимназия, получавам стипендия абе смея да кажа че се водя интелигентна.... Са да не си помислите че съм някоя зубарка без приятели и социален живот..спокойно не съм
.
Моите родители откакто се помня са били единни и строги относно възпитанието ми. При мен влиянието им приключи когато навърших 8 години, защото тогава аз осъзнах пагубните им възпитателни методи. Като малка и не чак толкова малка съм бита, наказвана, унижавана и мноого мнооого други. В момента принципният ми вечерен час е 21:00, има вариант с 300 уговорки да стане 22:00 но не повече от това. По купони ходя, но трябва да се знае кой е там, има ли родители, какво ще се пие и задължително да се обадя от домашен телефон за да докажа че съм там където съм казала. Доста пъти съм ходила по дискотеки в Студентски и други, но това се е случвало в следствие на много лъжи и притеснения, за да може поне малко да имам живота на съучениците си.
Преди 3 4 години когато поискам нещо което е забранено отговора беше "... като станеш на 18 си троши главата където искаш". Сега когато тази възраст идва в близкото бъдеще тактиката е сменена и отговора вече е "... докато си под моя покрив спазваш моите правила"
Не се оплаквам обаче. Това си е моята съдба. Немога да сменя родителите си. Цял живот съм мечтала да бъда самостоятелна и да решавам аз и някой ден наистина ще бъда....до тогава ще ми се наложи търпеливо да изчакам този момент. Пиша това за да може някои 13, 14 годишни деца които всеки ден се оплакват от родителите си които не са ги пуснали на нощна дискотека до 5 а само до 3 през ноща или как не им позволяват да отидат на почивка с гаджетата си, които са на по 25 и нагоре да се позамислят мъничко. Колкото и нечестно да ви се вижда замислете се реално струва ли си и се сетете колко много деца са по зле от вас.
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Извинявайте,че пиша в стара тема,за което редовно се карам на хоратаПървоначално написано от DopeBG
,обаче просто ен можах да се сдържа.Според теб във форум,който се казава TEENproblem,има страница ТЙЙНИД,Топ ТЙЙН за деня и т.н,дали мнозинството е на по 25-30години?Хммм да помислим...мисли....мисли....с ти ли се?
дееба..use кирилица
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
аз съм най-лошото дете..само аз пуша..само аз пия..само аз имам двойки..само аз мисля само за излизане..знам само да искам пари...неблагодарница и куппп още такива![]()
а като се сетя те кфи са били...![]()
![]()