- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На кой му е по хубаво на мажът или жената
ta verno jenite se nujdaqt pove4e ot seks
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
ма всичко свършва - като свърша азПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от 20/M/Sf
Това с пръста и окото е най-голямата глупост, която съм чувала. Пръстът няма никакви нужди в случая. Да ама пениса има. И съжалявам, обаче не е вярно че жените се нуждаят от повече секс. Всъщност каквото и да се каже няма да е вярно. Само да отбележа, че оргазмът при жените е почти един и същ, когато се самозадоволяват и когато правят секс (особено ако са клиторен тип), а при мъжете секса и мастурбацията са различно ниво на удоволствие и в този смисъл би трябвало мъжете да се нуждаят повече от секс. Както и да е.. мисля, че си зависи от човека. Не може да се обобщи кой от двата пола се нуждае повече.
Интересно, а при мен не всичко свършва, когато свърша аз. Някой трябва да поосъвремени разбиранията си за сексаПървоначално написано от penywise
Именно.Първоначално написано от 20/M/Sf
Една от най-големите глупости, които съм чувал напоследък.Първоначално написано от бойна кокошка
BTW.. откъде ти хрумват такива идеи?
Интересно аз бих казал ,че самозадоволяването при жената и сексът са коренно различни а при мъжът са на едно ниво задоволяване ,но това е мое мнение.
Ami mislq 4e na jenite im e malkooo po-hubavo!Am tova naistina ne moje da se dokaje!Naistina emnogo otnositelno!
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Така е.Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
![]()
А бе както и да го погленеш... и на 69 все аз го вкарвам![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Много е гадно свирка, при която мъжът го бута в устата на жената.
НЕ е гадно бре супер е.Само гледам да не се задави много ма то трудно е внимава в такива моменти.Първоначално написано от `Death`Whore`
Ако има огромна уста и не се дави, е супер.
Мда и ако жените не мармореха аз щяло и нещяло щяхме да си живеем добреее.![]()
![]()
Някой би ли бил така добър да ме просветли в какви мерни еденици се мери удоволствието да са го измерили с таква точност.Първоначално написано от LoRinSeR