.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    ta verno jenite se nujdaqt pove4e ot seks
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    На жените - те всършват по няколко пъти и могат да продължът да свършват, а ни е...
    ма всичко свършва - като свърша аз
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Тъпичко въпросче а сравнението с пръстът и окото е много точно.

Естествено ,че на жените им е по гот и се нуждаят повече от секса в това няма спор.

Това с пръста и окото е най-голямата глупост, която съм чувала. Пръстът няма никакви нужди в случая. Да ама пениса има. И съжалявам, обаче не е вярно че жените се нуждаят от повече секс. Всъщност каквото и да се каже няма да е вярно. Само да отбележа, че оргазмът при жените е почти един и същ, когато се самозадоволяват и когато правят секс (особено ако са клиторен тип), а при мъжете секса и мастурбацията са различно ниво на удоволствие и в този смисъл би трябвало мъжете да се нуждаят повече от секс. Както и да е.. мисля, че си зависи от човека. Не може да се обобщи кой от двата пола се нуждае повече.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    На жените - те всършват по няколко пъти и могат да продължът да свършват, а ни е...
    ма всичко свършва - като свърша аз
    Интересно, а при мен не всичко свършва, когато свърша аз. Някой трябва да поосъвремени разбиранията си за секса
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Интересно аз бих казал ,че самозадоволяването при жената и сексът са коренно различни а при мъжът са на едно ниво задоволяване ,но това е мое мнение.
    Именно.
    Цитирай Първоначално написано от бойна кокошка
    Само да отбележа, че оргазмът при жените е почти един и същ, когато се самозадоволяват и когато правят секс (особено ако са клиторен тип), а при мъжете секса и мастурбацията са различно ниво на удоволствие и в този смисъл би трябвало мъжете да се нуждаят повече от секс.
    Една от най-големите глупости, които съм чувал напоследък.

BTW.. откъде ти хрумват такива идеи?

Guest
    Интересно аз бих казал ,че самозадоволяването при жената и сексът са коренно различни а при мъжът са на едно ниво задоволяване ,но това е мое мнение.

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Ami mislq 4e na jenite im e malkooo po-hubavo!Am tova naistina ne moje da se dokaje!Naistina emnogo otnositelno!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    При изследване на мъже и жени е доказано, че при оргазъм, жената изпитва около 10 пъти повече удоволствие.
    Така е.

Голям фен
    Град
    София
    А бе както и да го погленеш... и на 69 все аз го вкарвам
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Много е гадно свирка, при която мъжът го бута в устата на жената.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много е гадно свирка, при която мъжът го бута в устата на жената.
    НЕ е гадно бре супер е.Само гледам да не се задави много ма то трудно е внимава в такива моменти.

Мега фен
    Ако има огромна уста и не се дави, е супер.

Guest
    Мда и ако жените не мармореха аз щяло и нещяло щяхме да си живеем добреее.

Майн
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    При изследване на мъже и жени е доказано, че при оргазъм, жената изпитва около 10 пъти повече удоволствие.
    Някой би ли бил така добър да ме просветли в какви мерни еденици се мери удоволствието да са го измерили с таква точност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си