- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Nai-golemiqt tapanar v klasa me xaresva!?
Nai-golemiq idiot v klasa me xaresva!!
А честито!
Kvo da pravq,za da go razkaram??
Ем...деанамБъди себе си
![]()
![]()
маа фака
Blagodrq na vs vi!!adski mn mi pomognahte,osobeno penywise...MERSI
S vaprosnoto mom4e v momenta sme mn dobri priqteli i sega is 4atim postoqnno,taka 4e imaite predvid,4e samo4uvstvirto mi si e mn dobre!Prosto iskah da vidq i razbera va6eto otne6eie i ima nqkoi koito prekaliha,ima nqkoi koito se otnesoha mn dobre,thanks na tqh....![]()
![]()
\
/
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Без коментар!![]()
Еб@хти злобния feedback и вкарахме на тая![]()
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ne mojem da bydem nakarani na sila da obi4ame,
no mojem da pozvolim da bydem obi4ani.
Ostavigo da si te haresva-sled vreme 6te mu mine![]()
Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!
I na men mi se e slu4valo,ama tozi za koito govoria be6e nai tupoto mom4e koeto niakoga moje6 da vidi6,daje poniakoga si mislim 4e e bavno razviva6t.Prosto e jalka kartinki.Emi 6te te posuvetvam da ne mu obru6ta6 vnimanie,da go podminava6 i da ne razgovaria6 s nego i ako prekaliava da mu napravi6 zabelejka i toi edin den vse 6te spre da te haresva-niama ni6to ve4no v toia sviat.Първоначално написано от maily
Е какво от това ? Има готини хора и тъпаци. Няма да тръгне да движи с някакъв малоумник. Някакъв идиот да тръгне до готина мацка или обратното, няква дрипла до готино момче ... не става ... всеки трябва да си знае мястото![]()
![]()
Teo
Ne misli che ti ne si "typanarka"!!!
I po dobre fani se zavri v nekoq kiushe da ne te gledat drugite kak se izlagash!!!![]()
Moje6 li da mi kaje6 po kakvo opredelq6 4e edno mom4e e idiot i edno momi4e dripla?Първоначално написано от Jinno
Nima 6tom za teb nqkoe e idiot za vsi4ki ostanali e takuv ,taka li?
razli4no hora razli4ni vkusove..
Ами има си групи - група на тъпаците и група на готините.
Вярно е всеки си е с вкуса, ама като погледнеп някъв смешинг с дествени мустачки и ти става ясно хаха![]()
![]()
Teo
Тва за мустачките не го разбрах.Нима според теб некав на 15-16 години дето са бръсне през 4-5 дена ,че брадата му е като джунгла буйна е егати пича мне не е така.Смешник незнам по какво определяте хората ама не си мисли ,че ти си мн готин и секи те харесва ,защото в поне едни очи и ти си смешник.
Нямам предвид дали има брада или не, а е въпрос да се грижи за външния си вид.
Не съм казал, че всички ме харесват, има и тъпаци![]()
Teo
и обикновено в групата на готините са по-големи тъпаци и от тъпаците,така че е много смешно да разделяш хората на готини и тъпаци,г-н "готЯн"Първоначално написано от Jinno
![]()
А обикновено така мислят, тия дето са от другата странаПървоначално написано от Анонимко
Хаха
Teo
to4no kazano... puk i mojesh li da kajesh 44e ne ti e priqtno mom4eto da te haresva kakvo lo6o ima?!?!?Първоначално написано от Анонимко
да не е края ня света като те харесва бе![]()
поне те харесваа някой ... има някой където и тъпанарите не ги харесват![]()
не му обръщай внимание![]()
mi dam nemoje samo da te haresvat gotinite ako taka moga da gii narecha!i na mene se e sluchvalo da me haresvat dr momcheta koito ne sa simpatichni ili pyk nikoi ne gi haresvama ama kakvo da se pravi...te ne sa vinovni za tva!taka che go ostavi da te haresva ama mu obqsni che imash priqtel ili pyk haresvash drugo momche...che nishto ne moje da se poluchi m/u vas!s dr ne moga da ti pomogna!Първоначално написано от Jessika_MG
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
mi 6tom ne go haresva6,ne mu obru6tai vnimanie
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от penywise
Това е И моето мнение!Не знам путките откъде го имат тва самочувствие?Както каза горе-цитирания,ти да нямаш златна путка че викаш че той е идиот.Аре бегай там при някой с 30 см да ти счупи анусчето!
Защо смяташ,че е идиот?????
hi bo koi e toq ???? rumen??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vie ste neveroqtna
![]()
Хах.......еми какво да правиш ли?-спри да дваш напрзни илюзии на момчето.От това,което си написала по-горе виждам,че сте приятели и прочие,в което разбира се,няма нищо лошо,ама не знаеш ли, че по тоя начин караш момчето да мисли,че може да се получи нещо межди вас?Я сега се постави на негово място и кажи дали ако ТИ попаднеш в такава ситуация ще ти е приятно![]()
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight, it's only you and me
Znae6 li 4e si protivore4i6? Kak moje mom4eto da ti e priqtel i da go smqta6 za nai-golemiq idiot v klasa?!?!?Първоначално написано от maily
I za6to zadava6 takiva typi vyprosi kogato ot ednata strana nqma interes drugata rano ili kysno se otkazva. A ako ti e "priqtel" kakto ti kazva6 po-dobre pogovri s nego.
Първоначално написано от maily
Никога не бих нарекла някого, с когото сме много добри приятели, най-големия тъпанар в класа, а още по-малко бих правила от това, че ме харесва някакъв световен проблем. Според мен, както каза Whisskas, целта ти е била просто да покажеш, че те харесват само готини. Ми да, ама вместо много готина, на мен ми изглеждаш адски тъпа и смешна. По принцип всякакви такива, които искат да се покажат като някакви пред другите, са ми много смешни. А ако ти не си от тези - още по-зле, тогава си не само много тъпа, но и самочувствието ти е до небето, което е просто....