- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно чикиите
ами незнам изобщо що го пиша тфа ама ... Значи любопитно ми е дали е добре 1 момче на 15 година да прай чикии секи ден по 1?? Знам че е малко глупово но моля без излишни коментари![]()
Пич сичко опира до човека!Сяко момче различно!!Може по 1 път в седмицата до 2-3 пъти в месеца и 3-4 пъти в седмицата , но нали ти казвам зависи от човека!!!Според мен е малко множко, но щом така изпускаш "НАПРЕЖЕНИЕТО и немойш да ударжиш възбудата няма нищо лошо това е просто от възраста няа се притесняваш не си ненормален споко!!Сичко си е в норма!!!Скоро ше почнеш да намаляш пътите--с нарастването на възраста!!Споко!!Ай приятно ЛЪСКАНЕ![]()
![]()
![]()
:P
![]()
da i az mislq 4e si e napulno normalno,6tom ima6 nujda ot tovaПървоначално написано от PLAYBOY4O
mi mnogo prosto pravi go
![]()
![]()
be 6tom te kefi i razpuska6 po toq na4in ok nqma ni6to lo6o
prodaljavai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lol az go prava po nqkolko puti na den a vie mi govorite za 1-2 puti v sedmicata..![]()
mi vseki tolkova ot kolkoto ima nujdaПървоначално написано от Анонимко
![]()
mngo go si e noramalno daje .....luskai bez da se pritesnqva6;PPppPПървоначално написано от Crazy_Element
![]()
Kogato se rajda6 vsi4ki se smeqt samo ti pla4e6...napravi taka ,4e kogato umira6 vsi4ki da pla4at a samo ti da se smee6!!!!
:) ами аз я написах щото ссе чудих нещо нали знаете да няма вредно :)...!!
ne se pritesnqvai luskai si na volqПървоначално написано от Анонимко
![]()
Kogato se rajda6 vsi4ki se smeqt samo ti pla4e6...napravi taka ,4e kogato umira6 vsi4ki da pla4at a samo ti da se smee6!!!!
da be pi4,taka si e,az ti kazax i v po gorniq si postПървоначално написано от vampir_girl_
![]()
6tom si te kefi i po toq na4in razpuska6 i se osvobojdava6 ot negativnata emociq natrupana prez denq
prodaljavai
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
Абсолютно нормално. Добре дошъл в кръжока! =D>
Както някой беше казал - всичко е до време, само чикиите до гроб![]()
mmda i az sam suglasenПървоначално написано от PLAYBOY4O
1 na den ne e li mnojko ?
ne e li mnogo 1 na den ? napravi gi 2-3 na sedmica i vsi4ko 6te e OK![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Абе ПИЧ лъскай си няма лошо щом има МАТРИАЛ!!!![]()
![]()
![]()
I can't live without you!!
И на 27. По веднъж на ден.Първоначално написано от Crazy_Element
лъсни колко ти пишка даде..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
аз отначало като започнах така се кефех че по 2-4 пъти на ден докат топките ти не станат кат истискана гъба [-o<![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
...колкото ти е кеф.![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ami .. syvsem normalno e .. az sym na 18 godini i ot kakt sa pomnq seki den si praq chikii .. ne e vredno.. moje i po 2 na den ako imash kvo da mqtash ;P
mi te pi4ovete ot sblusak go bqha kazali predi dosta vreme sutrin ve4er onanizam zdrav i bodar organizam.
ako 6tete vervaite v o4ebnika po biologiq hmm 6 ili 7 klas mi pi6e6e 4e v 4ikiite nqma ni6ot lo6o 4e daje bilo polezno i trqbvalo decata da se nasar4avat da go praqt tva e seriozno.
Btw 1 pat na den e normalno kvo ne mu e normalnoto se edno ako kajete 4e ako imate vazmojnost da praite sexs s gadjeto seki den nema da praite 6tot e mnojko ili puk nema da praskate pove4e ot 1 tek 6tot stava v pove4e .
zemete se v race hora![]()
a normalno li e kato men po 10-ina p1ti na den? 4e zex da sa pritesnqvam![]()
Първият ми път беше на 14 години.В следващия месец лъсках бастуна по 3 пъти всеки ден.Па после ми мина мерака и сега гледам да се въздържам и някаде по 2-3 пъти на седмица.Ама иначе лошо няма.Никъде не съм чел че е вредно или нещо от сорта.Като имаш каде и можеш да изържиш лъскай и по 20 пъти на ден - лошо няма.
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Нищо противоприродно не остава НЕЗАБЕЛЯЗАНО.
404
Аз познавах един 12 годишен дето го правеше по 15 пъти на ден... и беше горд ! ! !