.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен
    Град
    XaCKoBo

Въпрос относно чикиите

ами незнам изобщо що го пиша тфа ама ... Значи любопитно ми е дали е добре 1 момче на 15 година да прай чикии секи ден по 1?? Знам че е малко глупово но моля без излишни коментари

Пич сичко опира до човека!Сяко момче различно!!Може по 1 път в седмицата до 2-3 пъти в месеца и 3-4 пъти в седмицата , но нали ти казвам зависи от човека!!!Според мен е малко множко, но щом така изпускаш "НАПРЕЖЕНИЕТО и немойш да ударжиш възбудата няма нищо лошо това е просто от възраста няа се притесняваш не си ненормален споко!!Сичко си е в норма!!!Скоро ше почнеш да намаляш пътите--с нарастването на възраста!!Споко!!Ай приятно ЛЪСКАНЕ :P

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от PLAYBOY4O
    Пич сичко опира до човека!Сяко момче различно!!Може по 1 път в седмицата до 2-3 пъти в месеца и 3-4 пъти в седмицата , но нали ти казвам зависи от човека!!!Според мен е малко множко, но щом така изпускаш "НАПРЕЖЕНИЕТО и немойш да ударжиш възбудата няма нищо лошо това е просто от възраста няа се притесняваш не си ненормален споко!!Сичко си е в норма!!!Скоро ше почнеш да намаляш пътите--с нарастването на възраста!!Споко!!Ай приятно ЛЪСКАНЕ :P
    da i az mislq 4e si e napulno normalno,6tom ima6 nujda ot tova mi mnogo prosto pravi go be 6tom te kefi i razpuska6 po toq na4in ok nqma ni6to lo6o prodaljavai

Guest
    lol az go prava po nqkolko puti na den a vie mi govorite za 1-2 puti v sedmicata..

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    lol az go prava po nqkolko puti na den a vie mi govorite za 1-2 puti v sedmicata..
    mi vseki tolkova ot kolkoto ima nujda

Град
    IzGubEnA!!!

Re: Въпрос относно чикиите

Цитирай Първоначално написано от Crazy_Element
    ами незнам изобщо що го пиша тфа ама ... Значи любопитно ми е дали е добре 1 момче на 15 година да прай чикии секи ден по 1?? Знам че е малко глупово но моля без излишни коментари
    mngo go si e noramalno daje .....luskai bez da se pritesnqva6;PPppP

Kogato se rajda6 vsi4ki se smeqt samo ti pla4e6...napravi taka ,4e kogato umira6 vsi4ki da pla4at a samo ti da se smee6!!!!

Guest
    :) ами аз я написах щото ссе чудих нещо нали знаете да няма вредно :)...!!

Град
    IzGubEnA!!!
    ами аз я написах щото ссе чудих нещо нали знаете да няма вредно ...!!
    ne se pritesnqvai luskai si na volq

Kogato se rajda6 vsi4ki se smeqt samo ti pla4e6...napravi taka ,4e kogato umira6 vsi4ki da pla4at a samo ti da se smee6!!!!

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от vampir_girl_
    ами аз я написах щото ссе чудих нещо нали знаете да няма вредно ...!!
    ne se pritesnqvai luskai si na volq
    da be pi4,taka si e,az ti kazax i v po gorniq si post 6tom si te kefi i po toq na4in razpuska6 i se osvobojdava6 ot negativnata emociq natrupana prez denq prodaljavai \/ \/ \/

Абсолютно нормално. Добре дошъл в кръжока! =D>
    Както някой беше казал - всичко е до време, само чикиите до гроб

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PLAYBOY4O
    mmda i az sam suglasen 1 na den ne e li mnojko ?

Супер фен
    ne e li mnogo 1 na den ? napravi gi 2-3 na sedmica i vsi4ko 6te e OK

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Абе ПИЧ лъскай си няма лошо щом има МАТРИАЛ!!!
    I can't live without you!!

Фен
    Град
    София

Re: Въпрос относно чикиите

Цитирай Първоначално написано от Crazy_Element
    И на 27. По веднъж на ден.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    лъсни колко ти пишка даде..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Burgassssss
    аз отначало като започнах така се кефех че по 2-4 пъти на ден докат топките ти не станат кат истискана гъба [-o<
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...колкото ти е кеф.

Голям фен
    Град
    София

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    Ami .. syvsem normalno e .. az sym na 18 godini i ot kakt sa pomnq seki den si praq chikii .. ne e vredno .. moje i po 2 na den ako imash kvo da mqtash ;P

Guest
    mi te pi4ovete ot sblusak go bqha kazali predi dosta vreme sutrin ve4er onanizam zdrav i bodar organizam.
    ako 6tete vervaite v o4ebnika po biologiq hmm 6 ili 7 klas mi pi6e6e 4e v 4ikiite nqma ni6ot lo6o 4e daje bilo polezno i trqbvalo decata da se nasar4avat da go praqt tva e seriozno.
    Btw 1 pat na den e normalno kvo ne mu e normalnoto se edno ako kajete 4e ako imate vazmojnost da praite sexs s gadjeto seki den nema da praite 6tot e mnojko ili puk nema da praskate pove4e ot 1 tek 6tot stava v pove4e .
    zemete se v race hora

Guest
    a normalno li e kato men po 10-ina p1ti na den? 4e zex da sa pritesnqvam

Първият ми път беше на 14 години .В следващия месец лъсках бастуна по 3 пъти всеки ден.Па после ми мина мерака и сега гледам да се въздържам и някаде по 2-3 пъти на седмица.Ама иначе лошо няма.Никъде не съм чел че е вредно или нещо от сорта.Като имаш каде и можеш да изържиш лъскай и по 20 пъти на ден - лошо няма.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

deem
    Guest
    Нищо противоприродно не остава НЕЗАБЕЛЯЗАНО.

Голям фен
    404

ява
    Guest
    Аз познавах един 12 годишен дето го правеше по 15 пъти на ден... и беше горд ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си