.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Има, да, в главите на побърканите тинейджъри, които нямат какво да правят. Писна ми от суеверия, глупости, конспирации, НЛОта, зодии и т.н. Хора, в кой свят живеете??? И вещици няма!
    твърдиш, че сме единствени във вселената? омг
    Докажи обратното..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Има, да, в главите на побърканите тинейджъри, които нямат какво да правят. Писна ми от суеверия, глупости, конспирации, НЛОта, зодии и т.н. Хора, в кой свят живеете??? И вещици няма!
    Докажи обратното..
    Това е въпросът :
    Никой не може да докаже,че съществуват или не!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

А ти твърдиш че зелени човеченца, летящи с летящи чинии, пърхат около нас. омФг

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    Вие малоумни ли сте?
    Осъзнавате ли, че космосът е безкраен? Осъзнавате ли че има и други слънчеви системи?Осъзнавате ли че има и други планети като нашата? Щом на планета като нашата има живот, нищо чудно в другия край на галактиката също да има такива планети.

Мега фен Аватара на machoka
    Има разбира се.

Слушат метъл и се обличат предимно в черно

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Има разбира се.

Абе я се скрий

Гост,

А ти кога си ходил до там, че да знаеш??? На Марс няма условия за живот, както и на многодруги планети. Но нали си всезнаец и си знаеш на 100% кво има и кво няма. Май ти си малоумен!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

На Марс няма условия за живот, както и на многодруги планети. Но нали си всезнаец и си знаеш на 100% кво има и кво няма. Май ти си малоумен!
    Ти знаеш ли още колко други планети има?

Кой ни е създал? Със сигурност не е Бог, а са Те! Сътворили са ни и ни наблюдават как се развиваме! Те съществуват! Внимавайте, защото Те са сред нас!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Има разбира се.

Абе я се скрий

Гост,

А ти кога си ходил до там, че да знаеш??? На Марс няма условия за живот, както и на многодруги планети. Но нали си всезнаец и си знаеш на 100% кво има и кво няма. Май ти си малоумен!
    Само един идиот дава пример с планета като Марс. На Марс няма условия за живот, както и на много други планети. На Земята има условия за живот, КАКТО И НА МНОГО ДРУГИ ПЛАНЕТИ. Не е логично и възможно Земята да е единствената годна за живот планета в целия космос.

П.С. Аксел Роуз е педал и лежи по Шведски затвори.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не, няма, нашата планета е единствената с разумни същества. На всички други планети живеят едноклетъчни.
    А защо изключваш възможността, че може би някъде на стотици светлинни години от тук няма др планета-близнак на Земята, където да има същите условия за живот както при нас?

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има разбира се.

Абе я се скрий

Гост,

Само един идиот дава пример с планета като Марс. На Марс няма условия за живот, както и на много други планети. На Земята има условия за живот, КАКТО И НА МНОГО ДРУГИ ПЛАНЕТИ. Не е логично и възможно Земята да е единствената годна за живот планета в целия космос.

от НАСА казаха че на Марс има следи от вода!А има ли вода има и живот щото всичко е тръгнало от там бе малумник!Биология от шести клас!Пък и после в седми!
    Как ше обясниш ледената шапка на Марс, а?Или там спътника на Стаурн ли беше май или на Юпитер, ше те излъжа, та спътника се казва Европа и целия е в лед!Има и друг спътник пак на някоя от двете плането на който има ВУЛКАНИ!А има ли вулкани има бактерии!Които са един вид живот въпреки че бактериите (и синьо-зелениет водорасли) са единствените прокариотни организми на света, от тях е почнало всичко!Кво сега ше кажеш?Има живот въпреки че е по-низш от нас!Ами нима живота на земята не е почнал от нулата бе оу!Събуди се и погледай малко научно-популярни филми, огледай се наоколо не гледай само на радиус половин метър от теб!Ебаси човека!
    А какво ше кажеш на хилядите хора които дори са заснели НЛО (неиндефициран летяш обект!)!!!Че са умствено болни или че са халюционирали?Абе ти си много зле!Ако си мислиш че сме единствените на тоя свят си ебаси егоиста заклевам се!Аре спирам да коментирамч е почнах да се ядосвам....ОМГ!!!!!!!

По-полека с тонът
    .: machoka :.
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ти прочете ли ми мнението бе малоумник. Аз вярвам, че има НЛО. Бавно развиващ ли си?
    съжалявам!!!!просто не знам как така не вярваш че на марс няма условия за живот!Нали сега учените се опитват там да посаждат некви китки дето да отделят О2 че те да изградят атмосфера и ей такива ми ти работи!съжалявам ама не съм го прочела внимателно!аре да не се нервим повече, а?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Кой ни е създал? Със сигурност не е Бог, а са Те! Сътворили са ни и ни наблюдават как се развиваме!
    А Тях кой ги е създал

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Кой ни е създал? Със сигурност не е Бог, а са Те! Сътворили са ни и ни наблюдават как се развиваме!
    А Тях кой ги е създал
    е тва е въпросът!

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    А Тях кой ги е създал
    е тва е въпросът!
    Мисля, че не "Те" са ни създали, а си има научно обяснение за нашия произход /което не е 100% доказано/
    За мен най-точно е това, че нажежената мъглявост, която се въртяла и в последствие се е образувало сегашното Слънце, а от там, когато тези газове се въртяли все по-бързо и по-бързо се откъснали различни по големина частици - планетите. Според мен не звучи налудничево като някакви извънземни със зелени глави А относно това, дали сме сами - прочетете предния ми пост

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Хора ето ви друга теория....
    така
    След големия взрив не е имало нищо
    Постепенно се появявали първите звезди и планети. Но първо са били звездите. Всичко е дошло от тях. Всичко което виждаме е произлязло от звездите. Всичкият материал. Въздуха, водата, калцият в костите ни.
    Станало е с нас. Защо не и някъде другаде? хора много мога да пиша ама заспивам...айде ако някой се интересува да пише тука по темата
    маа фака

Град
    София
    UFO - Това е абривиатура и означава Unidentified Flying Object. С други думи може да е всичко, което не е познато за хората, които го засичат на радара.
    Иначе за извънземни...да 100, не 1000000% има. Няма начин просто. Само в нашата галактика има над 400 милиона звезди като нашето слънце, по-големи и по-малки. До момента във вселената са известни няколко милиарда галактики. Ако приемем, че 400 милиона е средна цифра и умножим по няколкото милиарда се получава чиско, което има мнооого нули. Това са звездите, които са по подобие на нашето слънце. Ако някой, се опита да ми каже, че измежду всичките тези слънца няма планета, която да е досущ като нашата...е не е познал. Няма как просто. Не е възможно да няма такава планета. Обаче ние сме още твърде назад с техниката, за да можем да търсим космоса за такива планети.

Супер фен
    Град
    Има разбира се.

Абе я се скрий

Гост,

Знаеш колко ме грее на задника дали има условия или не??? Ще повярвам на нещо, когато го видя с очите си. А ти, ако искаш, можеш да ходиш да ти гледат на чай, щом вярваш на нещо, което не виждаш с очите си. Ходи си грей задника някъде другаде. Сигурно и в зодии вярваш нали??? Да не говорим за аура, пазители и т.н. Боже, колко сте заблудени в тоя свят... Имало извънземни - а, докажи ми. То е лесно така с думи да се правиж на Господ, но можеш ли да го докажеш? Ей, аман. А аз, ако ти кажа че Земята е плоска???

П.П. Че не е педл, не е. По-скоро за теб си мисля дали не си. А за Шведския затвор - аз пък разбрах че си платил глобата. Голяма работа, аз се радвам че се е сбил! Така трябва, а не като педалите (намека ми мисля че е ясен).

П.П.П. Та така, чедо мое, мисля че няма нужда да продължавам спора, след като ти нямаш доводи и се опитваш да ме изкараш от нерви с някакви странични истории, което всъшност е малко невъзможно. Така че, един свет от мен - порасни и после спори с някого, защото последното ти мнение е достойно за съжаление.

Erin Everly

Супер фен
    Град
    TheNightRider,

Абе всичко е възможно, аз не съм казвала обратното. О, усещам аура... Оуууууу... Кви са тея глупости. Да ми покажат зелено човече, да го пипна, тогава ще повярвам. Да не говорим че:

1 "Зелените човечета" са създадени сякаш по човешки образ, но с по-големии глави и очи. Защо пък те трябва да приличат на нас?
    Отг: Защото хората са без въображение и не са успяли да измислят нещо друго.

2. "Летящата чиния" - кое суперинтелигентно същество би направило летяща джаджа в кръгла форма?
    Отг: Човекът.

Erin Everly

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хах защо да са зелени човечета?може да са лилави не е задължително да се придържаме към стереотипи за външността
    аз мисля че има извънземни, просто тяхната липса ми се струва невъзможна..нима ние сме единствените разумни същества - не мисля
    а и всеки може да вярва в каквото си иска

п.п.ErinEverly отдавна е доказано че земята не е плоска
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    Еми, именно. Щом не вярваш във вещици и т.н., как ще вярваш в извънземни? Да не говорим че и двете неща не си ги виждал. Ебаси колко е лесно манипулирането на мозъците на днешното поколение - да вярват, без да могат да видят. Ебаси, вие сте за някви секти.

А за Земята - айде ми докажете че не е плоска? Невъзможно е. Всъшност е възможно и е лесно - земята хвърля върху луната винаги кръгла сянка тя е кръгла. МА вие тая логика не я правите...

Erin Everly

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Извънземни и вещици. Огромна разлика... Ако не вярваш в дървета то как ще вярваш и в асфалт?!

Извънземни може би има. Не е доказано, че има, но не е доказано и че няма! Мисля, че прикючихме темата.
    След последното ти изречвение, вярно я приключихме. Като има доказателство че има, тогава ще си говорим пак.

Erin Everly

Boot*
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от midnight...

п.п.ErinEverly отдавна е доказано че земята не е плоска
    Не е така! Тя е диск, провесен на Световното дърво Игдрасил, в чийто център - Ашгард, където може да се мине само ако се върви по дъгата (мостът Бифрьост) живеят Боговете под небето, направено от черепа на пъврия гигант Имир, просъществувал когато огънят от Муспелхейм се разразил при леда в Нифлхейм.

А да видим дали има метъли тука.
    Смърди ми на Один и респективно на Manowar...
    ???

Guest
    Е да, де. И аз това имах предвид. Но нали все пак Меноуор са лудите фанатични поклонници на Один. Както и да е - знаех си

Супер фен
    Град
    in gloom of night

А за Земята - айде ми докажете че не е плоска? Невъзможно е. Всъшност е възможно и е лесно - земята хвърля върху луната винаги кръгла сянка тя е кръгла. МА вие тая логика не я правите...
    е пък не сме чак толкова тъпи това е едно от най-старите обосновки на теорията
    но в крайна сметка как човек може да вярва само на това което е виждал?! имай малко фантазия - все пак великите изобретатели или откриватели не са били с капаци и са развивали идеите си
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    СС (;

А ти твърдиш че зелени човеченца, летящи с летящи чинии, пърхат около нас. омФг
    кой говори за летящи чинии? кой говори, че тея човеченца са зелени... ЗОМФГ...
    вселената е безкрайна бе хора... леко е Н-Е-Л-О-Г-И-Ч-Н-О да сме единствени, не мислите ли?
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си