- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- UFO...ima li izob6to
Докажи обратното..Първоначално написано от HandOfBlood
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Това е въпросът :Първоначално написано от skate_warrior
Никой не може да докаже,че съществуват или не!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Първоначално написано от HandOfBlood
А ти твърдиш че зелени човеченца, летящи с летящи чинии, пърхат около нас. омФг
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Вие малоумни ли сте?
Осъзнавате ли, че космосът е безкраен? Осъзнавате ли че има и други слънчеви системи?Осъзнавате ли че има и други планети като нашата? Щом на планета като нашата има живот, нищо чудно в другия край на галактиката също да има такива планети.
Има разбира се.
Слушат метъл и се обличат предимно в черно![]()
Абе я се скрийПървоначално написано от machoka
![]()
Гост,
А ти кога си ходил до там, че да знаеш??? На Марс няма условия за живот, както и на многодруги планети. Но нали си всезнаец и си знаеш на 100% кво има и кво няма. Май ти си малоумен!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ти знаеш ли още колко други планети има?Първоначално написано от ErinEverly
Кой ни е създал? Със сигурност не е Бог, а са Те! Сътворили са ни и ни наблюдават как се развиваме! Те съществуват! Внимавайте, защото Те са сред нас!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Само един идиот дава пример с планета като Марс. На Марс няма условия за живот, както и на много други планети. На Земята има условия за живот, КАКТО И НА МНОГО ДРУГИ ПЛАНЕТИ. Не е логично и възможно Земята да е единствената годна за живот планета в целия космос.Първоначално написано от ErinEverly
П.С. Аксел Роуз е педал и лежи по Шведски затвори.
от НАСА казаха че на Марс има следи от вода!А има ли вода има и живот щото всичко е тръгнало от там бе малумник!Биология от шести клас!Пък и после в седми!Първоначално написано от Анонимко
Как ше обясниш ледената шапка на Марс, а?Или там спътника на Стаурн ли беше май или на Юпитер, ше те излъжа, та спътника се казва Европа и целия е в лед!Има и друг спътник пак на някоя от двете плането на който има ВУЛКАНИ!А има ли вулкани има бактерии!Които са един вид живот въпреки че бактериите (и синьо-зелениет водорасли) са единствените прокариотни организми на света, от тях е почнало всичко!Кво сега ше кажеш?Има живот въпреки че е по-низш от нас!Ами нима живота на земята не е почнал от нулата бе оу!Събуди се и погледай малко научно-популярни филми, огледай се наоколо не гледай само на радиус половин метър от теб!Ебаси човека!
А какво ше кажеш на хилядите хора които дори са заснели НЛО (неиндефициран летяш обект!)!!!Че са умствено болни или че са халюционирали?Абе ти си много зле!Ако си мислиш че сме единствените на тоя свят си ебаси егоиста заклевам се!Аре спирам да коментирамч е почнах да се ядосвам....ОМГ!!!!!!!
По-полека с тонът![]()
.: machoka :.
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
съжалявам!!!!просто не знам как така не вярваш че на марс няма условия за живот!Нали сега учените се опитват там да посаждат некви китки дето да отделят О2 че те да изградят атмосфера и ей такива ми ти работи!съжалявам ама не съм го прочела внимателно!аре да не се нервим повече, а?Първоначално написано от Анонимко
А Тях кой ги е създалПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
![]()
![]()
![]()
е тва е въпросът!Първоначално написано от Анонимко
Мисля, че не "Те" са ни създали, а си има научно обяснение за нашия произход /което не е 100% доказано/Първоначално написано от brain_stew
![]()
За мен най-точно е това, че нажежената мъглявост, която се въртяла и в последствие се е образувало сегашното Слънце, а от там, когато тези газове се въртяли все по-бързо и по-бързо се откъснали различни по големина частици - планетите. Според мен не звучи налудничево като някакви извънземни със зелени главиА относно това, дали сме сами - прочетете предния ми пост
![]()
Хора ето ви друга теория....
така
След големия взрив не е имало нищо
Постепенно се появявали първите звезди и планети. Но първо са били звездите. Всичко е дошло от тях. Всичко което виждаме е произлязло от звездите. Всичкият материал. Въздуха, водата, калцият в костите ни.
Станало е с нас. Защо не и някъде другаде? хора много мога да пиша ама заспивам...айде ако някой се интересува да пише тука по темата
маа фака
UFO - Това е абривиатура и означава Unidentified Flying Object. С други думи може да е всичко, което не е познато за хората, които го засичат на радара.
Иначе за извънземни...да 100, не 1000000% има. Няма начин просто. Само в нашата галактика има над 400 милиона звезди като нашето слънце, по-големи и по-малки. До момента във вселената са известни няколко милиарда галактики. Ако приемем, че 400 милиона е средна цифра и умножим по няколкото милиарда се получава чиско, което има мнооого нули. Това са звездите, които са по подобие на нашето слънце. Ако някой, се опита да ми каже, че измежду всичките тези слънца няма планета, която да е досущ като нашата...е не е познал. Няма как просто. Не е възможно да няма такава планета. Обаче ние сме още твърде назад с техниката, за да можем да търсим космоса за такива планети.
Знаеш колко ме грее на задника дали има условия или не??? Ще повярвам на нещо, когато го видя с очите си. А ти, ако искаш, можеш да ходиш да ти гледат на чай, щом вярваш на нещо, което не виждаш с очите си. Ходи си грей задника някъде другаде. Сигурно и в зодии вярваш нали??? Да не говорим за аура, пазители и т.н. Боже, колко сте заблудени в тоя свят... Имало извънземни - а, докажи ми. То е лесно така с думи да се правиж на Господ, но можеш ли да го докажеш? Ей, аман. А аз, ако ти кажа че Земята е плоска???Първоначално написано от Анонимко
П.П. Че не е педл, не е. По-скоро за теб си мисля дали не си. А за Шведския затвор - аз пък разбрах че си платил глобата. Голяма работа, аз се радвам че се е сбил! Така трябва, а не като педалите (намека ми мисля че е ясен).
П.П.П. Та така, чедо мое, мисля че няма нужда да продължавам спора, след като ти нямаш доводи и се опитваш да ме изкараш от нерви с някакви странични истории, което всъшност е малко невъзможно. Така че, един свет от мен - порасни и после спори с някого, защото последното ти мнение е достойно за съжаление.![]()
Erin Everly
TheNightRider,
Абе всичко е възможно, аз не съм казвала обратното. О, усещам аура... Оуууууу... Кви са тея глупости. Да ми покажат зелено човече, да го пипна, тогава ще повярвам. Да не говорим че:
1 "Зелените човечета" са създадени сякаш по човешки образ, но с по-големии глави и очи. Защо пък те трябва да приличат на нас?
Отг: Защото хората са без въображение и не са успяли да измислят нещо друго.
2. "Летящата чиния" - кое суперинтелигентно същество би направило летяща джаджа в кръгла форма?
Отг: Човекът.
Erin Everly
хах защо да са зелени човечета?може да са лилави не е задължително да се придържаме към стереотипи за външността
аз мисля че има извънземни, просто тяхната липса ми се струва невъзможна..нима ние сме единствените разумни същества - не мисля
а и всеки може да вярва в каквото си иска
п.п.ErinEverly отдавна е доказано че земята не е плоска![]()
"Целувка за лека нощ"
Еми, именно. Щом не вярваш във вещици и т.н., как ще вярваш в извънземни? Да не говорим че и двете неща не си ги виждал. Ебаси колко е лесно манипулирането на мозъците на днешното поколение - да вярват, без да могат да видят. Ебаси, вие сте за някви секти.
А за Земята - айде ми докажете че не е плоска? Невъзможно е. Всъшност е възможно и е лесно - земята хвърля върху луната винаги кръгла сянкатя е кръгла. МА вие тая логика не я правите...
Erin Everly
След последното ти изречвение, вярно я приключихме. Като има доказателство че има, тогава ще си говорим пак.Първоначално написано от TheNightRider
Erin Everly
Смърди ми на Один и респективно на Manowar...Първоначално написано от TheNightRider
???
Е да, де. И аз това имах предвид. Но нали все пак Меноуор са лудите фанатични поклонници на Один. Както и да е - знаех си![]()
е пък не сме чак толкова тъпи това е едно от най-старите обосновки на теориятаПървоначално написано от ErinEverly
но в крайна сметка как човек може да вярва само на това което е виждал?! имай малко фантазия - все пак великите изобретатели или откриватели не са били с капаци и са развивали идеите си
"Целувка за лека нощ"
кой говори за летящи чинии? кой говори, че тея човеченца са зелени... ЗОМФГ...Първоначално написано от ErinEverly
вселената е безкрайна бе хора... леко е Н-Е-Л-О-Г-И-Ч-Н-О да сме единствени, не мислите ли?
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99