- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за "мъжките момичета"
еми пък кефят ме такива мацки имам няколко такива познати и като цяло са си неповторими и по свой начин сладки
"Целувка за лека нощ"
Честно казано не харесвам такива момичета. Обичам в момичетата да има женственост и всяка тяхна реплика или постъпка да отговаря на представите за пола. Нямам предвид някакви превземки, като например пискане за щяло и нещяло. Просто като я погледнеш, да си кажеш "Това е истинско момиче!". Аз например движа и с момчета, и с момичета, но ми харесва точно това, че сме различно. Нито те искат да се гримират, нито ние да играем футбол, но все пак сме приятели. За мен това е истината.![]()
хахаххах такава съм си аз.Много обичам да движа с момчета.Обличам се широко и съм си мъжка-много пъти са ме бърйали за момче.Откакто се помня съм такава-а вече съм на 15.И не го правя щото е много интересно а защото това повече ме кефи отколйкото да съм няква мадамка![]()
Mi az se obli4am po-razpusnato...gledam nai-ve4e da mi e udobno...Moje da se kaje 4e i az sym myjko momi4e....V cqlata ulica samo az sym momi4e i kato malka syotvetno bqh samo s mom4e6ka kompaniq...moga da kaja s ryka na syrce 4e mom4etata sa mnogo po dobri i verni priqteli....i ne si mislete 4e samo momi4e s momi4e moje da si govori za seks i drugi podobni temi!Mnogo 4esto(po4i vinagi)sym v myjka kompaniq i izob6to ne mi pravi vpe4atlenie....tova dosta mi pomogna za6toto razbiram mnogo po dobre mom4etata ot drugite momi4eta....ako e nqkoi poznat znam kakvo 6te kaje vyv vseki edin moment!Po-priqtno mi e da ne 4uvam pisaci nad glavata mi osobeno za gluposti...i ne smqtam i da se promenqm...namerih edinsveno 3 momi4eta s koito si zaslujava da se dviji6(ne kazvam 4e nqma pove4e)no te sa to4no kato men....ne piskat za vsqkfi gluposti...a we gotini macki!mnoo si gi obi4kam...BTW nai-dobriq mi priqtel e mom4e...
Have you run your fingers down
the wall...
And have you felt your neck skin crawl...
When you're searching for the light?
Az ne si padam po tozi stil oblichane i t.m.,no nqmam nishto protif tqh,vseki isbira kuf da bude![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
mi nqmam ni6to protiv tqh ! daje mislq 4e sa stahotni hora,dobri priqteli , i ne6to pove4e nevuzmojno sa prqmi! az naprimer eto takuv priqtel iskam koito da mi kazva istinata v o4ite
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...