- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros za mom4etata?
up only!btw vuprosut mai ne be6e dalui predpo4itata bokserki ili slipove a na kade si durjite onaq rabota!!!ne se otklonqvaite ot temata!![]()
Ми и аз нося само боксерки и обичам да ми стой нагоре но най се нервя като ми излезе от крачула на боксерките (аз съм на 13 само да кажа)
Make love,not war!
Аз СъМ На 13 СаМо Да Кажа
Skype - .F.a.b.l.e.
i az go darja nagore
Първоначално написано от penywise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e za toq moment govoreh xaxaxa...
![]()
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Нося го как падне, обаче във слипове, пробвал съм боксерки и ме не кефи да го метам налево надесно, а при слиповете си седи и не мърда(без подходящи условия), а искам да питам. КАК ПОДЯВОЛИТЕ В БОКСЕРКИ ГО ЗАКРЕПВАТЕ НАГОРЕ?!!?!? щото на мен тфа ми беше проблема, хода си хода си, ветрее. спра некоя позната тръгнеме заедно и почна да хода смешно. Нема как да обесня това на момичето и боксерки повече не съм носил.
az pa se v desniqПървоначално написано от Carlos
))
Нося само боксерки, но такива които са по мен (прилепнали поп тялото) и тогава си е или нагоре или по-често леко наляво![]()
F churapa!
Първоначално написано от Carlos
![]()
![]()
![]()
axaaxx da we mnoo e gadno kato si s bokserki i ti se na durvi v reisa i kato stane6 ot sedalkata trqbva da si brukne6 v joba da si go hvane6 da ne izbqga :PПървоначално написано от penywise