- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОЛА МАСКА В НАС !!!
Emi znam, 4e vsi4ki sega 6te po4nete - po-dobre otidi na kozmetik, tam e po-dobre![]()
E za6to puk? 6to ne moga da si napraq studena kola maska v nas, i to na intimnite 4asti6to nqkoi drug trqbva da miq pravi
??? Ako sum pred ogledalo - nqma li da moga si4ki kosmi4ki da si mahna?
Nqkoi pravil li si e? Kajete kak stava, dobre li e, 6te ima li problemi i koq marka polzvate? Studena ili topla za doma6ni usloviq?![]()
{}{}{}
Ami az sum si pravila kola maska v kushti no na krakata...za triqgulnika vinagi sum hodila na kozmetik!Shte ti e dosta trudno sami4ka...i kak shte se gledash na ogledaloto...ne znam az s epilator s ogledalo edvam se opravqm na intimnite 4asti a ti s kola maska ne znam kak shte se spravish...da ne govorim 4e ako ti e za purvi put shte te boli i shte te e strah da durpash!Nai-dobre e da si otides na kozmetik!
dam i az sam na su6toto mnenie =D>Първоначално написано от ^Green_Lady^
а правила ли си си друг път кола маска на интимните части? или просто искаш да си поекспериментираш у вас?
ще ти е забавнооооууууу![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
Ne, za 1vi put 6te mi eПървоначално написано от midnight...
dosega samo s krem-depilator, no taka e ujasTno
Nqma li da moga sama, bez da imam problemi, ito na intimnite 4asti
![]()
Ne razbiram kfo ti e toooolkoz sme6no, az seriozno pitam![]()
![]()
Neka tezi, koito sa probvali, da kajat, pls
абе не вярвам да си толкова сръчна с кола маска на такъв участък от тялото, пък и като те заболи после не ми се мисли как ще действаш
затова първия път иди на козметичка да видиш как стават нещата и след това си пробвай у вас
"Целувка за лека нощ"
колко пари е тая кола маска,дай повече инфо за нея,може да пробвам..Първоначално написано от Glezlata
недей сама вкъщи по-добре отиди на козметик.![]()
da ti kaja 4etno ne e koi znae kolko golqma filosofiq .az ot kakto se pomnq sam po4nala s kolata macka .ot na4ala pirvite 2 puti oba4e s pinsetka i posle ve4e .v na4aloto malko se opleskvah ama to se svikva ne e trudno izob6to ....budi mujko momi4e be![]()
![]()