.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    LUDOTY
    Guest

КОЛА МАСКА В НАС !!!

Emi znam, 4e vsi4ki sega 6te po4nete - po-dobre otidi na kozmetik, tam e po-dobre
    E za6to puk? 6to ne moga da si napraq studena kola maska v nas, i to na intimnite 4asti 6to nqkoi drug trqbva da miq pravi ??? Ako sum pred ogledalo - nqma li da moga si4ki kosmi4ki da si mahna?
    Nqkoi pravil li si e? Kajete kak stava, dobre li e, 6te ima li problemi i koq marka polzvate? Studena ili topla za doma6ni usloviq?
    {}{}{}

Голям фен
    Ami az sum si pravila kola maska v kushti no na krakata...za triqgulnika vinagi sum hodila na kozmetik!Shte ti e dosta trudno sami4ka...i kak shte se gledash na ogledaloto...ne znam az s epilator s ogledalo edvam se opravqm na intimnite 4asti a ti s kola maska ne znam kak shte se spravish...da ne govorim 4e ako ti e za purvi put shte te boli i shte te e strah da durpash!Nai-dobre e da si otides na kozmetik!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Ami az sum si pravila kola maska v kushti no na krakata...za triqgulnika vinagi sum hodila na kozmetik!Shte ti e dosta trudno sami4ka...i kak shte se gledash na ogledaloto...ne znam az s epilator s ogledalo edvam se opravqm na intimnite 4asti a ti s kola maska ne znam kak shte se spravish...da ne govorim 4e ako ti e za purvi put shte te boli i shte te e strah da durpash!Nai-dobre e da si otides na kozmetik!
    dam i az sam na su6toto mnenie =D>

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    а правила ли си си друг път кола маска на интимните части? или просто искаш да си поекспериментираш у вас?
    ще ти е забавнооооууууу
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    а правила ли си си друг път кола маска на интимните части? или просто искаш да си по експериментираш у вас?
    ще ти е забавнооооууууу
    Ne, za 1vi put 6te mi e dosega samo s krem-depilator, no taka e ujasTno Nqma li da moga sama, bez da imam problemi, ito na intimnite 4asti
    Ne razbiram kfo ti e toooolkoz sme6no, az seriozno pitam
    Neka tezi, koito sa probvali, da kajat, pls

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    абе не вярвам да си толкова сръчна с кола маска на такъв участък от тялото, пък и като те заболи после не ми се мисли как ще действаш
    затова първия път иди на козметичка да видиш как стават нещата и след това си пробвай у вас
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Ne e sme6no mila,ama naistina ne e lesna rabota.Tuka v SF e 6 leva sredno,ti neznam ot kude si,ama otidi 1viq put na kozmetik i sled tova kato ti ponamaleqt kosum4etata moje i sama da opita6.Ina4e az si kupuvam na Taky te4nata kola maska i mn sum dovolna.

Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ne e sme6no mila,ama naistina ne e lesna rabota.Tuka v SF e 6 leva sredno,ti neznam ot kude si,ama otidi 1viq put na kozmetik i sled tova kato ti ponamaleqt kosum4etata moje i sama da opita6.Ina4e az si kupuvam na Taky te4nata kola maska i mn sum dovolna.
    колко пари е тая кола маска,дай повече инфо за нея,може да пробвам..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от blqqh
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    колко пари е тая кола маска,дай повече инфо за нея,може да пробвам..
    Oky davam,zna4i tq e rolka,nqma da se omaje6,nqma ni6to.I ima okolo 10 lenti,koito sa za mnogokratna upotrepa.Te4na e,ima q v aptekite,struva kum 12-13lv zavisi ot kude si q vzeme6.Topli se v mikrovulnova pe4ka.Tova e,az sum super dovolna.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    недей сама вкъщи по-добре отиди на козметик.

da ti kaja 4etno ne e koi znae kolko golqma filosofiq .az ot kakto se pomnq sam po4nala s kolata macka .ot na4ala pirvite 2 puti oba4e s pinsetka i posle ve4e .v na4aloto malko se opleskvah ama to se svikva ne e trudno izob6to ....budi mujko momi4e be

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си