- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- .:КАК СЕ ТЪРСИ ТЕКСТ НА ПЕСЕН:.
Писна ми вече. ХОРА, МОЛЯ ВИ, НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПОЛЗВАТЕ www.google.com . Пишете там "lyrics изпълнител и песен" и натискате търсене. Натискате на първото излязло и ви се показва текста. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО ТОЯ ГУГЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dam prava si as li4no polzvam ...
http://www.lyrics-songs.com/
Те са хиляди такива сайтове!!! Писна ми от тея безсмислени теми за текстове на песни!!!Първоначално написано от korn___
znam kolko si prava .... no dokato ne se vkarat naistina strogi merki ot adminite kum tupi temi ot tipa na iskam neznam si koq pesen i neznam si koi tekst na edi koq si pesen 6te e taka povqrvai mi ...Първоначално написано от Estranged
хах.естествено,че ползвам гуугълчето.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Razbira se, 4e polzvam Google!
I vse pak glasuvah za "Кво е тва???"
Ne se sdurjah, sujalqvam![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
da, vupreki 4e na men ne6to ne mi ba4kaПървоначално написано от exploitedteen
tazi tema e dobre da se napravi vajna![]()
Google ползвам откакто се помня...така де там си търся каквото ми трябва![]()
Uffffffffff![]()
Mi mnogo dobre znam kak da si tursq tekstove na pesni, to4no taka praq - pi6a izpulnitel, pesen + lyrics i klikvam na "4uvstvam se kusmetliq" (za da ne gubq vreme)
Ne mojah da razbera za kfo tolkoz se drazni6 ot puskaneto na novi temi s cel kak da se nameri edi-koi si tekst...Razbiram temata ti da q napravqt vajna, ama edva li 6te stane i kogato temata ti "ostaree" nedorazbralite pak 6te si puskat temi4ki
![]()
Kfo se vprqga6 tolkova![]()
Впрягам се на човешката глупост! На тва се впрягам!Първоначално написано от sineoka_kukla
гугъл му е майката, но има някои странни същества на които им е по-интересно вместо за 1 мин да намерят текста да пускат тема във форума
"Целувка за лека нощ"
Е хайде хайде, и ти преди да знаеш за гуугъл си питала познати за текстове на песни, нал тъй?![]()
От високопарни слова няма смисъл, никой не се е родил научен, а някои хора пък ги мързи да търсят. За това - който има желание помага, а който няма, не пуска подобни теми
Незнанието не е глупостВпрягам се на човешката глупост! На тва се впрягам!![]()
Виж, незачитането на чужди мнения и позиции и лекичкия егоизъм по-се приближава като идея към това понятие![]()
Това е един plugin за Winamp които намира текста на песента когато се стартира![]()
Ето го и него:http://www.leoslyrics.com/winamp.php...0FC8F691B3CB0E
Теглите съответстващия на версията ви на Winamp.
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
qk saitПървоначално написано от korn___
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Еми... Аз съм открила Гугъл преди ТиинПроблемПървоначално написано от machoka
![]()
А за глупостта - много глупости има, които ти не приемаш за глупости![]()
Naistina Google e istinata ama naprimer v www.letssingit.com ima absolutno vsi4ko kfoto mi trqq :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Еми въобще нямаше да я има, ако хората разбираха че съществува ГУГЪЛПървоначално написано от ThePainIsReaL