.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

как да ги накарам да ми разрешат...

страшно ама сатрашно много искам обица на езика! обаЧЕ наще не ми дават а ако си сложа без те да знаят просто ще ме изселят от у нас! едвам ги навих за обицата на пъпа...но за езика твърдо отказват а аз искам адски много!!!!
    моля ви кажете как да ги накарам знам че звучи много тъпо ама ми трябва тая обицаа
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

nina *
    Guest
    emi nedei da im kazva6 i nqma da si otvarq6 mn ustata da ne zabelejat a p1k ako q vidqt nai mn da ti q mahnat i da ti bo4at malko i sled tova pak si q sloji dr1j na svoito i vsi4ko 6te e ok

Голям фен
    Град
    S o F i A
    emi da i az predi iskah oba4e mi mina jelanieto. nz. kakvo da te posuvetvam-pomisli si dobre, sravni "za" i "protiv" i re6avai!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

ami mislih si vnimatelno...prou4ih vsi4ko naqsno sum mnogo priqteli imat obici na ezika i ne moga da q mahna za6toto dupkata zarastva za 3 4asa! a da dam 60 lv i 5 minnuti pluene na kruv za da imam obica 3 4asa ne me ustroiva...a ne moga da ne govorq mnogo za6toto 1vite dni ima6 ottok na ezika poduva se mnogo i po4ti ne moje6 da govori6 nqma kak da ne zabelejat
    nqma li nqkakuv na4in da gi nakaram nqkak si psihi4eski da gi nakaraam nqmate li takiva vinagi deistva6ti sredstva za ubejdavane?
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Повече от фен
    oleeeeeeeeee i az mn iskam i nashte ne mi davat! she me ubiqt ako si sloja ama mislq kat stana na 17 18 da si sloja ako ne mi e minal zora :P a za otvarqneto na ustata DD ne e dobro reshenie shtoto az naprimer mn kreshtq

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...

Re: как да ги накарам да ми разрешат...

Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    страшно ама сатрашно много искам обица на езика! обаЧЕ наще не ми дават а ако си сложа без те да знаят просто ще ме изселят от у нас! едвам ги навих за обицата на пъпа...но за езика твърдо отказват а аз искам адски много!!!!
    моля ви кажете как да ги накарам знам че звучи много тъпо ама ми трябва тая обицаа
    mi to i az iskah stra6no mnogo i mama ne mi dav6e,no az se hvanah i si namerih 40lv. i se probih tq mi dade da q nosq no...samo 1 mesec.........!opitai se da gi navie6 i ti za tolkova puk posle nqma da q zabelqzvat i 6te zabravqt za neq ,mai !?

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

da be te za taq na pupa imam q ot 17 fevruati o6te mi mrunkat a ne q vijdat maika samo mi opqva mahni q mahni q a adski mnogo iskam obicaaaa kajete nekfa fraza koqto da q nakara naprimer predi vinagi minava6e 6tom ne me obi4a6 i ne razbira6 kakvo iskam kakva maika si oba4e tq sa me zatapva i vika a ti 6tom ne razbira6 kolko 6te me boli ot tova kakva du6terq si
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Град
    tova i az sam go probvala! i az mnogo gi obi4am takiva frazi!na mama az i kazah ti si me rodilo takova da haresvam piersing ili ako ne mi dade6 sega 6te gonapravq po kusno, ili ako ne mi dade6 otivam pri gajeto e tova mi e lubimata!no az i kazah za obecata sled svar6en fakt! nqma6e kakvo da kaje ...............

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

e moita opredeleno 6te ima kakvo da kaje 6e po4ne pak s tiq gluposti ot tipa oleleee nie kakvo ne ti dadohme ti obica na ezika nqma6 sram drun drun nai mnogo da me izgoni ot u nas
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Град
    e moita opredeleno 6te ima kakvo da kaje 6e po4ne pak s tiq gluposti ot tipa oleleee nie kakvo ne ti dadohme ti obica na ezika nqma6 sram drun drun nai mnogo da me izgoni ot u nas
    moita mi kaza 4e nqma da gleda kurva v doma si ,ama se navika i posle sprq se nqkoga trqbva da si legnat nali! ni6to ne mogat da ti kajat ako znae6 kak da gi zatapi6

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Добре помисли дали го искаш. Изчакай известно време, защото може да е моментно.
    Ако все пак твърдо си решила да си сложиш, говори с тях- друг начин не виждам.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    KATO TOLKOVA ISKASH DA SI NAPRAVISH NAPRAVI SI . AKO SI SLOJISH OBECA NA EZIKA VASHITE PRI VRSHEN FAKT NI6TO NEMOGAT DA NAPRAVQT !6TE SIKNAT S OBECATA NAEZIKA I TOLKOVA !

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ami mislih si vnimatelno...prou4ih vsi4ko naqsno sum mnogo priqteli imat obici na ezika i ne moga da q mahna za6toto dupkata zarastva za 3 4asa! a da dam 60 lv i 5 minnuti pluene na kruv za da imam obica 3 4asa ne me ustroiva...a ne moga da ne govorq mnogo za6toto 1vite dni ima6 ottok na ezika poduva se mnogo i po4ti ne moje6 da govori6 nqma kak da ne zabelejat
    nqma li nqkakuv na4in da gi nakaram nqkak si psihi4eski da gi nakaraam nqmate li takiva vinagi deistva6ti sredstva za ubejdavane?
    сори,че ще ти го кажа ама си готова да жертваш езика си за един болкук(обицата)? и си готова езика ти да е подут няколко дни,да не можеш да обелиш дума,да плюеш кръв... никога не бих си сложила обица на езика!ама никога!предпочитам на пъпа...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    probai s noj ako iska6 gi smu6kai v nqkoi ugal leko de 4e trebe sa jivi da ti dadut parihahahah abe kade 4uq nqkoi da kazva "6te me izselqt ot nas" abe da pitam samo -> abe vie kakvi roditeli OTREPRKI imate ta si mislite 4e 6te vi izhvurlqt ot vas be ?!? teq hora sa vi suzdali sumnqvam se da vi izhvurlqt da mu se nevidi ne govorete gluposti be

Не ги питай, бате.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    след като толкова те притеснява мнението на мама и тате ти предлагам да не се дупчиш. точка
    алелуя.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    hm iskash li... mi da normalno qvno te kefi ama dali 6te ti prozvu4i dobre edna istoriika; edno priqtel4e si sloji obica minalata godina i sega ponqkoga si gubi vkusovite efekti..t.e qde i neznae i toi kakvo qde... az ne bih riskuvala ...
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    6te pliue6 kruv, 6te te boli, 6te ti e podut ezika.... i ti vse o6te go iska6????!!! ne moga da go razbera. moje bi trqbva da poslu6a6 va6te zasega.

абе според мен щом са толкова против,поизчакай още няколко години и тогава вече нищо няма да могат да ти кажат

Nai-vajnoto spored men e da im obqsni6 za6to go iska6?
    Togava te 6te te razberat i 6te ti pozvolqt!
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Ima 2 na4ina :
    1) Otkaji se ne si slagai
    2) kato edna ot nashiq klas...kato si pred vashte q mahai i si Ready :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не е кат да не познавам хора,които техните сериозно са ги гонили от тях...даже и мен ме гониха веднъж ама после хойха да ме търсят

А пък според мен е по-гадно ваще да ти се сърдят...сякаш си предала доверието им...Изчакай или да се съгласят или да станеш на 18 когато нищо не могат да ти кажат...

Guest
    zn li kvo?
    ti na kolko godini si?
    za6toto ako si okolo 14-15-16 tva e vremenna rabota
    puberski kaprizi
    spoks
    6te mine
    no ako naistina go iska6 mini s tva
    vie mai ne me obi4ate da ne sum osinovena ta se durjite taka s mene i nekvi takiva gluposti

Повече от фен
    Емм ... добре де сложи си без да ги предопреждаваш.Те ще разберат после... ще има "Ела че ми трябваш".Най-мн да те накажат за 1 седмица.После сичко ще отмине.А е ко ти пука нали вече ще имаш тва което толкова мн желаеш///

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mi neznam no mislq 4e trq da im kaje6 4e tqloto si e tvoe i moje6 da si prai6 kfoto iska6 az taka kazvam na na6te i te mlakvat

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си