- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъже с дълги коси
КОЗЯТА БРАДИЧКА ПРЕЗИДЕНТ! КОЗЯТА БРАДИЧКА ОФИЦИАЛНА УНИФОРМА! LONG LIVE THE КОЗЯ БРАДИЧКА!Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Tova e istinska krasota![]()
![]()
![]()
Muj s dulga kosa (nai-dobre rusa)![]()
Mislq, 4e se navlajnih samo ot misli![]()
Prekrasni sa![]()
Obojavam giiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Значи може би онази твоя фантазия е свързана с рус(и) дългокоско(вци)?Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Дълга хубава коса е:
* коса без гел
* негейска коса
* коса под раменете
* неизрусена коса
Дългата коса ме възбужда.
Хубава аналогия. Особено за членовете на Металика, въпреки че Джеймс му отиват мустаците....Първоначално написано от Boot
Сега, много съм съгласна с мнението - на едни им отива, на други - не. Аз лично в момента много трудно бих харесала момче с къса коса, просто ми е трудно. Разбира се това не означава че всеки с дълга коса е добре дошъл. Само русите![]()
А за сички, които казаха "ужас"ае стига, бе. И асз съм била така, и аз съм се кефила на "нормални" момчета, но кво да правим, като се оказа че всички "нормални момчета" са гейове (за фешънчетата говоря). Ае укротете страстите
![]()
Брандън Лий
Дейвид Ковърдейл
Джон Бон Джови
Стивън Тейлър (Тайлър)
Алис Купър
Дани Филт
Джони Деп
Да не давам повече примери за мъже, на които им отива дълга коса, че мога да си продължа така до утре...
Hhaha, haresvate mom4eta s dulgi rusi kosi?!
Zavijdayte mi togava:P
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Добре, бе, уредила си се. СА ако кажеш че косата му е права, а очите - светли, цял живот ще ти завиждамПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
![]()
Такива животни са доста рядко срещани у нас.
БТВ, под секрет ще ви кажа, че извън България масово пускат дълги коси. Нямате си и на представа какви прекрасни момчета се разхождат в Рим...
Едно бивше гадже беше с невероятна руса коса...
Eee, kosata e 4upliva i mn rqdko hodi s pusnata...Първоначално написано от Estranged
Ama puk e sineok![]()
![]()
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Е, някои хора просто се раждат с късмет =D>Първоначално написано от Sinister_Doll
Абе т'ва мъж ли е или к'во ?![]()
Късата коса руллллз \
/
![]()
Направо да си изкажа мнението обожавам мъже с къса черна коса....сладурчета хахахахахахахаахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде, по дяволите, пише че мъжът трябва да е с къса косаПървоначално написано от DeziRe^
И кви са тея глупави твърдения, които използвате. Тва е мъж - ми да, мъж е. Но е мъж не заради косата си, а заради онова малко човеченце долу, което не му отива толкова много дълга коса
(демек "мъжки полов орган"). Т.е. няма значение главата, а другата глава
Се едно да се забрани на момичетата да се стрижат късо. Че нали това са момичета!!!
![]()
![]()
Кви са тея глупости...
Дългаа косаа..стаа,ама Най ме кефи ако си е направил растаааа..![]()
![]()
![]()
Мен лично не ме кефЪт особено , ама почти сичките ми FrD-ки напрау полудяват кат видят руса дълга косичка ;]
Pod dalga kosa(za muje) razbiram ne do ramenete ami kato jena podstrigana na karence po-kuso(e taka razbiram az ot muj s dalga kosa)i ako ima6 v predvid tova nqmam ni6to protiv,ako ti otiva 6to da ne.Onq den se zapoznah s 2 mom4eta i beha s dalga kosa(po moite kriterii)i beha nenormalni pi4oveako se haresva6 puskai
![]()
neeeeeeeeee predpo4itam kysa na igli4ki![]()
![]()
Come on and dance
![]()
Az si padam ama stiga kosata mu da e dobre poddurjana i s qka pri4eska koqto mu otiva.Gajeto mi e dulgokos i mn mu se kefq![]()
ОБОЖАВАМ ДЪЛГОКОСИ!!!
и руси... аууу дълга руса коса е просто върхът <333
е добре де и тъмна става... даже е хубаво но... РУСОООО <333
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Zavisi ot formata na liceto izla4vaneto i tn.Na men ossobenno ne mi haresvat maje s dalgi kosi,no ima momi4eta koito mislqt 4e dalgata kosa e sexy
Не ме кефят!Е,с лекичко дълга може,но не повече от рамото!![]()
i meneПървоначално написано от rusalkata_
ауу слабост са миПървоначално написано от Кралския Магьосник
![]()
![]()
![]()
javascript:emoticon('Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
')
Wink na men su6to ni6to 4e priqtelqt mi e gola glava
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз мн се кефя на момчета с дълги коси
и брадички, и тук-таме някоя обичка и ммммм...
СаМо Да Ми ПаДнАт ТаКиВа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E