.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Tova e istinska krasota
    Muj s dulga kosa (nai-dobre rusa)
    Mislq, 4e se navlajnih samo ot misli
    Prekrasni sa
    Obojavam giiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    hahahahahaahahahaha
    тряя те сватосам с 1 фр.-с дълга руса къдрава коса и страхотни сини очи...

иначе по темата-мнооо зависи от мъжа,по принцип до 1-2 пръста по ушите е допустимо,но пак казвам-ЗАВИСИ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BLaCk_AnGeL
    Охх много ме кефят.. особено ако са на растии

oooo obojavam mom4eta s rasti

nem ne me kefq nikak daje nai gotini sa na bodli4ki {pone spored men} a pyk o6te po gadno e ako na gajeto ti kosata e po dylga ot tvoqta v gryb nqma da va poznaqt koi koi e {li4no moe mnenie de}
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

ми ако му отива и се къпе достатъчно често мисля че ще е супер
    Hello there
    the angel from my nightmare

gigibigi
    Guest
    zavisi za kolko dulga kosa govrite az obi4am mom4eta s golqma kosa kat sk8tarite v ndk te sa xiper sladki ne 4e ne me kefqt i tiq s kusite pri4eski...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз пък наистина мнооого се кефя на момчета с дълга коса.Ама много много ми харесват...почти всеки,който е с дълга(за предпочитане правичка и тъмничка :P )коса ми харесва.Не знам,но от малка страшно се кефя на (батковци )момчета с дълги косиМнооого секси ми изглеждат
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ami to mnogo zavisi ot mom4eto i ot samata pri4eska, no poprincip ne me radvat osobeno!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Дълга хубава коса е:
    * коса без гел
    * негейска коса
    * коса под раменете
    * неизрусена коса

Дългата коса ме възбужда.
    Няма какво да добавя! =)

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново

какво за този невероятен мъж...хмммм да не мислиш,че е с дълга коса????
    инъче по темата мразя мъже с дълга коса(метълите)косата им е ама щом им харесва

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Според зависи
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен
    Моят мъж се къпе пък! Омръзна ми от глупостите ви!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами всеки си има право на избор каква да му е прическата.Ами не,не ми харесват,защото само едно момче ми харесва и само той ще ми харесва за напред!

Guest
    mom4etata s dulgi kosi sa ili metali ili rokadjii ili skeituri!ako pri4eskata e gotina a ne pedalska i ako e skeitur nemam ni6to protiv! metulite da ne se obijdat no mom4etata na duskite prosto me raztapqt!

Повече от фен

Re: Мъже с дълги коси

Skoro gledah nekav-be6e kato Tarzan u glavata i se s4upih da se hilq estestveno Awe mom4eta kvo tolkova si pipate kosite ebati.Ostavete gi namira nai-setne{tova kakto vinagi e rabota na nas momi4etata}!!!Nai iako e NORMALNA kusa kosa napravena s gel-ebati qkoto.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Хубав мъж с дългa косa:

Хубав мъж с дълга коса (и грозни мустаци):

Хубав мъж с дълга руса коса:

Грозен мъж с дълга коса:

Грозен мъж с дълга коса, който прилича на педофил:

Грозен мъж с дълга коса:

Извод - СПОРЕД ЗАВИСИ
    Дай снимка и ще ти кажа дали си хубав
    (ако става дума за теб де, мекекеке)
    Ot snimkite ti moga da napravia izvoda,4e ti haresvat muje sus normalno kusi kosi,a tezi koito sa s PREKALENO dulga kosa ne te kefat i moje bi dori te otvta6tavat.

Мега фен
    Грешни изводи си правиш. Нея да я отвращават мъже с много дълги коси? Боже! Просто си пада по Кърт КОбейн, а той е с по-къса косица.

Boot*
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^light_purple
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Хубав мъж с дългa косa:

Хубав мъж с дълга коса (и грозни мустаци):

Хубав мъж с дълга руса коса:

Грозен мъж с дълга коса:

Грозен мъж с дълга коса, който прилича на педофил:

Грозен мъж с дълга коса:

Извод - СПОРЕД ЗАВИСИ
    Дай снимка и ще ти кажа дали си хубав
    (ако става дума за теб де, мекекеке)
    Ot snimkite ti moga da napravia izvoda,4e ti haresvat muje sus normalno kusi kosi,a tezi koito sa s PREKALENO dulga kosa ne te kefat i moje bi dori te otvta6tavat.
    Аз пък мога да си направя извода, че си малоумна. Просто един мъж не може да бъде як само заради косата. Освен това на младежа от първата снимка, косата му е по-дълга от стария чичко с тъмната коса, обаче е як. НЕ Е САМО КОСАТА, няма ли да го разберете... дем ит!

ае вижте ся ...ми и според мен си зависи от това какъв е 4овека.оба4е е добре все пак да има няква дължина...аз примерно като видя някой 1№ ми става мноу противно,се едно са го измъкнали от некой концлагер ...

Mi demode e puk i vuob6te ne mi haresva.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    Стига да не е мазна.Но на външен вид ме привличат повече с нормално дълга коса.Имам предвид,не че мъж с дълга коса е ненормално,а просто по-късата коса е приета за мъжете.Но както има жени с къси коси,така има и мъже с дълги.Има и симпатични,има и не толкова симпатични,има и отвратителни.Както Boot каза-зависи от мъжа.Но ако си с дълга коса или ще си пускаш,не я оставяй да е мазна.Познавам няколко такива мъже,на които косите им са мазни и не е много приятно...не че мазната коса може да е приятна де.

Мега фен
    Е, това е въпрос на хигиена. И аз познавам една, която не си реше косата и е също толкова гнусна. И подчертавам - слуша само чалга.

Guest
    на мен даже повече ми допадат с дълги коси

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    dobre be,kvo e lo6oto na edin met1l s d1lga kosa????Vinagi s1m haresvala i 6te prod1ljavam da haresvam!!!E.sq govora za v1n6en vid,no po princip za men na p1rvo mqsto e du6evnostta!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

zavisi ot duljinata po princip muje s po dulga kosa ot moqta ne gi broq za muje a ina4e 4oveka s nai dulga kosa koito me kefi e orlando bloom s po dulga ne me kefqt

mi 4esno da kaja ne me kefat mnoo..adje vuob6te

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си