- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъже с дълги коси
hahahahahaahahahahaПървоначално написано от sineoka_kukla
тряя те сватосам с 1 фр.-с дълга руса къдрава коса и страхотни сини очи...![]()
иначе по темата-мнооо зависи от мъжа,по принцип до 1-2 пръста по ушите е допустимо,но пак казвам-ЗАВИСИ
oooo obojavam mom4eta s rastiПървоначално написано от BLaCk_AnGeL
nem ne me kefq nikak daje nai gotini sa na bodli4ki {pone spored men} a pyk o6te po gadno e ako na gajeto ti kosata e po dylga ot tvoqta v gryb nqma da va poznaqt koi koi e{li4no moe mnenie de}
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
ми ако му отива и се къпе достатъчно често мисля че ще е супер![]()
Hello there
the angel from my nightmare
zavisi za kolko dulga kosa govrite az obi4am mom4eta s golqma kosa kat sk8tarite v ndk te sa xiper sladki ne 4e ne me kefqt i tiq s kusite pri4eski...
Аз пък наистина мнооого се кефя на момчета с дълга коса.Ама много много ми харесват...почти всеки,който е с дълга(за предпочитане правичка и тъмничка :P )коса ми харесва.Не знам,но от малка страшно се кефя на (батковци)момчета с дълги коси
Мнооого секси ми изглеждат
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ami to mnogo zavisi ot mom4eto i ot samata pri4eska, no poprincip ne me radvat osobeno!![]()
Няма какво да добавя! =)Първоначално написано от `Death`Whore`
какво за този невероятен мъж...хмммм да не мислиш,че е с дълга коса????![]()
![]()
![]()
![]()
инъче по тематамразя мъже с дълга коса(метълите)косата им е
ама щом им харесва
![]()
Според зависи
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Моят мъж се къпе пък! Омръзна ми от глупостите ви!
Ами всеки си има право на избор каква да му е прическата.Ами не,не ми харесват,защото само едно момче ми харесва и само той ще ми харесва за напред!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mom4etata s dulgi kosi sa ili metali ili rokadjii ili skeituri!ako pri4eskata e gotina a ne pedalska i ako e skeitur nemam ni6to protiv! metulite da ne se obijdat no mom4etata na duskite prosto me raztapqt!
Skoro gledah nekav-be6e kato Tarzan u glavata i se s4upih da se hilq estestveno![]()
![]()
Awe mom4eta kvo tolkova si pipate kosite ebati.Ostavete gi namira nai-setne{tova kakto vinagi e rabota na nas momi4etata}!!!Nai iako e NORMALNA kusa kosa napravena s gel-ebati qkoto.
![]()
Ot snimkite ti moga da napravia izvoda,4e ti haresvat muje sus normalno kusi kosi,a tezi koito sa s PREKALENO dulga kosa ne te kefat i moje bi dori te otvta6tavat.Първоначално написано от Boot
Грешни изводи си правиш. Нея да я отвращават мъже с много дълги коси? Боже! Просто си пада по Кърт КОбейн, а той е с по-къса косица.
Аз пък мога да си направя извода, че си малоумна. Просто един мъж не може да бъде як само заради косата. Освен това на младежа от първата снимка, косата му е по-дълга от стария чичко с тъмната коса, обаче е як. НЕ Е САМО КОСАТА, няма ли да го разберете... дем ит!Първоначално написано от ^^light_purple
ае вижте ся...ми и според мен си зависи от това какъв е 4овека.оба4е е добре все пак да има няква дължина...аз примерно като видя някой 1№ ми става мноу противно,се едно са го измъкнали от некой концлагер
![]()
![]()
...
Mi demode e puk i vuob6te ne mi haresva.
Стига да не е мазна.Но на външен вид ме привличат повече с нормално дълга коса.Имам предвид,не че мъж с дълга коса е ненормално,а просто по-късата коса е приета за мъжете.Но както има жени с къси коси,така има и мъже с дълги.Има и симпатични,има и не толкова симпатични,има и отвратителни.Както Boot каза-зависи от мъжа.Но ако си с дълга коса или ще си пускаш,не я оставяй да е мазна.Познавам няколко такива мъже,на които косите им са мазни и не е много приятно...не че мазната коса може да е приятна де.
Е, това е въпрос на хигиена. И аз познавам една, която не си реше косата и е също толкова гнусна. И подчертавам - слуша само чалга.
на мен даже повече ми допадат с дълги коси![]()
dobre be,kvo e lo6oto na edin met1l s d1lga kosa????Vinagi s1m haresvala i 6te prod1ljavam da haresvam!!!E.sq govora za v1n6en vid,no po princip za men na p1rvo mqsto e du6evnostta!!!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
zavisi ot duljinata po princip muje s po dulga kosa ot moqta ne gi broq za muje a ina4e 4oveka s nai dulga kosa koito me kefi e orlando bloom s po dulga ne me kefqt![]()