.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Еми някои на които им отива и мен ме кефят обаче има и такива които са супре смешни и просто
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    Ето един красив мъж с дълга коса
    http://www.tobiassammet.com/photos/sammet_a_01.jpg

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Не се кефя на мъже със дълги коси...изглеждат ми много гнусно и гействено не знам отвратително е...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Мъже с дълги коси

Цитирай Първоначално написано от Кралския Магьосник
    Въпросът ми е насочен предимно към момичетата.

Какво мислите за мъжете, които имат дълга коса? Намирате ли го за секси или пък го смятате за леко демоде?
    Е то много си зависи и от прическата.Акое няква като на рокерите от 60-те години....ужасс.Ама ако е с няква готина прическа стил Емо или примерно като на Билл от ТН...wow

Голям фен
    Град
    sofia
    emi predi nqkolko meseca haresvah takova mom4e s dulga kosa do ramenete ama ne go haresvah zaradi kosata a zaradi usmivkata kosata dopulva6e :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от naia
    Не се кефя на мъже със дълги коси...изглеждат ми много гнусно и гействено не знам отвратително е...
    Хахах.

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x

Какво мислите за мъжете, които имат дълга коса? Намирате ли го за секси или пък го смятате за леко демоде?
    Е то много си зависи и от прическата.Акое няква като на рокерите от 60-те години....ужасс.Ама ако е с няква готина прическа стил Емо или примерно като на Билл от ТН...wow
    И по емота си падаш...ти си определено извратена.

Повече от фен
    Веднъж по центъра ми се стори че видях едно момиче, което сметнах че иска да прилича на момче. Какъв беше изводът накрая? Беше момче... няк'ва дълга коса, бахти ужаса.

А относно някои мнения за чалгата, мога да ви кажа, че поп-фолк (а не чалга) и поп- певиците изглеждат най-добре като външност. Хайде за другите стилове ще си остана без мнение, най-много да обидя някой.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Град
    In Your Dreams...
    мисля че няма нищо лошо в това едно момче да има дълга коса..Щом той се харесва какво значение имат другите?! Най-важното е ти самият да си в синхрон със себе си!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Повече се кефя на момчета с къса коса (по възможно на иглички, бодлички и т.н. абе разбрахте ме...)
    Цитирай Първоначално написано от Гост
    Ето един красив мъж с дълга коса
    http://www.tobiassammet.com/photos/sammet_a_01.jpg
    Мерси, че ми го показа, докато ям...отвратителен е
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен

Досега не съм срещала нито едно момче с дълга коса, което да ме кефи Не стига, че на повечето не им отива, ама и не я мият редовно и става мазало
    Хакерка с пистолет !!!

men me kefi v zavisimost kak stoi na mom4eto,primerno metalskiq stil pri4eski sa gotino spored zavisi ot 4oveka,a pak za tva 4e dalga kosa za maj bilo geisko mi sega6nite pri4eski koito sa na moda da si geiski da ;]
    Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.

Град
    Somewhere in the clouds...

Re: Мъже с дълги коси

Ам аз само по такива се заглеждам ...ест не някфа грива до кръста,но просто малко по-дълга от нормалното :P
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си