- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъже с дълги коси
Еми някои на които им отива и мен ме кефят обаче има и такива които са супре смешни и просто![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ето един красив мъж с дълга коса
http://www.tobiassammet.com/photos/sammet_a_01.jpg
Е то много си зависи и от прическата.Акое няква като на рокерите от 60-те години....ужасс.Ама ако е с няква готина прическа стил Емо или примерно като на Билл от ТН...wowПървоначално написано от Кралския Магьосник
emi predi nqkolko meseca haresvah takova mom4e s dulga kosa do ramenete ama ne go haresvah zaradi kosata a zaradi usmivkata![]()
kosata dopulva6e
![]()
:P
Хахах.Първоначално написано от naia
И по емота си падаш...ти си определено извратена.Първоначално написано от Elektra_x
Веднъж по центъра ми се стори че видях едно момиче, което сметнах че иска да прилича на момче. Какъв беше изводът накрая? Беше момче... няк'ва дълга коса, бахти ужаса.
А относно някои мнения за чалгата, мога да ви кажа, че поп-фолк (а не чалга) и поп- певиците изглеждат най-добре като външност. Хайде за другите стилове ще си остана без мнение, най-много да обидя някой.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
мисля че няма нищо лошо в това едно момче да има дълга коса..Щом той се харесва какво значение имат другите?! Най-важното е ти самият да си в синхрон със себе си!
Повече се кефя на момчета с къса коса (по възможно на иглички, бодлички и т.н. абе разбрахте ме...)
Мерси, че ми го показа, докато ям...отвратителен еПървоначално написано от Гост
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Досега не съм срещала нито едно момче с дълга коса, което да ме кефиНе стига, че на повечето не им отива, ама и не я мият редовно и става мазало
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
men me kefi v zavisimost kak stoi na mom4eto,primerno metalskiq stil pri4eski sa gotino spored zavisi ot 4oveka,a pak za tva 4e dalga kosa za maj bilo geisko mi sega6nite pri4eski koito sa na moda da si geiski da ;]
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
Ам аз само по такива се заглеждамПървоначално написано от Кралския Магьосник
...ест не някфа грива до кръста,но просто малко по-дълга от нормалното :P
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew