- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe e nai-nestandartnoto mqsto,kudeto ste go pravili?
Bihte li spodelili koe e nai-nestandartoto mqsto,kudeto ste go pravili-v kola,na kupon i taka natatuk?![]()
Zdr! az sam pravila sex vav fxoda na blok i v daskalobe6e zabavano \
/ \
/ \
/
Във влак![]()
2т. забрана за ползване на профил
Такава тема е имало вече.
А и ми е странно BeBcHeTo как си правила секс във вход на блок?!![]()
Ами на междуетажните помещенияПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Аз съм правил секс във два различни входа. Късно вечер към 24ч има малко прибиращи се хора, особено в по-ниските блокове. То навремето главно във входа на гаджето го правехме, като се замисляПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
abe u vas nema li malko romantika kvo sa tia toaletni i vhodove za men tva e unizitelno sexa e intimnos i romantika ma ne v mrusnite kenefi pod nestandartni mesta razbiram ne6o po romanti4no i gotino no siu6evremeno neobi4aino kato naprimer na niakoia ostavena vila s kamina sexy zvu4i s sve6i qgodki e i 6ampansko ili 6okolad ooo ae bayu 4e se zame6ah!Първоначално написано от Night_Knight
![]()
![]()
![]()
Лол, някой гледа много телевизия, майПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
яки са тия представи,ко като гледа мн ТВ
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
ne gledam prosto mislia po abstrakto no qvno za vas lubovta e 4ukane v kenefiti i ni6o drПървоначално написано от thE`reASoN
Оффф. Естествено че всеки предпочита на вила в Майорка, малко след залез слънце, с чаша шампанско в ръка. Красива вечер, красиви тела, легло с балдахин.Първоначално написано от Анонимко
Когато си на 16 възможностите ти са "леко" ограничени, обаче.
HI HORA ,Abe vie ludi li ste da se... vav vhodove i takiva drugi stranni mesta?to da e za trupkata,ama to?Ama ako vi e gotino tai davaite!Samo badete predpazlivi!4ao!
vuv baNQTA V/Y PERALNQTA DOKARO RODITELITE I NA 2MATA BQHA PRE 2 VRATI RAZTOQNIE![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ако се брой за нестандартно Борисовата градина в 12 на обяд.
vurhu bagajnika na kolata nasred edna polqna
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
priqtelka: emi v toaletnata na kafe i komputyren klub, na plaja na, aposlednata mi nai-interesna slu4ka be6e v kabineta na direktora sas samiq nego, be6e mi s/r qko naprao polu4ih takav orgazym 4e nqmam dumi s koito da go opi6a bahti i kopeleto det be6e naprao ma izkarti ot sqkade
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
priqtelkata ti qvno e qla neshto smesthno za da si prai takiva shegi4ki hahahah s direktora a ti pa si oshte po zle za da i vqrvashПървоначално написано от gamercheto_
V borisovata , v/u peralnq , v/u plot kuhnenski , v banqta , v ujnia park , v kola , i v/u kola
i nai naestandartnoto v krevat :P
na kapaka na kolata na gadjeto mi
be6e mn qko
a v toaletna sex ne sum pravila no si mu duham vseki den
На покрива на 1 блок.... по интересното сега като се замисля, че от др страна на улицата имаше 1 дето беше бая по висок....
И аз съм го правил в блокНе е много удобно но е яко тръпка
![]()
Teo