- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стаа ми патката като целувам ):):):
Абе хора , нз ама на мене ми е мноо гадно , се ми става патката като целувам някое момиче и е супер гадно като на центара целуна приятелката си и вендага ми става патката , пък и ако съм с някой анцуг - мале глей за кво страва дума - хората само ма гледат там. Що става така и ще го израста ли , на 16съм![]()
Нормало. По-добре е от това да не ти става![]()
damm opredeleno e takaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
zagorql si ......
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
![]()
то нали има един виц от тоя род... :
"Един старец казал на друг:
-Пешо като бях млад и някоя красива жена като ме погалише по косата и ми ставаше пи*к*та, а сега като ме погали по пи*к*та ми става косата !!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
=D> =D>
![]()
![]()
![]()
Ми... ако момичето успее с целувка да ме накара да се надървя - злато.
А не виждам нещо срамно в себе си в цялата ситуация
("... като ми стане, най-много...")
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
emi stava mi i na men po nqkoi pat no kogato e po romanti4no no na centara ne mi stava ili v kafeto mn mn mn rqdko... namali sladkoto![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Ами нормално. Не си повреден.
Нали затова е патка - да става. Пък и ако въпросната госпожичка ти каже нещо в подигравателен стил, просто и отговори, че си доста по-напред с материала от нея, а тя изостава и има да наваксва![]()
mi kvo da ti kaja kato na vseki 4ovek v taia vuzras su bluskan s hormoni i e napulno vuzmojno da se slu4at vsiakvi ne6ta (bilo to i da ti se digne kato se celuva6, koeto ako niakoi mi kaje, 4e nikoga ne mu se e slu4valo - ili e impotenten ili nikoga ne se e celuval ili triabva da otide na urolog)
P.S.May thr forse be with you young padawan
She se opraish i az beh tka :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
E ima li losho v tfa da si zagorel![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Добрите 'каки' ще постигнат у теб този ефект само с поглед![]()
Както се каза, всичко е нормално, темата се изчерпа.