.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Pyrviq pyt

Guest

Pyrviq pyt

Ami az o6te ne sym pravil sex i imam 4uvstvoto 4e 6te svyr6a za broeni secundi, ako ne i po byrzo!!!!Tyi 4e tva me pritesnqva malko, i pi6a tazi tema za6toto sym siguren 4e i drugi sa imali ili vse o6te imat takiva opaseniq!!!!!!!PEACE!!!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ако си с тая нагласа, имаш шанс и въобще да не го вдигнеш като си за първи път с момичето или да свършиш още в гащите преди да си ги събул. Не си мисли такива глупости. Просто като дойде момента го направи, все едно винаги преди това си го правил. Ако момичето е по-голямо или опитно от теб също няма да имаш проблем. А и да свършиш за 2 мин. къв е проблема? Продължаваш след това пак и пак, до като имаш енергия, а следващите пъти ще си по-уверен и ще издържиш и по повече.

Guest
    Ami az sym syglasen s Kulio Gangstera, spored men vsi4ko e psihika.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Спокойно няма да свършиш за няколко секунди.И аз така си мислех.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    ami i drugo iskam da popitam. koe te kara da svyr6i6 po pyrzo kato mastrubira6 sam(za mom4e stava na vypros) ili kato go pravi6 s momi4e.v smisyl poloviq organ na momi4eto ili rykata drazni pove4e myjkiq polov 4len.moje malko typo da zvy4i ama.?????

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami i drugo iskam da popitam. koe te kara da svyr6i6 po pyrzo kato mastrubira6 sam(za mom4e stava na vypros) ili kato go pravi6 s momi4e.v smisyl poloviq organ na momi4eto ili rykata drazni pove4e myjkiq polov 4len.moje malko typo da zvy4i ama.?????
    tezi faktori imat nqkakvo zna4enie, no tova koeto naistina okazva vliqnie e vazbudata. kolkoto pove4e si vazbuden, tolkova po burzo svur6va6. a tova do golqma stepen zavisi ot psihi4eskata naglasa, a ne ot mehani4ni osobenosti na dupkata v koqto go puha6.

po dobre nedei da se pritesnqva6. poslu6ai Kulio Gangstera, dosta verni ne6ta kaza.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Няма да свършиш толкова бързо..бъди спокоен ,пък и да стане...то ти е първи път все пак..мацката трябва да те разбере

Guest
    оффффффф има 3564636353568907 такива теми просто като ти дойде да свършиш го извади за малко и пак...или преди тва си напраи една чикия

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    оффффффф има 3564636353568907 такива теми просто като ти дойде да свършиш го извади за малко и пак...или преди тва си напраи една чикия
    стигнахме до там момичетата да ни учат шегуфка мацко..права си
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest
    samo niama da se panikioswa6. kwoto sam si re6i6 ,twa 6te naprawi6 ,moje da bie6 edna 4ekia da uspokoi6 strastite predi akta ili puk da se durji6 we4e mujki i da zastane6 lice w lice sus "zaplahata"
    oba4e wseki ti dawa nekwi suweti ,nikoi oba4e ne kazwa kwo zna4i da bie6 4ekia predi samia akt .wij ....nai -dobre 6te e da go naprawite u was. sega 6te ti iztukna niakolko pri4ini :
    1. iu was si si i si po-spokoen ,otkolkoto ako si niakude drugade
    2.biwa da swur6i6 taia rabota s 4ekiata 15 min ili nai mnogo 20 ,predi da po4nete twoeto momi4e. mine li polowin 4as......wse edno ne si go luskal.
    a kogato si wku6ti ,moje6 da bie6 wuprosnata 4ekia po wsiako wreme.
    3.kogato tia e u was tia 6te e taia deto 6te e malko po-prewuzbudena poneje e na 4ujdo miasto i.....suotwetno kolkoto po-4ujdo ,tolkowa po-wazbujda6to ,a na teb ti triabwa spokoistwie 4owe4e ,ina4e moje naistina da swur6i6 w ga6tite predi da si gi sabul o6te. towa e.
    USPEH i GORE ...GLAVITE

Супер фен
    nqma na4in da svur6i6 burzo...no za seki slu4ai predi akta si udari edna 4ikiq v banqta i 6e durji6 dosta

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    Там някъде!
    Няма шанс да свършиш за 2 минути....споко...!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от viki91
    Няма шанс да свършиш за 2 минути....споко...!
    Ei pi4 spoko we nqma se korka6 kato ti doide go vadi6 za 5 sec i pak po4va6 a i kvo ti puka.....ima i drugi macki :P a we viki ti ot lulin li si?? :P

az vikam da ne si bie 4ekie 4e kat se stresni nqa go vdigne

Повече от фен
    daaa bez 4ekiq... i ne se pritesnqavi 6toto moje da ne moi go digne6... zemi si durex edna kutiika ima edni s zadarja6t gel mai pomaga ;] zemi si
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Град
    Vraca City
    e nedei da si mislish taka shtoto po toq na4in nema da usetish udovolstvieto a puk i na momi4eto nqma da mu e priqtno da te vidi sled 1 min kak go frugash...ili she turpish pone 4as ili nema sfalqsh gashtite vuobshte

BeLPhI
    Guest
    na men purviq mi put produlji 20-25 min predi da sfursha... ne se pritesnqvai nema da e za 2 min moje da e za 3 otkade znaesh se pak tfa zavisi i ot tfoqta vuzbuda az bqh dostatu4no vuzbuden i za 5 min da sfursha no ponqkoga kakto ve4e kazaha trqq da spirash s klateneto... i da vadish sled koeto kato usetish 4e mojesh da produljish pak da go vkarash...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си