- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- само споделям...
mai ti trqbva da se zamisli6 varhu tova koeto pi6e6 (poneje ve4e stava sme6no 4e si protivore4i6 4ak do takava stepen a pretendira6 4e si si izgradil mnenie za jivota i 4e az sam bila dete-darven filosof!Първоначално написано от anonymouse
)a ne da mi kazva6 az da se zamislqm za6toto az obiknoveno kogato pravq ne6to(osven v moment kogato sam bqsna)mislq,no qvno ne vsi4ki sa taka...
stavalo duma za konkretniq slu4ai.ami az da ne bi da sam kazala ne6to koeto nqma ob6to s polojenieto na momi4eto?
ako iska6 da te svetna po vaprosa 4e moga da 4eta ot dosta dalgo vreme i dostata4no dobre 4e da razbiram kakvo se opitva6 da kaje6Първоначално написано от anonymouse
kvo sa kato vidq 4e si se sbarkal malko i re6i da se izmakva6 s iztarkanoto i ligavo izraz4e:
iПървоначално написано от anonymouse
Първоначално написано от anonymouse
nick-a i predpolagam 4e vsi4ki sa go videli e ili pone az go zabelqzah o6te v na4aloto i moga da ti kaja 4e daje mi haresva i tova 4e se e napisala STRANGE ne e zadaljitelno da ozna4ava 4e e mnogo po-stranna ot koeto i da e momi4e na neinata vazrast!vseki ot tozi forum a i ne samo ot tozi moje da se napi6e strange za6toto vseki e razli4en i unikalen po nqkakav na4in i az za nqkoi hora moje bi imam stranno darjanie stranni manieri stranni razbiraniq i t.n. no tova ne ozna4ava 4e nqma drugi hora s koito nqkoi ka4estva da ni savpadat taka 4e ako tq za tebe predstavlqva ne6to mnogo razli4no i strannoi to za men opredeleno ne e taka,za6toto i az slu6am malko punk no ne se obli4am v takav stil prosto se kefq na muzikata i poznavam o6te mnogo hora koito haresvat tazi muzika i nqkoi se obli4at punkarski a nikoi ne gi smqta za nekvi narkomani,zadrastenqci i t.n.!Първоначално написано от anonymouse
![]()
I was lost and I'm still lost...