Цитирай Първоначално написано от anonymouse
Това по-горе бях аз...

1.stel4eto__, става въпрос за конкретния случай.Не че като си пънк не можеш, аз вече казах какъв ти е избора.Говоря, че от това, което тя написа проблема е това!
Извод: Браво моето момиче, научила си се да четеш, но хайде следващият път като четеш се замисли, върху това, което четеш.
2.In4iTu_, да видим и теб какво да те правим.Първо искам да ти кажа, че аз нямам основания да си сменям "стила", защото така съм си много добре.За мен тези проблеми са ми отдавна забравени.А колкото до чалгата, тя пак се явява ако мога така да го нарека малко отклонение към нормалното човешко развитие , това значи, че чалгата също не е добър избор,знам че някой ще кажат, че хип-хопа го пеят само черни, въпреки че Еминем е живо доказателсто, че това не е така.Други ще кажат - Ами по твоята логика дай да слушаме народна музика.Това не е така, всичко си има граница!
mai ti trqbva da se zamisli6 varhu tova koeto pi6e6 (poneje ve4e stava sme6no 4e si protivore4i6 4ak do takava stepen a pretendira6 4e si si izgradil mnenie za jivota i 4e az sam bila dete-darven filosof! )a ne da mi kazva6 az da se zamislqm za6toto az obiknoveno kogato pravq ne6to(osven v moment kogato sam bqsna)mislq,no qvno ne vsi4ki sa taka...
stavalo duma za konkretniq slu4ai.ami az da ne bi da sam kazala ne6to koeto nqma ob6to s polojenieto na momi4eto?
Извод: Браво моето момиче, научила си се да четеш, но хайде следващият път като четеш се замисли, върху това, което четеш.
ako iska6 da te svetna po vaprosa 4e moga da 4eta ot dosta dalgo vreme i dostata4no dobre 4e da razbiram kakvo se opitva6 da kaje6

kvo sa kato vidq 4e si se sbarkal malko i re6i da se izmakva6 s iztarkanoto i ligavo izraz4e:
Явно не си пораснала....
i
Мисля,че този въпрос е пкриключил
А м/у другото само и виж ника и после ми приказвай MoNI_the__StrAnge
nick-a i predpolagam 4e vsi4ki sa go videli e ili pone az go zabelqzah o6te v na4aloto i moga da ti kaja 4e daje mi haresva i tova 4e se e napisala STRANGE ne e zadaljitelno da ozna4ava 4e e mnogo po-stranna ot koeto i da e momi4e na neinata vazrast!vseki ot tozi forum a i ne samo ot tozi moje da se napi6e strange za6toto vseki e razli4en i unikalen po nqkakav na4in i az za nqkoi hora moje bi imam stranno darjanie stranni manieri stranni razbiraniq i t.n. no tova ne ozna4ava 4e nqma drugi hora s koito nqkoi ka4estva da ni savpadat taka 4e ako tq za tebe predstavlqva ne6to mnogo razli4no i strannoi to za men opredeleno ne e taka,za6toto i az slu6am malko punk no ne se obli4am v takav stil prosto se kefq na muzikata i poznavam o6te mnogo hora koito haresvat tazi muzika i nqkoi se obli4at punkarski a nikoi ne gi smqta za nekvi narkomani,zadrastenqci i t.n.!