- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичетааа,дайте ми предложения за прическа,плссс
Здравейте.МНого яки съветчета давате,много ме кефи сайта.Някои въпросчета имам,незнам дали се повтарят.Ама знайте ли какво е да имаш прекалено "мека" коса....Мойта е такваз,тоест не се поддава на никакво оформяне-било то исправяне с четка или да стои начупена.Сега малко и придавам форма с пяна за коса,ама ужааасно ми исушава косата и става ужасна.Сега ми е на пластове,почти до раменете,малко по-къса.Винаги съм искала изправена коса,обаче не съм си взимала преса,щото ме е страх да не се изтощи много.Някакви предложения с какво да я правя по-твърда и издръжлива прическата за повече време...Че е някакво мъчение вече.Как да я подстрижа,за да мога по-лесно да се грижа за нея и да я оформям?Едно мноооого голямо мерси на всички
знам аз имам мека коса но това не ми е проблем така че незнам какво да ти предложа
za 10 kinta she shte te izpravqt vuv friziorski
mi...na men kato mi pisne ot vida na kosata mi...udarno q podstrigvammnoooogo kusi4ka...pravq si q s fibki...no est, ne znam do kolko si gotova da improvizira6
idi pri nqkoq mn dobra friziorka i i kaji da te podstrije taka, kakto smqta 4e nai 6te ti otiva
(ne nosq otgovornost za suveta si...za6toto ne znam dali obi4a6 podobni iznenadi
...no tova e koeto pravq az)
emi na men kosata mi e meka no ne mnogo i az ve4e mi be6e pisnalo kosata mi da si pravi kfot iska otidoh vav friziorskiq salon i si postrigah kosata po kaso i posle si4ki mi kazaha 4e sam bila po hubava taii ne sajalqvam i nqkoi mi be6e kazal da ne sajalqvam za ne6to koeto raste i e to4no taka
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
abe mene ako pita6 ne q podstrigvai ako si q haresva6 taka...prosto nameri profesionalen na4in da q durji6 prava..posuvetvai se s friziorka kakvo 6te ti otiva nai-mnogo i kogato ti napravi pri4eskata ne zabravqi da q pomoli6 da ti pokaje kak da q poddurja6 su6tata...uspeh
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...