Цитирай Първоначално написано от sk8girL
Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Знаеш ли имам същият проблем с бившият си...Зарязаме с причината,че нямал време за гадже...в чата се сваля сас всички в каналите,а не ми пише ако му пиша и дори да му отговоря се дарже сякаш съм непозната...А като се видим ме гушка и целува...Понякога си мился,че ще го разчуствам достатъчно да ме поиска пак ама не...За тва заеби...тегли чертата...ако те обича или има някакви чуства ще те потърси рано или късно ... ако ли не ... не те заслужава
Нали ? Супер тъпа ситуация , а още повече ако мн го харесваш..

За тва май наистина ще е по-добре и аз да почна да се правя на недостъпна А аз като почна да си лафя с някое момче по каналите веднага почва да се меша ... тцтц
Майната му, пък той ако иска нещо повече и наистина има чувства да действа, ако не.. да продължава да си се прай на плейбой , ама като гледам май само аз му обръщам повечко внимание.Не го цакат много много другите girLz дет толкоз им се прави ;]
Ммм аз го обичам истински..ама живота е пред мен се пак съм на 18...Най-добре е и двете да си тигнем акции и да ги заебем тея бивши гаджета....вика,че няма време за мен,а постоянно на нощни дискотеки ходи....Абе те губят!След време помни ми думата те ще ни се молят!