- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КОЛКО ВРЕМЕ ВИ Е НЕЖНО ДА СВЪРШИТЕ???
Момичета,колко време ви трябва да получите оргазъм по време на мастурбация?
Момчета,вие също пишете ако искате след една чекия колко време ви трябва да свършите?
neznam ma bavno e
Ами имам си различни техники-при техниката с най огромен кеф свършвам за 5 минути,а при техниката с умерен кеф свършвам за 30 минути![]()
не съм засичала ама може би към 15-20 мин. най-много
ами.. зависи... ,но 10 минути средно....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Колкото си поискам. Мога и за една минута, мога и за един час. Моге и за повече от час естествено, но и то омръзва![]()
разбрахме те, че си плейбой-терминатор
айде със здраве![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
svur6vam si normalno ( 15-25 min)![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
И аз съм тука некадеПървоначално написано от Dre-BosS_ka^
zavisi ot nastroenieto i ot vyzbudimostta... moga za 1mni moga i za 1 4as...
'm gonna live forever, or die trying !!
Преди време беше 15тина мин.Първоначално написано от валя
Сега карам около час. Само като се хвана колко време от живота ми отива за мастурбация. Отврат.
Колкото поискам,но горе долу около 1 час.
Ако не съм лъскал отдавна бастуна максимум 10 мин.Инъче при по редовни упражения към 25 мин.
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
mi i as taka - zavisi, ne po-malko ot 6-7 minuti a inache rekorda mi e niakade kum 3-4 chasa sum se galila edna nosht i nakraia svurshih potresavashto silno naprao se edno pripadnah...
404
e tuka 6to ishvargalki ima .tiho malko.bahti edin ot drug po lajlivi
Missy Elliot - One Minute Man
специален поздрав![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Zavisi ot skorostta....
1-5-10-20 min
emi de da znam ne zasichamrazlichno
Уау...добре,че не съм на мястото на момичето.1 час си е много време..ама си е добър фитнесПървоначално написано от God-Is-A-Girl
с най-добри чувства Смехурка
![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
Em.. 10 - 15 minuti...
q sq gi kajete teq zlatni tehniki wegirls and boys
![]()
![]()
Предполагам мойто си го сметнал за лъжа,но не всички са като теб за 5 минути и айде да спим.Първоначално написано от Lyv4eto`
Аве най-яко е за 5-6 мин нито е мноо кратко нито мнооо бавно(да ти се омурявъ ръката) 6ото ако по 30-40 мин тряя лъскам то неа имам време през деня
![]()
Както каза " Аз съм БЪЛГАРЧЕ " както си го направиш след толкова време ще сваършишПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
da i na men rekorda mi e 3-4 4asa i naistina kraq e jestok.